Samlebånds Snipers

3.0
The Art of War er fra ende til anden en samlebåndsproduktion fra den store Hollywoodmaskine. Snipers og co. leverer en jævnt spændende og ok underholdende actionthriller, som ikke på noget tidspunkt er kedelig, men heller ikke på noget tidspunkt opsigtsvækkende.

Wesley Snipers er agent, som bliver udsat for et setup, hvor alle pile pludselig peger på ham i en speget sag omkring handelsaftale der skal indgås i FNregi, hvor ikke alle har lige stor interesse i, at Kinas kæmpemarked åbnes for hele verden. Filmen holder med sine små plottwist et nogenlunde spændingsniveau og Snipes fungerer upåkaldeligt i den her slags roller.

Men filmen er bare ikke rigtigt medrivende, da den følger den velkendte hollywoodsuccesskabelon for actionfilm, hvor der er enkelte skuddueller, et par kampscener, hvor Snipes viser sine kampsportsevner og et par forfølgelsesscener både med helte og skurke i rollen som den jagede. Derfor er der intet i filmen som overrasker og slet ikke de små plottwists, for man ved at de nok skal komme.

Actionscenerne er fint eksikveret og hele produktionen er upåklagelig i bedste hollywoodstil. I den afgørende skudduel skinner Matrixsuccessens afsmitning på hollywoodaction dog lige en kende for tydeligt igennem.

Alt i alt en spændingsfilm, hvor man er underholdt det meste af vejen, men samtidigt en film, som ligner 100 andre i samme genre.
The Art Of War