Anger Management

Egentlig er det hele bare en stor misforståelse da den søde Dave bliver idømt behandling for at styre sin arrigskab. Dave er nemlig slet ikke hverken hidsig eller vred, men det kan man hurtigt blive i selskab med den bindegale Dr. Buddy og hans aggressive patienter. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Drama, Komedie
Instruktør Peter Segal
Medvirkende Adam Sandler, Jack Nicholson, Marisa Tomei, Luis Guzmán
Spilletid 106 min.
Biopremiere 01.08.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Peter Segal

(INSTRUKTØR)
Peter Segal fik sin spillefilmsdebut med tredje del af spoof-serien 'Naked Gun', der bærer den danske titel 'Høj pistolføring 33 1/3: Den ultimative fornærmelse' (1994). Udover Leslie Nielson tæller rollelisten navne som O. J. Simpson. Anna Nicole Smith og Priscilla Presley. Efter de to moderat succesfulde buddy-komedier 'Tommy Boy' (1995) og ...

Anmeldere

Politiken
"...men kemien, instruktionen og en tyndbenet slutning rækker ikke til mere end en acceptabelt morsom komedie."

Berlingske
"...kun sjov, hvis man er til et temmeligt hysterisk plot, overspillede figurer og pruttede platheder. "

Jyllands-Posten
"...ikke nogen stor film, men det er svært at bevare sit dårlige humør i dens selskab."

Weekendavisen
"...der er langt mellem de rigtig gode grin."

Ekstra Bladet
"...som på alle planer uforpligtende underholdning fungerer 'Anger Managerment' såmænd fint nok..."

B.T.
"Ens tålmodighed med Anger Management udløber sådan ca. halvvejs."

Cinemazone
"Jack Nicholson overbeviser ikke om, at han skal tilbringe resten af karrieren i komediens tegn..."

Brugere

25/10-07Sandler I Stor Stil....
Filmen forsøger gang på gang at skrue op for komiken, og det virker. filmen for dig i godt humør, for den er både hyggelig og sjov at se på.

en film man helt klart skal se sammen med sin kæreste eller sin familie. underholdningen er i top, og replikkerne sidder lige hvor de skal.

En komisk latterbombe som bare venter på at blive udløst.

03/06-07Sandler er den bedste!!
Adam Sandler er simpelthen GENIAL det er alt man kan sige om ham, Anger Management er morsom, men så alligevel ikke.
Det er tydeligt at Jack Nicholson ikke just hører til i komediernes verden, men han gør det alligvel temmelig godt, Sandler derimod passer perfect til rollen, selv om det er en meget typisk rolle til ham. Selv er jeg fan af Sandler, men føler altid en hvis sammenligning mellem alle hans film. Stadig elsker jeg filmen og har den på hylden.

Rasende komedie med gode momenter.

4 stjerner!

19/04-05- Vreden er din fjende -
Jævn komedie hvor grinene ikke just er store, men som alligevel er ganske fornøjelig på sine egne præmisser.

Filmen har sine gode humoristiske øjeblikke, men lever mere på den finurlige historie, som absolut kunne være fortalt værre og mere trivielt, end det er tilfældet her. Det forbliver charmerende, hvilket dog hovedsagligt skyldes en morsom Jack Nicholson, som slet ikke hører hjemme i en film som denne, men for hvem det tilsyneladende er umuligt at levere en dårlig præstation. Han er naturligvis set mere veloplagt end her, men han formår alligevel at løfte filmen meget mere, end den i virkeligheden fortjener.

I den anden rolle ses Adam Sandler i en for ham typisk rolle og film for den sags skyld. Han er bestemt set værre, men særlig morsom er han nu ikke (måske lige med undtage...

01/04-04En Sjov Sandler, Wow!
Anonym
Stille ung forretningsmand (Sandler) dømmes uretfærdigt til et kursus i at kontrollere den vrede, som han slet ikke besidder. Desværre er det sådan at kurset styres af en excentrisk hidsigprop (Nicholson).

