High Life

For år tilbage sendte staten en gruppe virile straffefanger på en rummission med formering som det hemmelige hovedformål. Mission gik dog ikke helt som planlagt, og nu er kun den emotionelle træmand Monte tilbage og er modvilligt blevet nødt til enehændigt at tage sig af sin datter, Willow. Far og datter svæver nu rundt i det evige, tomme rum mod en eneste destination, nemlig et sort hul. © Scope

Produktionsår 2018
Genre Adventure, Drama, Science Fiction
Instruktør Claire Denis
Medvirkende Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin, Mia Goth
Spilletid 113 min.
Biopremiere 12.12.2019
Scope-score Afventer stemmer
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Det er ikke kønt. Kun babyen har så varm en nuttethedsfaktor, at vi lige kan holde forfrysningerne fra døren. ’High Life’ fortsætter med at afsøge instruktørens eksiltema og fascination af voldelig fremmedgjorthed."

Ekko
"Hvor tosset billederne og historien end er, bliver filmens døsige tempo et problem for indlevelsen, også selv om den frodige musik af Stuart Staples og Yorick Le Saux’ drømmende billeder beriger High Life med en rig tekstur og øjeblikke af uventet skønhed."

Brugere

06/02 22:02Shall we? 5
En frustrerende oplevelse. Men ikke på den måde instruktøren havde håbet på. Jeg er den første til at give kredit til stor ambitioner og det er en film, der spænder vidt. Den finder bare aldrig ind til kernen og der er noget teatralsk i såvel replikkerne som skuespillernes ageren i High Life, som umuliggør derved enhver følelsesmæssig indlevelse. Plottet kan i bedste fald beskrives som mudret, men der er øjeblikke af noget stort på sinde, som ikke kan ignoreres.

Fakta

Se også...