The Ring 2 (Ringu 2)

Reiko Asakawa og hendes søn Yoichi er forsvundet efter at have været i kontakt med et uheldsvangert videobånd. Samtidig med politi og journalister, undersøger Mai Takano også sagen. På et psykiatrisk hospital møder hun Masami, et offer for videoen. Da hun endelig finder Reiko, viser hun sig at være overtaget af Sadakos ånd og have stærke overnaturlige evner. © Scope

Produktionsår 1998
Genre Gyser
Instruktør Hideo Nakata
Medvirkende Daisuke Ban, Kyôko Fukada, Kenjiro Ishimaru, Nanako Matsushima
Spilletid 95 min.
Biopremiere 17.05.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Hideo Nakata

(INSTRUKTØR)
Efter sin universitetsstudier arbejdede Nakata syv år for Nikkatsu studierne som instruktørassistent. Han fik sin debut med gyserfilmen Joyurei (Ghost Actress, 1996), der blev et kæmpe flop. To år senere fik han muligheden for at filmatisere en succesfuld kultroman af Suzuki Koji, Japans svar på Stephen King. Ugangspunktet for 'The Ring' (19...

Anmeldere

Politiken
"Løse ender og tomme effekter hober sig op. For idet Nakata ærgerligt nok giver afkald på både en konsekvent historie og et overskueligt persongalleri, er der kun de helt løsrevne gyserbilleder tilbage..."

Berlingske
"...genial idé genoplives med kunstigt åndedræt..."

Jyllands-Posten
"...efter nærmere eftertanke kan man ikke kalde Hideo Nakatas film vellykket. Dertil er handlingen alt for rodet. Alt for kunstlet. Alt for kaotisk."

Information
"...svært at lade sig skræmme af den fortænkte, overkonstruerede historie."

Ekstra Bladet
"...for ringens inderkreds er det et interessant, snigende uhyggeligt og højest anderledes bud på en gyserfilm."

B.T.
"...Hideo Nakata skruer nogle miljøer og stemninger sammen, som i sin japanske enkelhed går lige i gåsehuden. Hans brug af lydeffekter, næsten ingen musik og sine steder fuldkommen stilhed virker chokerende godt."

Bogart
"...den eneste kvalitet jeg kan få øje på, at den er ret lækkert produceret - indholdsmæssigt vil jeg betegne den som et koncentrat af vrøvlerier."

Cinemazone
"Anden del af Ring-trilogien er desværre netop en af den slags efterfølgere, der indfrier de værste forventninger. Den forsøger nemlig at give en masse forklaringer på den første og bliver så rungende kedelig, som et ekko i en skyggedal."

Brugere

19/03-06ØHM!?
En meget stor del af denne film er bare kaos, der faktisk næsten ikke er uhyggeligt. Kun uhyggeligt mærkeligt...

15/01-05En ting er den... UHYGGELIG!!!
Man kan faktisk sige meget om Ringu 2... Men en ting er sikkert.. DEN ER UHYGGELIG... Jeg havde godt nok en lille smule svært ved at falde i søvn, aftenen jeg så den... Måske en smule tynd handling, men man bliver godt gyset igennem! Måske er slutnigen ret så plat... Altså det der med de er i den der pool, og så er der en eller anden tåbelig brønd dernede... men japanerne forstår at få gyset frem ligegyldigt hvad. Starter måske ret så kedeligt, men bevæger sig ud i en skummel og dyster stemning... Helt uhyggeli g er den til slut..!

18/11-04flot og uhyggelig gyser!
Anonym
en uhyggelig fortsættelse til den geniale gyser "Ringu", som der skræmte mig fra hvid og sans! der findes nu ikke én "The ring" gyser, som der ikk er uhyggelig! okay, de kunne måske godt have gjordt noget mere ud af handlingen, men den er nu også fin nok! :D se den, hvis du er til skumle og dystre gysere! ;)

08/11-04En Gyser Uden Gys
Anonym
Ung pige (Nakatani) prøver at finde grunden til at hendes kæreste døde og kommer på sporet af det mystiske videobånd, der før har været skyld i folks død (tror nok det var noget af handlingen).

”Ringu 2” er en dybt skuffende, rodet og overforklarende efterfølger, der intet godt har at byde på. Den er et eklatant eksempel på en gungrende tom ligegyldighed af en gyserfilm, der prøver at dække over en manglende god historie ved at læsse en masse ting på, som blot ødelægger både den og første film.

