udramatisk og spændingsforladt

1.0
Komplet overflødig og fornærmende ringe fortsættelse, eller muligvis genindspilning da præmissen og adskillige sekvenser er identiske med Wild Things, hvor den håbløse uoriginalitet forventes at blive substitueret med lækre kvinder og masser af søgte og latterlig konstruerede plottwists. John McNaughtons originale film var ikke ligefrem et mesterværk, ikke engang synderlig seværdig, men nærmest en gennemgående gimmick, hvor man skulle se, hvor mange gange handlingen kunne vendes og drejes, før man mistede publikums interesse (det gik ikke længe for mit vedkommende). Det, og en hed trekant mellem Matt Dillon (lucky bastard), Denise Richards og Neve Campell. Hvad en (direkte-til-video) fortsættelse filmmæssigt set skulle produceres for, kan man kun gisne om. Faktum er dog, at man skal lede længe efter så kommerciel (håber virkelig ikke lortet har tjent penge!) og unødvendig en film.

Instruktøren Jack Perez (der ser ud til at være fuldkommen fascineret og forblændet af at have haft en filmkran til rådighed) udviser skræmmende mangel på talent og filmforståelse. Den latterlig konstruerede historie (der, om muligt, er mere fyldt med plothuller end McNaughtons film) kører bare derudaf uden logik eller mening. Skuespillerne er direkte dilettantiske og ret så elendige (hvad pokker laver stakkels Isaiah Washington i denne skamplet af en film?) og skulle ikke gerne føre en videre karrierer i filmindustrien (selvom Susan Ward åbenlyst har ’talenterne’ til det). Gennem dialogen er der op til flere filmreferencer, der dog mere føles som skamløst plagiat end en ærbødig hilsen.

Wild Things 2 er en forfærdelig film, klinisk renset for nogen form for kvaliteter. Tidsspilde af den mest irriterende slags.
Wild Things 2