meget primitiv film

3.0
hvor skal jeg starte?? jo, vi kan begynde med skuespillet... lad os bare sige, at de to hovedpersoner (rose marie og katrine) ikke har nogen stor skuespillerkarrierer foran dem. katrine redder den lige, men jeg kan ikke klare at kigge på rose marie som anna. hun spiller så dårligt, at jeg ikke fatter at hun blev valgt.

de voksen redder især denne film, med godt skuespil fra henrik lykkegård og pernille højmark.
historien i sig selv er set før, men det er okay. jeg kan bare ikke ta' at høre sharbat sige ''nu rejser jeg'', imens hun står i en riddestald, og man ikke aner hvor hun kommer fra. det kan godt være det er meningen, at det skal lyde lidt ''nej, selvfølgelig gør hun det ikke'', men det virkelig alligevel bare som et billigt trick, så hun kan høre de voksne snakke.

der er ikke brugt særlig mange penge på denne film, og det kan ses!! Ikke mange flotte locations er brugt, og hvis man er nørd, er der ca. 3 locations, hjemme hos anna, på riddeskolen og i skoven (Bemærk lige at det hele foregår i hvidovre og avedøre). det kan også tydeligt ses, at der ikke er brugt særlig meget tid på denne film. både det er den ikke er særlig lang, men også at det bare skinner så meget igennem, når man ser filmen.

jeg fatter simplethen ikke, at zentropa har givet denne film grønt lys! Og at det danske filminstitut har givet penge til den!

Filmen er fin til ''hestepiger'', og barnlige sjæle, men så heller ikke mere.
Zafir