Hoffa

Jeg har fulgt med på sitet i et års tid, det er altid interessant med input fra andre filmelskere - om jeg så er enig med dem eller ej.
Jeg vil ikke love, at jeg vil kommer til at skrive lange, dybsindige anmeldelser eller lign. som mange andre herinde (jeg har simpelt hen ikke tid!) Men de mange indlæg har givet mig lyst til at blande mig i debatten, især når det gælder film, som jeg har en positiv mening om. Så tillad mig at jeg blander mig. :-)

Film er frem for alt gode historier, skabt til at underholde og - hvis man er rigtig heldig - vække følelser.

Så klichefyldt kan det siges - men det er ikke desto mindre derfor jeg elsker mediet og ikke kan holde mig væk. Fordi jeg elsker at blive underholdt.

Af samme grund mener jeg, at godt manuskript med en god historie, er noget af det, der har størst indflydelse på, om en film er god. Jo, der er indiskutabelt også mange andre ting der er med til at skabe en fuldendt og helstøbt filmoplevelse. Men hvis historien ikke er god - jamen hvorfor så spilde tid på at høre og se den? Mit fokus ligger med andre ord på historiefortælling.

Af samme grund nærer jeg en forkærlighed for folk som Spielberg, Scorsese, Lucas og Coppola, den gyldne generation som jer er vokset op med og som har været med til at gøre Hollywood til den popcornfabrik, det er i dag. På godt og ondt.

Hermed ikke sagt at film med noget på sinde og alvorstunge budskaber ikke kan lokke mig i biografen. Det kan de. Jeg vil bare gerne underholdes samtidig. Og kan jeg så få både i pose og sæk -jamen så nærmer vi os det, jeg på et personligt plan, vil kalde en god film.
Så vidt min filmsmag - nu er i advaret! :-)