Toptunet agentaktion

5.0
M:I-3 lever fulgt op til forventningerne med en perfekt blandning af nervepirrende aktion og skarpsindigt udført agentarbejde.

Filmen er medrivende fra første minut og overgår de to første film i hæsblæsende aktionsekvenser og spændende sidde-ude-på-kanten-af-biografsædet handling. Der er nærmest ikke to sekunder i filmen, hvor tempoet falder bare en lille smule. Nogen kan måske synes, at det er for meget af det gode, men det er præcis, hvad jeg håber på - og forventer - når der står Mission Impossible på plakaten.

Skuespillerne gør det alle godt, især Philip Seymor Hoffman som virkelig formår at gøre skurken led og modbydelig. Ham havde jeg gerne set mere til.

Skal der siges det mindste negativt mod filmen er det måske, at de vildeste aktionscener og fedeste scener er placeret i filmens første halvdel, dog ikke forstået således at filmen går i stå på nogen måde. Fokus bliver blot flyttet fra de store scenarier til de mere personnære konflikter og aktionssekvenser, som bestemt også udføres med stor konsekvens.

Alt i alt en film med drøn på fra start til slut, og en film som leverer præcis den vare jeg forventede... og lidt mere til.
Mission: Impossible 3