Keanu Reeves

Keanu Reeves
Hovedroller i kassesucceser som 'Speed' (1994) og 'The Matrix' (1999) har gjort Keanu Charles Reeves til en af nyere films helt store actionstjerner.

Selvom han har optrådt i så forskellige film som 'Youngbloods' (1986) og 'Farlige forbindelser' (1988) fik han først sit egentlige gennembrud i ungdomskomedien 'Bill and Ted's Excellent Adventure' i (1989).

Keanu Reeves har spillet mange forskellige typer af roller. Lige fra ungt hashhoved over første elsker i Kenneth Brannagh s Shakespeare-komedie 'Stor ståhej for ingenting' (1993) til skurkeroller i 'The Gift' (2000) og 'The Watcher' (2000).

Selvom Keanu er blevet stærkt kritiseret for at være såvel talentløs som smådum, har han formået at vælge sin roller med en omhu, der efterhånden har rykket ham op i Hollywoods superliga. Med en mave som et vaskebræt og stærkt markerede kindben er Keanu Reeves med tiden blevet en af nyere tids største sexsymboler.

Keanu betyder 'kølig brise over bjergene' på hawaiiansk. I high school var hans store interesse ishockey. Han spillede som målmand hvilket gav ham øgenavnet 'The Wall'. Til hverdag pudser Keanu sin motorcykel og spiller bas i rockbandet Dogstar.

Reeves er søn af en engelsk showgirl og en kinesisk/hawaiiansk geolog.
Født
02/09-1964 Beirut, Libanon
< 1 >