Skrig & skrål

1.0
For de virkeligt udholdende tager vi lige en omgang til i manegen: "Scream 3" leverer varen, hvis det fede er mord, blod og store knive i hysteriske blondiner

Ja, ja, ja, men selvfølgelig da. Der er jo et stort blodtørstigt teenage-publikum, der er vilde efter at se deres egne hjernedøde spejlbilleder rende rundt oppe på det store hvide lærred og blive snittet, stukket og splattet ihjel af en udknaldet fastelavnsmorder. Så fred være med det (og dem) - der er jo ingen, der tvinger nogen til at se på de dybest set ret latterlige falbelader.

Lige bortset altså fra stakkels mig, der i embeds medfør var tvangsindlagt til at interessere mig for denne tredje runde af Sidneys åbenbart uendelige opgør med den mega-klodsede og morderiske maskemand. I starten af filmen er Sidney ellers fast besluttet på at holde sig langt væk fra alting, der blot kan minde hende om den vederstyggelige morder, men da nogle af hendes tilbagevendende mareridt begynder at falde sammen med, at filmoptagelserne til "Stab 3" - som er bygget over Sidneys egne oplevelser - udvikler sig til et lidt for virkeligt blodbad, er hun selvfølgelig nødt til at komme ud af sit hul for at kule morderen tilbage i sit.

Ret skal være ret: Jeg morede mig faktisk et par gange undervejs - ikke mindst, da Jenny McCarthy (ja, hende den møgirriterende MTV-værtinde) blev godt og grundigt molestreret! - og så er der jo undervejs et par ganske kvikke referencer til andre film i samme genre. Det skal man ikke holde sig for god til at sætte pris på, men jeg vil nok sige, at "Scream 3" er forbeholdt de særligt interesserede. Hører man ikke til dem, så har man nu for tredje gang muligheden for ikke at spilde sin tid på en opkørt ligegyldighed.
Scream 3