Bundskraber

1.0
Hvem vil give Milla Jovovich en rolle på et provinsteater efter denne film? Ganske få. Filmen er så ringe, at jeg adskillige gange prøvede at forsikre mig om, at det IKKE er Luc Besson der havde instrueret filmen. Men det har han.

Frankrig har Jeanne d'Arc som et nationalsymbol, men det hjælper næppe symbolet som sådan, at man hele filmen igennem har lyst til at råbe 'så hold dog kæft, hysteriske kælling', selv som jeg, der er kvindesagsforkæmper!

Der er simpelthen intet positivt sige om denne film, der fremstår som en tv-produktion. Jeg er stor fan af Luc Besson og begriber ikke hvordan alle hans evner ikke vises et sted i denne film.

Filmen er skæmmet af elendigt skuespil, sammenhæng mellem lyd og billede, sammenhæng i det hele taget, men INTET slår Millas rædsomme præstation.

Milla er tidligere fotomodel, og har ingen skuespillererfaring eller teatererfaring der kan trækkes på til en rolle som denne. I stedet fremstår hun som en psykisk syg kunde i køen i Netto, der brøler sine budskaber ud.

Hvis Frankrig værner om sin historieskrivning, så køber de alle kopier af dette lort og brænder dem på bålet.
Jeanne d'Arc