Good Boys

Den 12-årige dreng Max er forelsket i pigen Brixlee, og da chancen for at kysse hende til en kommende fest dukker op, overtaler han klassekammeraterne Lucas og Thor til at hjælpe sig med at udspionere naboens datter for at lære, hvordan man kysser. De bruger Max' fars drone, men denne går i stykker under missionen, hvilket fører til en række problemer involverende bl.a. stoffer og sexlegetøj. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Adventure, Komedie
Instruktør Gene Stupnitsky
Medvirkende Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon
Spilletid 89 min.
Biopremiere 12.09.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...har sin charme og sine pletskud, men er så forhippet på at være sjov hele tiden, at karaktertegning og konflikter forbliver omrids. At drengene konstant bombarderes med sexlegetøj, de ikke ved, hvad skal bruges til, er en joke, som hurtigt bliver tyndslidt."

Jyllands-Posten
"De tre miniputter har en fin intern dynamik, men hvor "Superbad" havde en dybfølt bund under galskaben, er der noget kalkuleret over "Good Boys", hvor venskabet aldrig for alvor griber. "

B.T.
"Der findes faktisk kun én joke i ' Good Boys', den gentages til gengæld igen og igen. Det handler om afstanden imellem 12-årige og voksnes verden."

Ekko
"Det mest originale ved Good Boys er, at den lægger den grove Superbad-humor i munden på så små børn. Men hovedpersonerne er faktisk så unge, at filmens konstante fokus på sex-vitser er lige ved at gøre det hele en lille smule klamt."

Soundvenue
"Snitfladerne mellem barndommens troskyldighed og teenagelivets hormon-stormløb er morsomt fremstillet i denne coming-of-age komedie, der kalder på sammenligninger med ’Superbad’."

Fakta

Medvirkende
Max Jacob Tremblay
Lucas Keith L. Williams
Thor Brady Noon
Hannah Molly Gordon
Lily Midori Francis
Soren Izaac Wang
Bag kameraet
Instruktion Gene Stupnitsky
Produktion Lee Eisenberg, Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver
Manuskript Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Fotografi Jonathan Furmanski
Klip Daniel Gabbe
Scenografi Jeremy Stanbridge
Musik Lyle Workman
Genrer og relationer
Genre Adventure, Komedie
Undergenre Coming-of-age, Ungdomsfilm
Nøgleord Forelskelse, Stoffer, Venner
Premieredatoer
Biograf 12.09.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2019
Spilletid 89 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Biodistributør United International Pictures

Se også...