Austin Powers in Goldmember

Sammen med den mystiske Goldmember vil superskurken Dr. Evil tilkæmpe sig verdensherredømmet. Til det formål kidnapper de Englands mest berømte spion, Nigel Powers. Takket være en tidsmaskine forfølger hans søn, agent Austin Powers, sporet til 1975. Her møder Austin sin gamle flamme, den gadesmarte detektiv Foxxy Cleopatra, som hjælper ham med at stoppe Dr. Evil og redde sin farmand. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør Jay Roach
Medvirkende Mike Myers, Beyoncé Knowles, Michael Caine, Seth Green
Spilletid 95 min.
Biopremiere 16.08.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Jay Roach

(INSTRUKTØR)
M. Jay Roach er uddannet ved School of Cinema-Television (han tog eksamen i 1986) og debuterede som spillefilmsinstruktør med agentparodien 'Austin Powers: International Man of Mystery' (1997). To år senere vendte den kejtede crimefighter tilbage med endnu større succes i 'Austin Powers: The Spy Who Shagged Me' (1999). Roach klarede sig m...

Anmeldere

Politiken
"Filmens version af den dårlige smag er grænseløs og derfor er humoren om den komplet uden virkning."

Berlingske
"Det er langt hen ad vejen både harmløst, professionelt og topunderholdende..."

Jyllands-Posten
"Selve plottet er primært skruet sammen for at give Mike Myers mulighed for at tæppebombe publikum med gags, vittigheder og frække ordspil."

Weekendavisen
"Intet popfænomen kan vide sig sikkert, når Austin Powers er i byen, for den parasitære humor er kronisk i stofnød, og heri ligger en stor del af charmen."

Information
"Næsten alt foregår under bæltestedet, og det er for det meste virkelig morsomt - selvom følsomme sjæle sikkert ikke vil kunne se hvorfor."

Ekstra Bladet
"Det er pik, patter og kropsvæsker det meste af vejen, men det er klasser sjovere end de puerile college-komedier, vi normalt tvangsfodres med."

B.T.
"Men skidt %u2013 filmen er nok på grænsen til at være tynd, men den er alligevel pengene værd."

Bogart
"...Mike Myers har klart et talent for at iscenesætte det ulækre på sin egen pussetnuttetpruttet facon. Han er så fjernt fra at være stueren, at det undertiden er morsomt."

Cinemazone
"Noget pjattet, temmelig plat og rystende ufarlig, men meget kær."

Brugere

01/02-06mike myers
han er så genial, det er stort set det samme som den anden film. det er den klassiske duel mellem powers og dr. evil

29/01-06grovy nr 3.
ikke knap så god som 1.'eren og 2'eren.
den er en anelse overdreven, og til tider plat, uden at være sjov.
den skal dog stadig have 6 *, fordi der er godt skuespil især fra mike m.), dejlige piger, og stadig rigt med unerholdning og gode grin.

10/10-05den ruller!
Den er meget god ud af de 3 film fin ynglings film af dem er nummer 2 cool! får 6stjerner fed film!

23/07-05Suveræn power til Austin
Anonym
Så gennemført, alletiders britiske humor, simpelthen genialt. Efter at have set den op til flere gange..... puha den er for genial. Forstår man ikke humoren er man selv ude om det!!!

19/06-05Afslutning på trilogi
Anonym
Ganske fin afslutning på Austin Powers trilogien.. Forhåbentlig den sidste i serien..
Filmen er god, sjov, og meget lidt stueren.. Hyggede mig meget med den.. :)

05/01-05- Touché, hr. Myers! -
Den tredje og foreløbig sidste Austin Powers-film.

Her fristes man let til at tro, at parodi-agenten snart måtte være et overstået kapitel, og at Myers' ideer blot ville blive gentagelser.

Men det eneste der her er gentaget er selve humoren, og hvis man ikke bryder sig om den, er man vel for længst stået af?

