2 Fast 2 Furious

Eks-strømeren Brian O'Conner får en mulighed for at rense sit navn ved at afsløre narkobaronen Carter Verone. For at komme tæt på Pearce, begynder O'Conner sammen med den tidligere straffefange Roman Pearce at deltage i ulovlige gaderæs. Carter Verone har nemlig også en lidenskab for potente racerbiler. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Action, Thriller
Instruktør John Singleton
Medvirkende Paul Walker, Tyrese , Cole Hauser, Eva Mendes
Biopremiere 27.06.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Paul Walker

Paul William Walker filmdebuterede i gyserparodien 'Monster in the Closet' (1986) og har en mindre rolle i 'Pleasantville' (1998). I den romantiske komedie 'All That' (1999) og ungdomsdramaet 'Spillets regler' (1999) fylder han lidt mere i landskabet. I selskab med Vin Diesel høstede han stor succes med fartglade thriller 'The Fast and The Fur...

Anmeldere

Politiken
"Den engang så lovende instruktør John Singleton har absolut intet at tilføje til sin lønningscheck."

Berlingske
"Mangt og meget bliver smadret undervejs, og midt i larmen kan man stilfærdigt ærgre sig over, at instruktøren John Singleton, der indledte sin karriere med ambitiøse film som »Boyz N the Hood« og »Higher Learning«, nu stiller sig tilfreds med at levere en kommerciel standardvare som denne."

Jyllands-Posten
"Den er tykpandet som vulkaniseret gummi, men er man vild med hjulspind, håndbremsevendinger, hækspoilere og Play Station, får man forkromet underholdning."

Ekstra Bladet
"100 minutters larmende tomgang..."

B.T.
"Plottet er tyndt."

Filmland
"...leverer sommerens hurtigste omdrejningstal."

Cinemazone
"For en film, der intet har under kølerhjelmen, er det imponerende, hvor høj underholdningsværdi dette adrenalinmonster besidder."

Brugere

21/06-07Ikke Værd At Se Igen
100 minutters larmende tomgang

26/09-06₪ 2 bad ₪
Anonym
Skuespilleren Paul Walker irriterer mig synderligt meget. Han lever sig aldrig ind i sine roller, men går mere op i sit udseende. Rollerne han vælger, er altid nogen hvor han skal spille utroligt meget op, og som 2 Fast 2 Furious beskriver det, komme i en ”beaf” med nogen.

Filmen spiller sig frem som bare fandens, med dundrende Hip-Hop og hårdkogt ”gangsta rap”. Desuden er der tilsat endu mere humor her i den anden del. Filmens ”babes” er ikke specielt kønne, og ligner mest nogen kassedamer fra Aldi de lige har været nede og fiske op.

Filmen er dårlig, men ikke direkte juks. Det kan da også være at humoren ikke er specielt god, men der er nogen biljagter der er så flot lavet, og spænende at man sidder og bidder negle. Men mest af alt er 2 Fast 2 Furious bare en film hvor rapperen L...

15/03-06røvsuttende film
Anonym
nok den mest nederen film ever made.. tuff guys in fede biler med lidt for meget "what's up, dogg"-sprog og stil falder ikke lige i min smag. skuespillerpræstationerne er elendige og det virker som om budgettet har været lavt, da skuespillerne spiller som var de taget tilfældigt ud fra gaden.. men en drengerøvsfilm er det da.. og det må da nok være det mest positive jeg jeg kan sige om denne film

28/01-06ikk ret god
det er ikk lig min stil

20/01-06biler intresser ingen nok til denne film
stor skuffelse.
dårligt skuespil, dårligt skrevet og kedelige biler.
ikke at jeg normalt tiltrækkes af biler, men formodede at denne kunne vække en interesse, men nej.

13/11-05Hvor er Vin Diesel
Anonym
Utolig dårlig 2'er. Det burde ikke være muligt, først at lave en klasse-film, som fast and the furious var, og derefter lave en så utroligt dårlig film.

Det skal dog siges at man bliver underholdt gennem det meste af filmen, ikke på grund af fede scener, men fordi man næsten dør af grin over hvor latterligt dårlig filmen er.
Slutscenen hvor de rammer båden, ved at "flyve" i deres bil, er jo helt til grin, og understreger lige en sidste gang overfor publikum hvor dårlig filmen er, hvis der var nogen der havde glemt det.

