Showtime

Los Angeles. Politimanden Mitch ønsker mest af alt at passe sit job i fred. Hans kollega Trey ønsker derimod, at han var en tv-stjerne. En dag forkludrer Trey en større undercover-operation, og i ren frustration affyrer Mitch et skud mod de netop ankomne tv-folk. Hans billede kommer i medierne og han bliver truet med fyring. Imidlertid tilbydes politidirektøren god PR, hvis et tv-hold må følge Mitch på jobbet. Nu mangler de bare en partner til Mitch som gør sig godt på tv… © Scope

Produktionsår 2002
Genre Action, Komedie
Instruktør Sam Dey
Medvirkende Robert De Niro, Eddie Murphy, Rene Russo, Ken Hudson Campbell
Spilletid 95 min.
Biopremiere 25.04.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Eddie Murphy

Murphys lov kan under ingen omstændigheder være opkaldt efter Eddie Murphy, for den spinkle Brooklyn knægt laver jo nærmest ikke andet end at vade i succes. Som mange andre amerikanske komikere har han en fortid i tv-stationen NBC's komedieshow 'Saturday Night Live', hvori han finpudsede sine færdigheder i begyndelsen af firserne. Han blev hu...

Anmeldere

Politiken
"Som komedie holder 'Showtime' takket være De Niro og Murphy et pænt niveau."

Berlingske
"...det idéfattige manuskript først og fremmest lægger op til en film, som hverken er en særlig morsom komedie eller en synderlig spændende kriminalfilm."

Ekstra Bladet
"Den lille filmkomedie med det tynde krimiplot har substans til et afsnit af en af de forglemmelige amerikanske tv-seirer, den ironiserer over."

B.T.
"Der er godt nok stribevis af henvisninger til filmhistorien og vittigheder om politiserier, som amatøreksperter kan grine ad, men pointerne falder underligt passivt."

Bogart
"...bøvet rutine, hvor De Niro som skuespiller kører på automatpiloten, mens Murphy veloplagt leger 48 timer, men det løfter ikke komedien mange centimeter over den solstegte asfalt i LA."

Cinemazone
"...i stedet for et kreativt sammenstød mellem forskellige typer, så opleves Showtime snarere som en regulær nedsmeltning, hvor kun stjernernes navne besidder en tiltrækningskraft."

Brugere

23/01-05Ikke så dårlig
Showtime er en af de rimelig originale komedier som garanteret ville have fungeret vildt godt i '80erne. Desværre formår filmskaberne ikke at få helt den rigtige tone frem i dag, og derfor blev det ikke en klassiker. Men det er tæt på.

18/12-03find på noget nyt
Anonym
Endnu et skridt ned fra sin normale status for en træt Robert De Niro. Filmen kunne have været ret morsom med en veloplagt, men rutinepræget Eddie Murphy og den sure De Niro. Man ser ikke det mindste til lidt energi mellem de to, de har uden tvivl sagt ja på grund af gode penge. Filmen er nogenlunde morsom, men det hele er set så mange gange før, at man slet ikke kan grine. Genbrugsvare af den irriterende slags.

24/07-03hmmm..... macgyver????
Anonym
som actionfilm er denne heller ikke acceptabel! Filmen er egentlig meget sjov og de niro og murhpy klarer det meget godt, men de forbløffende få og ufattelig dårlige actionscener trækker noget! De våben som skurkene afprøver på et lille hus virker heller ikke skræmmende, men derimod platte pga. deres design! Filmen er aldrig spændende og det virker lidt som om ingen i filmen gør sig særlig umage for at gøre den det!! Ingen er på nippet af noget som helst og det gør den ligegyldig!!! Men som komedie fungere den godt og Murphy er som altid sjov, men de niro spiller mere på autopiloten som Bogart så flot formulere det!!!!!! Se "National Security" i stedet der både har fin humor og skøn action! Og endda en murhpy-klon i skikkelse af Lawrence hvis nogen skulle savne sådan en!!!!! og hvis det ...