”Austin Powers in Goldmember” er en tur på den samme karrusel, og det er helt i orden! Man kan mærke, at Myers har skrevet filmen med stor passion og lyst, og at han bestemt ikke er tørlagt for ideer. Langtfra – han har sørget for at holde fast i det gode fra de andre film, mens der smages til med nye og morsomme påfund.

En helt i orden og overraskende god 3’er i Austin Powers-rækken, som afhænger af, om man bryder sig om denne platte humor - enten bliver man på karrusell...

05/01-05Set før, set bedre...
Havde forventet langt mere af denne film, da jeg troede at man ville prøve at overgå de to første. Det lykkes langt fra, da filmen (på trods af at være en parodi) nærmest bliver en parodi på sig selv, dvs. for plat. I de to første film var der altid en eller anden ting der gjorde at man lå død af grin f. eks. hans penis-pumpe i 1eren, og de to jokes med "see, it looks like a giant..." og "balladen i Jerry Springer!!" i 2eren. Dertil har 3eren intet, og det trækker ned... Filmen starter egentlig meget godt, ingen tvivl om det, Kevin Spacey er virkelig for klam som Dr. Evil!! Men derfra bliver den så for meget, og for ensformig...

Forstår virkelig ikke folk der siger at den overgår de to forrige...

01/10-04GOLDMEMBER
Anonym
beyonce er god skuespiller,filmen er da god,men lidt plat humor til tider....

09/03-04Spielbergs cameo
Anonym
Den tredje film i serien om Freuds ultimative mandefigur. Mike Myers er endnu engang pragtfuld sjov, og hvis man har set de to forrige film, så ved man hvad man får her. Instruktøren Jay Roach har stået bag alle filmene, men de ville nok ikke være så vellykkede, hvis det ikke var på grund af Myers massive komiske talent.

Jeg grinede højlydt og meget af denne film, men lidt for mange vitser var genbrug fra den forrige film, og det trak lige en stjerne ned. R-B sangeren Beyonce Knowles er ikke så dårlig, som jeg havde troet, mens Michael Caine er ret sjov i rollen som fraværende far. På en måde kunne det være fedt med flere Austin Powers-film, men måske burde man stoppe her hvor legen er god. For det er den her.

15/01-04HELT VILD SJOV!
Anonym
Austin Powers in Goldmember er en film der er vær at bruge penge på. Jeg så den i biografen på premieredagen. Derefter købte jeg den på vhs på hovedbanegården for 50 kr. Det var billigt!! Filmen kan stærkt anbefales. Man bliver simpelthen aldrig træt af den.Fakta

Medvirkende
Austin Powers / Dr. Evil / Fat Bastard / Goldmember Mike Myers
Foxxy Cleopatra Beyoncé Knowles
Nigel Powers Michael Caine
Scott Evil Seth Green
Basil Exposition Michael York
Nummer To Robert Wagner
Mini-Me Verne Troyer
Frau Farbissina Mindy Sterling
Nummer Tre Fred Savage
Film-Austin Tom Cruise
Dixie Normous Gwyneth Paltrow
Film-Dr. Evil Kevin Spacey
Film-Mini-Me Danny DeVito
Film-Goldmember John Travolta
Sig selv Steven Spielberg
Sig selv Quincy Jones
Sig selv Burt Bacharach
Sig selv Ozzy Osbourne
Bag kameraet
Instruktion Jay Roach
Produktion John S. Lyons, Demi Moore, Eric McLeod, Mike Myers, Suzanne Todd, Jeniffer Todd
Manuskript Michael McCullers, Mike Myers
Fotografi Peter Deming
Klip Jon Poll, Greg Hayden
Scenografi Rusty Smith
Musik George S. Clinton
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Agentkomedie, Spion-og-agent-film, Spoof
Nøgleord Agent, Tidsrejse
Relaterede film Austin Powers
Premieredatoer
Biograf 16.08.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 95 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 44.968
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet
Dvd-distributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...