Steve Carr

De færreste er bekendt med navnet Steve Carr, men har måske alligevel eksempler på hans kreative evner stående i reolen.
Carr har nemlig sit udgangspunkt på den moderne afro-amerikanske musikscene.

Efter et stipendium gav ham mulighed for at træne sine færdigheder på Manhattans School of Visual Arts, indledte han sin karriere med at designe covers for pladeselskabet Def Jam Records. I tidens løb er det blevet design og art work til udgivelser med Public Enemy, The Beastie Boys, Mary J. Blige og Notorious B.I.G. Carr fik hurtigt mulighed for at lave musikvideoer og har arbejdet sammen med kunstnere som Method Man, Redman, Timberland og Jay-Z (”Hard Knock Life”).

Disse mange videoer blev bemærket af Ice Cube, der håndplukkede Carr til at instruere sig selv og sit manuskript til komedien ”Next Friday” (2000). Resultatet var en yderst blandt fornøjelse, men åbenbart overbevisende nok til at overbevise pengestærke filmfolk, at han var manden til at iscenesætte andet del af historien om dyrlægen Dr Dollitle. Familiefilmen ”Dr. Dolittle 2” med Eddie Murphy i hovedrollen fik premiere i 2001.
< 1 >