Uforpligtende tjubang!

3.0
Rimelig mainstream action der hverken imponerer eller keder publikummet! Hele handlingen bliver skudt afsted i et tempo langt over det lovlige og actionelementerne er fine dog ret trivielle! F.eks. har Woo tilsyneladende ikke meget fantasi, i hvert fald ikke denne gang, da han lader intet mindre end 4 helikopterer sprænge i en og samme film!

Skuespillet er heller ikke værd at skrive hjem om og vil man se hvad John Travolta og Christian Slater virkelig duer til skal man nok vælge henholdsvis "pulp Fiction" og "true Romance"... Folk der har set begge ved forhåbentlig hvad jeg snakker om. Samantha Mathis er absolut heller ikke skrap til håndværket og hun giver endnu engang udtryk for at kvinder på slæb i actionfilm aldrig er nogen heldig cocktail! Godt nok er hun ikke den værste af slagsen og bl.a. Cindy Crawford gjorde det trods alt værre i den skrækkelige "Fair Game"!!

Men på trods af de ofte fantasi-løse actionscener og det lodne skuespil er filmen bestemt underholdning af ok klasse for man keder sig næppe et sekund for det hele fræser afsted med et tempo der ikke er til at tage fejl af. God til en tømmermands ramt lørdag (hvilket jeg brugte den til!) hvor man ikke orker andet end at sætte hjernen på standby og nyde den ene eksplosion efter den anden!
Broken Arrow