Noget så sjældent som en udholdelig og faktisk ganske skæg Sandler komedie. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg mener at Sandler er den måske mest overvurderede komiker jeg mindes at have hørt om, og hans talent i den retning giver jeg normalt ikke en døjt for. Men jeg synes egentlig han gør det ganske fornuftigt i den her, hvor han med underspillet charme formår at gøre rollen elskværdig og sjov. Han er langt fra så utålelig og irriterende som vi ellers ofte ser ham, og det klæder ham utroligt meget, og passer langt bedre til hans minimale talent.

Nu har han selvfølge...

21/03-04FABELAGTIG
Anonym
Jeg synes filmen var rigtig fed!
Men jeg har i lang tid være vil med Adam Sandler,
altså 'vild' i den forstand at jeg synes han er en fantastisk skuespiller. Jeg har set alle hans film, og er vilde med dem. Jeg synes personligt at han er mere end genial. Jeg elsker at lytte til hans musik, og spiller dem selv for mine venner og veninder.

-Kathrine

11/12-03ha ha og øv
Anonym
At sætte Jack Nicholson og Adam Sandler sammen er en opsigtsvækkende ide. Den bliver ikke opfyldt optimalt her, men Nicholson’s skøre og overgearede spil står godt i kontrast til Sandler’s underspillede humor (i hvert fald i denne film). Der er mange sjove scener, og der er de yderst pinlige, som for eksempel slutningen. Nej, det må da kunne gøres bedre.

Instruktøren Peter Segal er blevet lidt mere voksen siden hans pubertære Nutty Professor 2. Det er ikke meget og ikke nok. Med en anden instruktør ville filmen have kunnet fungere bedre. Noget der fungerer er til gengæld birollerne. Jeg nævner i flæng: John Turturro, Luiz Guzman, seværdige Woody Harrelson, Marisa Tomei, John C. Reilly og yderst dejlige Heather Graham. De fungerer fint nok og er med til at gøre filmen sevær...

06/12-03Mere og mere af det samme!
Anonym
En meget typisk og efterhånden traditionel Hollywood masseproduktion, og en typisk rolle for Adam Sandler - altid sympatisk og morsom, og sådan kan jeg lide ham.

En okay komedie, ikke den bedste fra Adam Sandler men den kan accepteres. Få grin undervejs, og filmen runder af med en særdeles overraskende slutning, dog stadig med masse amerikansk glæde og begejstring.

Jack Nicholson og Adam Sandler passer fint sammen og gør det meget fornuftigt.

18/10-03Cool
Anonym
Det er en mega sej og sjov film..
nicholson og sandler spiller totalt godt sammen specielt fordi de har vær sin humor..
dog ikke den bedste slutning men hvad skulle man ellers regne med..
Nicholson er total morsom i den..men hvad skulle man ellers forvente af ham..han er jo genial..
det er den bedste sandler har været med i indtil nu..det er en total fed film selv når man ser den alene i biffen..egentlig så jeg den også kun fordi nicholson er med..

30/09-03God let og fordøjelig!
Anonym
Det er en møg god og sjov film. Er du til Sandler humor går du ikke forkert i byen. Det er plat og skægt og let fordøjeligt. Gode overraskelser i ærmet. Jack spiller fremragende sammen med Adam som altid er skæg. Kan kun anbefales! 4 stjerner fordi den er sjov, let og god at gå til en kold dag. De sidste 2 får den ikke da der også er en del typisk Amerikansk nonsens som næsten altid følger med disse film.

30/09-03Filmen stinker
Anonym
Filmen Stinker lad vær med at spilde tid på denFakta

Medvirkende
Dave Buznik Adam Sandler
Dr. Buddy Rydell Jack Nicholson
Linda Marisa Tomei
Lou Luis Guzmán
Dommer Daniels Lynne Thigpen
Galaxia Woody Harrelson
Chuck John Turturro
Arnie Shankman John C. Reilly
Steward Nancy Walls
Sam Kevin Nealon
Bag kameraet
Instruktion Peter Segal
Produktion Barry Bernardi, Jack Giarraputo
Manuskript David Dorfman
Fotografi Donald McAlpine
Klip Jeff Gourson
Scenografi Alan Au
Musik Teddy Castellucci
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Premieredatoer
Biograf 01.08.2003
Dvd 02.12.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 106 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 63.576
Selskab Jack Giarraputo Productions, Happy Madison, Revolution Studios
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...