Cabin Fever

Fem studiekammerater tager på hytteferie i bjergene. Der møder de en væmmelig kødædende virus, der begynder at gøre det af med dem en efter en. Mistro og sindsyge breder sig i takt med smitten, og vennerne må både kæmpe mod sygdom og hinanden. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Gyser
Instruktør Eli Roth
Medvirkende Rider Strong, Jordan Ladd, Joey Kern, Cerina Vincent
Spilletid 94 min.
Biopremiere 19.03.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Eli Roth

(INSTRUKTØR)
Eli Roth fik et solidt gennembrud med sin debutspillefilm, low-budget-gyseren 'Cabin Fever', efter at den var blevet alvorligt hypet på Toronto Film Festival i 2002. Han skrev filmen sammen med Randy Pearlstein allerede i 1995 og brugte de følgende år til at skrabe penge sammen. Roth afsluttede sit filmstudie ved New York University i 1994 og ...

Anmeldere

Politiken
"Forudsigeligheden i filmen om vennerne i hytten brydes kun af et usammenhængende manuskript; den er kun lejlighedsvis uhyggelig og føles så lang som et ondt år alene i en hytte i skoven."

Berlingske
"Makabre øjeblikke mangler ikke, men alt i alt er denne grimme lille gyser endnu mere dum end grum."

Jyllands-Posten
"Resultatet er slet ikke ueffent, men hvor 'Cabin Fever' kunne have sat nye standarder, ender den i stedet som sine stakkels teenagere med at tabe kødet af kroppen, luns for luns."

Information
"...filmen har intet nyt at byde på..."

Ekstra Bladet
"...kan ikke skjule den ubehagelige stank af kynisk spekulation."

B.T.
"Herligt og helt igennem ulækkert!"

Filmland
"Der er simpelthen ikke ét eneste forsonende element ved 'Cabin Fever'."

Cinemazone
"Som helhed er den ikke noget at skrive hjem om, men den har sine øjeblikke."

Brugere

14/11-09

03/09-06..Ætsende stupiditet..
Normalt vil jeg mene, at jeg er meget åben overfor diskussion omkring en films kvaliteter - men en sjælden gang kan jeg kategorisk afvise, at mit syn på filmen vil ændre sig. Noget der utvivlsomt er tilfældet med “Cabin Fever”.
På trods af de mange advarsler - eller måske netop derfor - var min nysgerrighed blevet pirret, og da jeg fandt “Cabin Fever” til meget beskedne penge i Blockbuster, måtte jeg naturligvis undersøge sagen - kunne den virkelig være så slem?
Ja, er svaret, og jeg har egentlig lidt svært ved at indkredse det værste ved filmen, men here goes:

Noget der umiddelbart falder i øjnene, er den fuldstændige mangel på logik og motivation hos karaktererne. Gang på gang sad jeg forundret, og forsøgte forgæves at forstå hvorfor det tvivlsomme persongalleri handlede som det ...

12/05-06Hytte feber 1
Overraskende ulækker og rædselsfuld uhyggelig! På samme tid med at den er fantastisk morsom!

Lækker underholdning!

06/02-06Ulækker!
Anonym
Helt igennem ulækker!
Dog ikke med den vilde handling...
ikke en film man ikke har set næsten magen til..
men fungere alligevel fint, gode detaljer, og gode ulækre scener, som løber en koldt ned af ryggen..
er helt klart værd at se hvis man er gyser fan!

19/01-06Ok, for genren
Cabin fever er slet ikke så forfærdelig, som jeg havde frygtet. Filmen følger ret konsekvent horrorgenrens skabelon. Skuespillerne er hrm middelmådige og historien er tynd, men vigtigst er det, at der er nogle ganske gode scener, der hæver filmen lidt - men kult/klassiker bliver den aldrig, for den er ikke speciel nok eller har en charme, der kan gøre det. Helt forfærdelig er den ikke og jeg blev bestemt mere underholdt af Cabin Fever end Flightplan med Jodie Foster, som jeg så umiddelbart inden...

