PopcornsBond i overhalingsbanen

4.0
Tomorrow never dies er James Bond i fin form med speederen i bund især i filmens sidste time.

Jeg synes, at Pierce Bronsnan med sit lidt glatte udseende og velfriserede hår udgør en fin James Bond i de fire film, han fik lov at lave. Og Tomorrow never dies er bestemt ikke den ringeste af de fire.

Handlingen går over stok og sten og actionniveauet er højt. Filmen står ikke stille i to sek, hverken i Hamburg eller i det asiasiske, som udgør glimrende Bond-locations. Plottet er ligeledes ganske velvalgt med en rablende psykopatisk medie-mogul (en stærk præstation af Jonathan Pryce) som vil sikre sit verdensomspændende mediemonopol ved at starte 3. verdenskrig mellem England og Kina. En ægte Bond-skurk med storhedsvanvid.

Filmens største aktiv er dog de mange actionscener, hvor specielt den 15 min lange motorcykeljagt skiller sig ud, mens manuskriptet er en smule tyndt og overfladisk i kanten.

Jeg har aldrig været speciel Bond-freak og har langt fra set alle Bond-filmene, men Tomorrow never dies er bestemt en af de bedre jeg har set. Og selvom man kun kan juble over Casino Royale og Daniel Craigs fremragende og klart mere rå fortolkning af verdens mest kendte agent, så synes jeg nu stadig, at Pierce Bronsnan udgjorde en fin og mindeværdig James Bond.
Tomorrow Never Dies