Episk krimi!!!

6.0
Jeg så filmen for 5. gang i dag og er helt enig med Ardi og Don! Filmen er fantastisk i et hvert aspekt! Filmen er andet end blot tjubang og ligegyldige eksplosioner og fremstiller hele molevitten utrolig realistisk! Synes heller ikke den er spor for lang for filmen tager jo netop tid til at komme ind under huden på hovedpersonerne og netop DET gør den fremragende! Ellers havde den selvfølgelig været kortere men også langt mindre seværdig!

Jens, hva mener du med at Enemy of the state er bedre end Heat?? Det er naturligvis din egen sag men efter min mening er Enemy of the state ikke andet end tomme tønder! Det eneste de har tilfældes er Jon Voight der er med i begge og ellers ikke en dyt! Heat ligger langt over det niveau Enemy lægger for dagen... Den er muligvis ok, men meget mainstram, underholdning, men er glemt før man får rejst sig fra sofaen! Heat er den slags film man husker længe efter! Bare lyt til det smukke musik efter pacino og deniros endelige opgør... Det sætter virkelig følelser og tanker igang! Man bliver helt i tvivl om hvor vidt filmen sluttede godt, men det gør den jo faktisk ikke! Val kilmer mister formentlig sin kæreste, deniro og hans kumpaner dør alle sammen og så er pacino vist også uden dame! Sådan forlyder det i hvert fald efter den sidste chitchat med konen!

Men helt sikkert en uforglemmlig film jeg altid vil huske som en af de bedste jeg nogensinde har set... takket være den smukke musik til sidst! Det er sgu en tåreperser... hulk... snøft!
Heat