10/05-05CABIN FEVER MEGA GOD! 6
Anonym
og så kommer Sam Raimi op i debatten. Evil dead er sgu da en bunke lort at tage op. Den er gammel og holder ikke en meter mere. I kan ikke lide Cabin Fever..fair nok, men at hamle sådan på vej og give den 1 stjerne er nok lidt overdrevet. (I er vidst ikke så gamle he he)
Cabin Fever er en klar kult film!!!

08/05-05Én af de bedste de seneste år! 13
Anonym
Cabin fever kan varmt anbefales.... Utroligt at den høster så dårlig bedømmelse, når det er én af de fedeste gyser man længe har set.
Det som folk ikke ved, er at instruktøren faktisk gør grin med alle jer sortseere som ikke forstår filmen overhovedet. Han ved lige hvilke metoder han skal bruge for at lave denne film til et af de seneste års bedste inden for genren.
Prøv at se den og læg alle jeres fordumme på hylden...og I vil blive kanon underholdt!

08/05-05dårligt
synes den er ringe .. kan ikk forklare hvorfor, men som sagt - ringe film er ringe ..
synes det er den dårlig film ,
har ikke mere at sige ..

08/04-05{ Ringe Film Er Ringe }
Der er simpelthen ikke ét eneste forsonende element ved 'Cabin Fever'.

Så let kan det siges. Der er intet at nå op til i denne film. Der er intet højtepunkt, intet spænding, intet af nogen som helst.

Tænk hvis du var helt ude i ødemarken sammen med dine venner på hyttelejer. Tænk så hvis der dukkede en mand med en dødsyg virus op, der trænger til hjælp. Hvad vil du gøre? Prøve at holde lidt afstand eller i det mindste hjælpe en smule? Ja, det ville jeg også! Men ikke de unge hyttelejere! De tæsker løs på ham, smadre ham totalt, så det jo først er at han har brug for hjælp.

Fuldstændig meningsløs, tåbelig, og uden bare ét eneste forsnode element bag sig. Intet.

Intet. Intet. Intet...

30/03-05{ Jordklodens Ringeste Gyser }
Kort sagt: Dårlig på alle måder. Dårlig handling, dårligt skuespil, dårligt musik, dårligt plot, dårlig splat, og dårligt lavet.

Der fik du lidt af det filmen er værd. INTET! Så dårligt lavet, at man tar sig til hovdet. Så dårlig og ligegyldig handling at man får helt ondt i tærene. Så dårligt skuespil, at man får helt ondt i lungerne. Så dårligt valgt musik at man får helt ondt i hovdet, så dårligt plot at man bliver helt trist, så dårlig splat at man ikke kan lade værer med at blive helt nedtrykt.

Dårlig på alle dårlige måder.

Prøv i stedet (Som Forceoffive har skrevet i sin anmeldelse flotte anmeldelse) at tælle hvor mange gange de siger ordet "fuck" i hele filmen. Det er helt latterligt, så mange gange de gør det, at man næsten får det dårligt fysisk.

Filmen er ikke enga...Fakta

Medvirkende
Paul Rider Strong
Karen Jordan Ladd
Jeff Joey Kern
Marcy Cerina Vincent
Bert James DeBello
Henry Arie Verveen
Winston Giuseppe Andrews
Dame Christy Ward
Shotgun Casey Michael Harding
Smuk kone Julie Childress
Bag kameraet
Instruktion Eli Roth
Produktion Evan Astrowsky, Sam Froelich, Lauren Moews, Eli Roth
Manuskript Eli Roth, Randy Pearlstein
Fotografi Scott Kevan
Klip Ryan Folsey
Scenografi Franco-Giacomo Carbone
Musik Angelo Badalamenti, Nathan Barr
Genrer og relationer
Genre Gyser
Premieredatoer
Biograf 19.03.2004
Dvd 18.08.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 94 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 5.056
Selskab Black Sky Entertainment, Deer Path Films, Down Home Entertainment, Tonic Films LLC
Biodistributør Nordisk Film

Se også...