Naomi Watts

Naomi Watts
Med sin dobbeltrolle i David Lynchs 'Mullholland Drive' (2001) fik Naomi Watts noget der lignede sit store gennembrud efter i en årrække at have kæmpet sig igennem en række primært ubetydelige film og tv-produktioner.

'Mulholland Drive' havde nær aldrig set dagens lys. Oprindelig blev den optaget som pilotafsnit til en tv-serie for ABC. Da producenterne vendte tommelfingrene nedad blev projektet imidlertid skrinlagt. Det var først da det franske StudioCanal var villige til at ofre penge på nye optagelser og redigering, at Lynch fik mulighed for at gøre historien til en spillefilm i stedet.

Watts begyndte at optræde som skuespiller som teenager. Efter en lille rolle i dramaet 'For Love Alone' (1986), fik hun sin Hollywood-debut med en mindre rolle i teenage-komedien 'Flirting' (1991). Herefter fulgte periodedramet 'Wide Sargasso Sea' (1992) og hovedroller i det australske retsalsdrama 'Gross Misconduct' (1993) og scifi-komedien 'Tank Girl' (1995). Sidstnævnte blev et flop af dimensioner.

Gennem hele sin karriere har Watts vekslet mellem film- og tv-roller og hele tiden arbejdet både i Hollywood og i Australien.

I 2002 havde Naomi succes i rollen som reporteren Rachel Keller, der efterforsker en sag om et mystisk videobånd i gyseren 'The Ring'.

Naomi er født i England, men flyttede med sin mor til Australien som 14-årig. Hun er vegetar.
Født
28/09-1968 Shoreham, England, Storbritanien
< 1 >