Visuelt er den ellers holdt i samme stil som sin forgænger, men simpliciteten i handlingen og særligt i dens forklaringer er totalt væk. Det er ganske enkelt en uskøn affære, som aldrig bliver uhyggelig, men hele vejen virker særdeles kedelig.

Efterfølges af ”Ringu 0: Bâsudei”. (Som je...

11/02-04Ikke så uhyggelig igen.
Anonym
Nu skal det siges, at jeg allerede havde set den amerikanske The Ring. Så jeg vidste jo nogenlunde hvad der ville ske, hele tiden. Måske havde det indflydelse på min mening om filmen.

Men Jeg vil koncentrere mig om denne film. Japanske gysere, har på det sidste haft stor fremgang. Og forståeligt er det. De laver nogle fantastiske film, der griber en på en helt anden måde, end hvad man er vant til. På en måde, er de meget grænsebrydende, da det ofte er børn der er spøgelserne. Der er enkelte film hvor det er det samme, men som regel har børn altid været fredet. Og hvis det vel går galt for børn, så kan man næsten være sikker på at de overlever. Men i denne film, er det igen et barn der spøger. Eller det er et barn, der er blevet voksen med tiden.

Det der gør denne film til en god ...

31/12-03UPS! Hvad har jeg skrevet??!
Anonym
Den er da LANGT bedere end RING 1!
Dette er da en Gyser, det er Ring 1 Ikke!
Gys!

30/12-03Uhyggeligere end Ring 1
Anonym
Den første Ring-film jeg så var: The ring (USA VERSION) Og det var den uhyggeligste film i verden!
Så så jeg: Ring (Japansk version) Den var kun LIDT uhyggelig
Og så så jeg denne film: Ring 2!
Den var uhyggeligere end Ring 1 (Japansk version)
Den var også en smule bedere!
Men INGEN film kan blive mere uhyggelig end: The ring (USA Vresion)
Denne film viser nogle uhyggelige billeder fra Ring 1 som der er LANGT mere skræmmende her end de var i Ring 1!
Dette er en uhyggelig og god Gyser!

01/06-02UHYGGELIG DAMN!!!
Anonym
WOUW for et fedt gys......Ligeså god som The ring 1.. Lav flere af den slags film.

18/05-02UHYGGELIG ? - MON IKKE!
Anonym
i GÅR AFTES SÅ JEG RING 2 I PALDS KØBNEHAVN.
FORVENTNINGERNE VAR TÅRNHØJE EFTER AT JEG HAVDE SET RING 1. MEN JEG BLEV IKKE SKUFFET.
RING 2 ER MERE UHYGGELIG END RING 1. SÅ GLÆD DIG - HVIS DU TØR. OG SÅ KAN ALTSÅ SAGTENS SE RING 2 UDEN FØRST AT HAVE SET RING 1.

11/05-02OK - men ikke som 1'eren
Anonym
Ring 2 er en OK film, men den lever ikke helt op til 1'erens forventninger. Helt elendig er tredje del i serien "Ring 0".

Fakta

Medvirkende
Dr. Heihachiro Ikuma Daisuke Ban
Kanae Sawaguchi Kyôko Fukada
Omuta Kenjiro Ishimaru
Koichi Asakawa Nanako Matsushima
Mai Takano Miki Nakatani
Shirô Namiki
Takashi Yamamura Yoichi Numata
Okazaki Masahiko Ono
Yoichi Asakawa Rikiya Otaka
Ryuji Takayama Hiroyuki Sanada
Masami Kurahashi Hitomi Sato
Bag kameraet
Instruktion Hideo Nakata
Produktion Taka Ichise
Manuskript Hiroshi Takahashi
Fotografi Hideo Yamamoto
Klip Nobuyuki Takahashi
Musik Kenji Kawai
Genrer og relationer
Genre Gyser
Undergenre Overnaturlig gyser
Nøgleord Forbandelse, Legende, Videobånd
Premieredatoer
Biograf 17.05.2002
Dvd 12.11.2003
Øvrige oplysninger
Land Japan
Produktionsår 1998
Spilletid 95 min.
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Kadokawa Shoten Publishing Company, Ltd.
Biodistributør Miracle Film

Se også...