20/04-03God Underholdning
Anonym
Jeg var meget skeptis med den her film, men den fungere faktisk rigtig godt som komedie. De Niro og Murphy er sjove, som to modsætninger, der bliver tvunget sammen under omstændighederne. Det kommer der faktisk mange underholdende ting ud af.

Den er en anelse mere slap action mæssigt. Især slutning virker hurtig og ligetil, som om de pludseligt skulle lave filmen hurtigt færdig. Der-i-mod er der en rigtig god biljagt sekvens halvvejs i filmen.

Men alt i alt en god film.

04/02-03Kanon SHOW
Anonym
Sikke et SHOW......:-)

Jeg synes det er en glimrende film. Murphy og De Niro giver et fint modspil til hinanden. De styrer det SHOW *GG*

Så den er helt klart 4 stjerner værdig........ærgeligt den ikke varer 2 TIME(r)..........*GGGGG*

28/01-03Genbrug
Anonym
To politifolk (Niro, Murphy) tvinges til at arbejde sammen, for de er begge valgt til at medvirke i et live politishow på Tv.

Her er en af den slags actionkomedier, som jeg kan undre mig over at De Niro gider spilde tid på. Selv om den skulle være gået hen og blive vellykket, kan det for en skuespiller af hans format (hvis man snart kan sige det mere?) da ikke være den store udfordring, og rigtig vellykket er den nemlig ikke.

Bevares, filmen byder da på morsomme optrin og solid action, og den gør dejligt grin med disse her sensationsprægede nyhedsudsendelser. Men den gør det så konventionelt og forudsigeligt, at man skal have set meget få film for ikke at kede sig over uopfindsomheden og de mange genbrugsvitser.

28/12-02Desværre dårlig...
Anonym
Det undrer mig meget at ingen har påpeget den tydelige kopiring af actionfilm som "dødbringende våben", "Showtime" lagde i trailer og andet pr materiale op til at blive årets absolutte griner, men istedet ender den med at blive en dårlig gengivelse af "dødbringende våben" og "48 timer", det kunne have været så meget bedre det her.

07/05-02En skide sjov film?
Anonym
Hvis man kan lide Eddie Murphy's film, så skal man tage ind og se denne. For det vil lige falde i ens smag, jeg havde hørt at den skulle være plat. Men efter min mennig, så er den lige så god som hans andre film.

07/05-02Showtime
Anonym
Det er en kanon film. Skuespillerne er for fede. Det er gode biljagter. Eksplotionerne er godt lavet. I det hele taget er det en god film og det er en af mine yndlingsfilm.

05/05-02Its ShowTime!!
Anonym
Robert De Niro er som sædvanlig kanon, han får ikke helt gjort sit bedste, men han er helt fin alligevel, jeg mindes ikke en film med ham, som var af dårlg karakter. Eddie, ja han er jo Eddie. Hvis du en søndag eftermiddag, skulle få lyst til bare at slappe helt af, så gør det i biografsæddet og se Showtime, for det er en film hvor man bare skal læne sig tilbage og nyde en god omgang underholdning.Fakta

Medvirkende
Mitch Preston Robert De Niro
Trey Sellars Eddie Murphy
Chase Renzi Rene Russo
Ken Hudson Campbell
Sig selv William Shatner
Mel Rodriguez
J.J. Jullian Dulce Vida
George Pat Asanti
Alex Borstein
Bag kameraet
Instruktion Sam Dey
Produktion Jane Rosenthal, Jorge Saralegui
Manuskript Keith Sharon, Alfred Gough, Miles Millar
Fotografi Thomas Kloss
Klip Billy Weber
Scenografi Jeff Mann
Musik Alan Silvestri
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Premieredatoer
Biograf 25.04.2002
Dvd 17.12.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 95 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 46.291
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...