det er sgu' ærgerligt...

4.0
denne her film kunne seriøst få en næsten ''mesterværk''-lignede titel, da historien og skuespillerne er gennemførte. johnny depp er fantastisk i rollen som abberline og han gør sin karakter lyslevende. så har vi heather graham, hun er ikke min kop te. hun lever aldrig op til mine forventninger som ''mary kelly''.

første del af filmen er genial, anden del af filmen (nærmere betegnet slutningen) er rædselsfuld og dårlig. for det første er det latterligt, at man finder ud af hvem jack the ripper er (hvilket man jo ikke gjorde), at mary kelly ikke dør alligevel (som hun jo gjorde i virkeligheden) og at abberline dør.

de tre ting er med til, at trække denne her fede film ned - det er sgu' ærgerligt. men efter som johnny depp spiller fantastisk, historien er fed (med seje flash-backs og psykologiske billeder) og nogle gode locations, fortjener filmen en god karakter, derfor får den fire ud af seks mulige stjerne. det er ærgerligt, da jeg helst ville give den fem, men så skulle den historiske del være mere i orden!

læs hellere patricia cornwell's bog ''portræt af en morder''.
From Hell