American Pie 2

Efter et år på forskellige universiteter samles vennerne i et sommerhus ved vandet. De beslutter sig for, at det skal være den bedste sommer nogensinde. Med andre ord har de ikke tænkt sig at bruge ferien på gå med aviser. I løbet af vilde fester og udskejelser opdager de, at nogen mennesker har forandret sig, men at sammenhold er vigtigt. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Komedie
Instruktør James B. Rogers
Medvirkende Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein
Spilletid 105 min.
Biopremiere 12.10.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...pinlighederne bliver pinlige på en anderledes gennemgribende måde, hvilket er et seriøst stilistisk brud på form og figur."

Berlingske
"Men tærten er blevet flad og lunken og humoren er lige så forslidt som Jims lem efter en omgang masturbation med kontaktlim som glidecreme."

Jyllands-Posten
"Er man til bad taste og vulgære jokes, går man dog ikke galt i byen, men ligesom sine figurer har "American Pie 2" det hele i munden."

Ekstra Bladet
"Et par af scenerne er sjove, og selv om encsemblet udnyttes knapt så godt som sidst, løftes meget af de unge stjernefrø, der alle er vendt tilbage til toeren."

B.T.
"Stramme nøgne menneske, kulsort humor og pinlige situationer, der slet ikke er svære at identificere sig med, er lige benzin på bålet af letbenede teenagekomedier."

Weekend Nu
"Etteren var både fræk og overraskende frejdig, men her er næsten alt reduceret til letkøbte gentagelser og trætte vittigheder."

FilmReactor
"...både charmerende, sexet, morsom, velspillet og underholdende langt udover det sædvanlige. Skuespillerne klæder hinanden godt."

Cinemazone
"Ligesom American Pie er den fræk, vulgær og møgcharmerende. En flabet portion underholdning man bare ikke kan stå for!"

Brugere

09/02-06sjov og underholdende
Anonym
selv om det er nummer 2 i serien, er filmen god og med en masse humør....passer god til den anden film og har du ikke set den i nu, ja så glæd dig til at se hvad der nu sker for Jim og de andre venner

30/03-05Lortehumor
Uendelig dårlig humor, samt dårlige skuspillere, samt dårlig handling, samt den er amerikansk!

18/02-05Udemærket
Anonym
Tjaa... den er okay af en 2'er at være, men den er svær at skælne fra mange andre komedier. Der ligger ikke noget specielt i den, så man virkelig kan huske hvad der er for en film.
Jeg har set den 2 gange, men der går nok lang tid før jeg får lyst til at se den igen.

14/01-05Enkelte gode scener
Anonym
Filmen er ligesom alle andre i genren, intet nyt at råbe hurra for der. Filmen har nogen enkelte KANON gode scener hvor man simpelthen ligger på gulvet og skræller af grin, Men dette er ikke nok til at redde filmem. Så en 3er fra mig.

05/01-05En sjælden god 2er...
En af de sjoveste film jeg nogensinde har set, helt oppe på Dum & Dummere niveau. Noget der må gøre at filmen er bedre end etteren, må være at mandspersonen Steve Stifler (Seann William Scott) er mere med. Det er klart ham der er filmens midtpunkt, og ham der siger de sjoveste ting. What do you want me to say?? Ohh Heather, why dont you tell me that my dick is as big as Stiflers!! Med de rigtig mange voldsjove scener, vil jeg give filmen 5 stjerner...

05/01-05Vi bliver snydt!!
Nu har jeg haft soundtracket til denne film ligesiden jeg så den i biografen, og forleden da jeg så filmen igen, kom jeg til at bemærke noget... Stort set halvdelen af alle de sange der bliver spillet i filmen, er ikke med på soundtracket. Følgende sange er ikke med på ST: Michelle Branch - Everywhere; The Offspring - Want You Bad; Sum 41 - In Too Deep (til sidst i filmen hvor de fester); Alien Ant Farm - Smooth Criminal; Afghan Whigs - Something Hot; American Hi-Fi - Flavor Of The Week; Weezer - Hash Pipe; New Found Glory - Hit Or Miss; Toilet Boys - Another Day in the Life; Ali Dee - In & Out. Er der andre end mig der mener at forbrugerne bliver snydt?

13/10-04SKOD
Anonym
Amerikansk pikhumor når det er værst, ikke noget at sige til at de amerikanske unge er så forkvaklede i deres seksualitet hvor man på den ene hånd lever i et moralsk samfund som flipper helt ud hvis de ser et bart bryst på tv, og på den anden er det land i verden der producerer mest porno og har rekord i teenagemødre!

27/12-03EJJ!!!!!
Anonym
EJJJ!!!! Det er da løgn! Jeg HADER disse frække ungdomsfilm!

En af de dårligste film nogensinde!

Hvor morsomt er der ved at se unge mennesker dyrke sex?
Den er alt andet end sjov, og den har en dårlig hanling!
Okay det er nok også fordi at jeg kun er 11 år!

17/11-03Uden plot
Anonym
Jeg sys at filmen er uden handling det er sådan en man kun kan se om søndagen når man ik har andet at lave jeg sys ik American pie1 og 2 er godt lavet og har egenlig ikke lyst til at se 3'eren

15/06-03For fed...
Anonym
Jeg synes at filmen er både sjov og romantisk på samme tid...En ægte teenage movieFakta

Medvirkende
Jim Jason Biggs
Nadia Shannon Elizabeth
Michelle Alyson Hannigan
Oz Chris Klein
Kevin Thomas Ian Nicholas
Jessica Natasha Lyonne
Sherman Chris Owen
Vicky Tara Reid
Stifler Seann William Scott
Stiflers mor Jennifer Coolidge
Heather Mena Suvari
Bag kameraet
Instruktion James B. Rogers
Produktion Warren Zide, Craig Perry, Chris Moore
Manuskript David H. Steinberg, Adam Herz
Fotografi Mark Irwin
Klip Larry Madaras
Scenografi Richard Toyon
Musik David Nessim Lawrence
Genrer og relationer
Genre Komedie
Relaterede film American Pie: Reunion
Premieredatoer
Biograf 12.10.2001
Dvd 24.04.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 105 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 172.050
Selskab Universal Pictures
Biodistributør United Pictures International

Se også...