Jeg forstår heller ikke hvorfor man har undladt at have Vin Diesel med i filmen. Man fristes til at tro at han afslog et tilbud om at være med i filmen efter at have læst manuskriptet.

filmen får 0 stjerner mens bilerne får 1 stjerne...

08/10-05Holder 100%!!
Efter at ha' set filmen omkring 50 gange synes jeg stadig at det er fedt med dækrøg fra Brian og Tyrone i henholdsvis Mitsubitshi Lancer EVO og Mitsubitshi Eclipse Spider.
Handlingen...fuck den!....den er ikke det vigtigste i en film som denne...sorry. Nej, her drejer det sig om hårdtpumpede biler med extreme ICE installationer der kører om kap...aka Street Race! Endvidere er det også vigtigt med nogle lækre babes..hehe...og her har instruktøren fundet tøzen Eva Mendes fra film som Exit Wounds, Training Day og nu også Hitch!
Se det kalder jeg sq en film der rykker...!!

Jeg glæder mig til at se 3'eren som er gået i produktion i Hollywood...dog en skam at det bliver uden Paul Walker eller Vin Diesel...suk., men det går jo nok...hvor svært kan det være at finde én der kan brænde nogle...

10/05-05min mening.. 1
Anonym
jeg syntys det er en monster fed film, fordi jeg synys at gaderæs os sådan noget er giga fedt!! ;>

28/02-05Skrækkelig flødebolleaction!
tjahh... BennyM kunne ikke have sagt det bedre (se side 3!)! Og det kan jeg heller ikke...

Det hele er så dumt og ligegyldigt at det skærer i gennem mag og ben! Dette er en umådelig tåbelig film, der faktisk er ringere end etteren der trods alt var lidt fornyende og sågar en anelse spændende den gang den ramte biograferne!!

Men den slående lighed mellem de to film og den irriterende Poul Walker, der spiller lige lovlig meget "hvid neger" ved også flittigt at bruge vendinger som "Aajt" og "Bro", trækker bestemt ikke op i karakteren! Skuespillet er altså også urimelig dårligt og hvis man nogensinde laver en 3'er med de samme skuespillere er det utilgiveligt!

Filmen gentager sig uafbrudt og som BennyM så elegant slog fast ser man hele tiden de famøse streetracere skifte gear! Hva...

06/01-05Fed opfølger til 1éren
Denne film er blandt mine favoritter... Den har ikke en handling der er fuldkommen, men den er for fed. Bilerne er feede, skuespillerne styrer, især endnu engang rigtig godt skuespil af Paul Walker.
Det kan godt være at handlingen ikke er fuldkommen, men den holder, den holdt i hvert fald så meget i mig i biografen, at jeg måtte ud og købe den på udgivelsesdatoen.

Ikke mange opfølgere er gode, men denne her er fed... Men hvis man ikke havde læst om den, og tjekket skuespillerne, ville de fleste nok finde det lidt skuffende at Vin Diesel mangler på skuespillerlisten, men den pengeglade Diesel havde sagt nej tak pga. for lidt løn... men hvor lav kan den have været??

Jeg giver den 5/6: fordi den lige mangler de sidste par superfede bilscener, og så de fleste af skuespillerne fra 1ére...Fakta

Medvirkende
Brian O'Conner Paul Walker
Roman Pearce Tyrese
Carter Verone Cole Hauser
Monica Clemente Eva Mendes
Taj Ludacris
Samuel Fabolous
Jimmy Jin
Flip Lahmard J. Tate
Bilkins Thom Barry
Scott Dardin Eric Etebari
Bag kameraet
Instruktion John Singleton
Produktion Neal H. Moritz
Manuskript Michael Brandt, Derek Haas, Gary Scott Thompson
Fotografi Matthew F. Leonetti
Klip Bruce Cannon
Scenografi Keith Brian Burns
Musik David Arnold
Genrer og relationer
Genre Action, Thriller
Nøgleord Biljagt, Sequel, Undercover
Relaterede film Fast & Furious, Fast & Furious 5, Fast & Furious 6, Fast & Furious 7, Fast & Furious 8
Premieredatoer
Biograf 27.06.2003
Dvd 05.11.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 116.797
Selskab Universal Pictures, Original Film, Neal H. Moritz Productions
Biodistributør United International Pictures

Se også...