Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Som politikvinden Karen Sisco i Soderberghs uforlignelige romantiske thriller ’Out of Sight’ (1998) tog Jennifer Lynn Lopez de første skridt mod sin postion som Hollywoods best betalte latina-skuespiller og en af tidens mest populære entertainere og toneangivende idoler i det hele taget.

I filmen overbeviser den smækre supernova samtidig sine mange kritikere om, at hun faktisk er en meget talentfuld skuespiller.

Efter to sæsoner i tv-komedieserien ’In Living Color’ og andre småjobs viste Lopez sig på det hvide lærred i latino-melodramet ’My Family’ (1995). To år senere fik hun et mindre gennembrud i biografi-filmen ’Selena’, hvor hun havde titelrollen som sangerinden, der bliver myrdet af præsidenten for sin egen fanklub.

Siden blev det til roller som dokumentarfilmmager i junglegyseren ’Anaconda’ (1997) som femme fatale i Oliver Stones ’U-Turn’ (1997) og en af stemmerne i den originale udgave af myre-animationsfilmen ’Antz’ (1998)

Meningerne var delte om den visuelt sofistikerede seriemorderfilm ’The Cell’, hvor Lopez som børnepsykiateren Catherine Deane rejser ind i sine patienters bevidsthed, hvilket skildres i en række surreelle sekvenser.

Siden har J-Lo vist sig i en række middelmådige film så som ’The Wedding Planner’ og ’Angel Eyes’, der langtfra yder hendes anselige talent retfærdighed.

I 1999 udgav Lopez sit debutalbum ’On the 6’ til enorm succes og var i samme periode romantisk engageret med hip hop-entreprenøren Puff Daddy. Hendes andet album ’J. Lo’ udkom i 2001

Lopez’ bronzebrune kurver har givet hende tilnavnet ’La Guitarra’. Ved utallige lejligheder har hun toppet kulørte magasiner lister med bud på verdens mest sexede kvinde.

Lopez har været gift flere gange. Først med Ojani Noa og anden gang med koreografen Chris Judd. Efter en meget omtalt forhold til skuespillerkollegaen Ben Affleck, så giftede Lopez sig for tredje gang i juni 2004 med sangeren Marc Anthony.
Født
24/07-1970 The Bronx, New York, USA
< 1 >