Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt er opkaldt efter en lille blond pige, hendes storebror Todd var lun på i sin ungdom. Måske er det derfor hun blandt venner bare går under navnet Love. Allerede som to-årig havde den lille Love sin debut på de skrå brædder, hvor hun sang til et dyrskue.

I en alder af fem var hun en ivrig danser og medlem af gruppen 'Texas Show Team', der turnerede verden tynd med deres danseshow. Da hun fyldte ti år, flyttede familien til Hollywood for at fremme Loves karriere. Det virkede, for i 1984 fik hun en rolle i Disneys tv-serie 'Kids Incorporated'. Herefter fulgte en række roller i større og mindre tv-serie-flops indtil det store gennembrud kom med rollen i succes-serien 'Det bli’r i familien', der også sendte Neve Cambell med raketfart mod stjernehimmelen.

Ligesom Neve fik Love sit gennembrud i 90’ernes halvt satiriske splatterfilm. Neve i 'Scream' – Love 'I Know What You Did Last Summer'.

Jennifers forbillede er Gwyneth Paltrow. Til magasinet Playboy har den labre Love udtalt om sine bryster: "I just accepted them as a great accessory to every outfit".
Født
21/02-1979 Waco, Texas, USA
< 1 >