Bruce Willis

Bruce Willis
Walter Bruce Willis er født på en amerikansk militærbase i det tidligere Vesttyskland og voksede op i New Jersey, USA. Efter jobs som bartender og tjener, samt småroller på teater og i reklamefilm slog han igennem som gavtyv og detektiv i sitcom'en "De Heldige Helte" (1985-1989) og har siden slået igennem med de bare næver i et hav af film, hovedsageligt i thrillers og actionfilm.

Med øretæveindbydende charme og ironi har han rendyrket sin figur som en helt af folket, især med sin rolle som John McClane i de tre Die Hard-film. Willis er dog meget mere end blot en skaldet actionhelt. Inden for de senere år han har optrådt både i den voksne romantiske komedie ”The Story of Us” (1999), satiren ”Breakfast of Champions” (1999) og den sorte krimikomedie ”Ni Fod Under” (2000).

I 1998 gik Bruce Willis og Demie Moore fra hinanden efter 11 år. Parret har tre børn. Som ung optrådte han med bluesbandet Loose Goose på mundharmonika, mens han i 1987 udsendte albummet "The Return of Bruno" med moderne radiovenlig blues og soul. Bruce Willis er erklæret republikaner.
Født
19/03-1955 Ida-Oberstein, Vesttyskland
< 1 2 >