Herbie - For fuld udblæsning (Herbie: Fully Loaded)

Den 18-årige Lindsay elsker biler og drømmer om at at køre løb. Det er hendes far, der engang var en dreven stock car-kører, ikke meget for. Da hun forelsker sig i en gammel folkevogn, indvilliger hendes far tøvende i at give hende den. Inden længe må Lindsay erfare, at det bestemt ikke er en helt almindelig folkevogn. © Scope

Produktionsår 2005
Genre Familiefilm, Komedie
Instruktør Angela Robinson
Medvirkende Lindsay Lohan, Sara Olsen, Michael Keaton, Peter Gantzler
Spilletid 101 min.
Biopremiere 19.08.2005
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Dialogen er en ørkenvandring af stive replikker uden indbyrdes forbindelse - måske værre i dansk dubbing."

Berlingske
"...ser...desværre ud, som om den var en forvokset musikvideo instrueret af Michael Bay, der har lige så udsøgt humoristisk sans som en donkraft."

Jyllands-Posten
"...det er sandt for dyden ikke meget, Disney har fået ud af at hælde ny benzin på den gamle succes."

Information
"Vel er det endimensionalt, men som sød og (næsten) usyldsren feel good-farce stryger Herbie gennem synet."

Ekstra Bladet
"At Herbie er filmens mest reoværdige karakter siger vist alt..."

B.T.
"Du går ud af biografen i godt humør med et lille stik i hjertet over, at automatgearet fra Hollywood lidt for ofte tager over."

Cinemazone
"...noget så simpelt som en klassisk komedie med skæg handling og søde figurer %u2013 så enkelt kan det gøres!"

Brugere

30/06-07Boblen lever
Ja, ja, jeg ved godt, at det er en fjollet Disney-film. Men jeg har faktisk set et par af de gamle Herbie-film og var nysgerrig efter at se, hvad de kunne få ud af den kække Folkevogn i det 21. århundrede. Og så er Lindsay Lohan altså nuttet.

Faktisk har de ikke gjort ret meget ved Herbie i forhold til de gamle film. "Fully Loaded" er skåret over fuldstændig samme læst og er dermed en tilbagevenden til den stærkt ufarlige familiekomedie, som Disney sprøjtede ud i mængder i 60'erne og 70'erne. Det var dengang, 'Disney-film' var en genre i sig selv. Plottet er selvfølgelig noget med en sød ung pige, der finder en gammel Folkevogn og ender med at køre et stort race i den. Nok om det.

Lohan har alle de rigtige kvaliteter til hovedrollen - sød, naturlig, All-American, Disney. Og hun får...

29/12-06hey kig her
jeg synes at filmen herbie den er for fed jeg synes bare at alle skal se den. jeg synes den er spændende, sjov og nogen gange trist især der hvor han bliver kørt ind i fordi maggie væde om trips bil og hun tabte, men det varda for spændende da hun løb ind efter herbie imellem alle de der biler det jeg prøver at sige er AT DEN ER FOR DEJLIG og herbie er den dejligeste bil(: hehe og lindsays kæreste i filmen er da lidt for lækker eller hvad?? JA
mit spørgsmål er hvad synes i om den?
hvor har i set den?
og hvad synes i om lindsay lohan?

27/04-06- Ikke helt i gear, men heller ikke værst -
Med ”Herbie: Fully Loaded” forsøger Disney at genoplive den gamle folkevogn Herbie, hvis karriere på det store lærred ellers har været indstillet i et kvart århundrede. Men tager man sine værste anelser med i beregning, så er det faktisk lykkedes udmærket.

Man er nemlig ikke endt med en overgearet og hysterisk opdatering af fortællingen om Herbie, men i stedet holdt det på et tåleligt niveau, hvor sødsuppen ikke får lov at tage overhånd (selvom den dog er der).

Vigtigst af alt har man dog genfundet charmen ved figuren Herbie, hvor folkene bag har forstået at mestre den svære kunst, som det må siges at være, at levendegøre noget så dødt som en bil. Man har fattet, at et par blink med forlygterne ofte er nok, frem for at overdrive karakterens menneskelighed og dermed banalisere den.
...

24/10-05Elsker Den!
Jeg elsker bare den film! og Grinede mange gange :-D, Lindsay gør det også godt som Maggie ,men de andre Skuespillere gør det også Godt! Det er en Sjov,Spændene & samtidig meget sørgelig. Den skal da helt klart ses. :-D

23/08-05Brystreduktion
Anonym
Et ord, venner: pat-formindskelse. Alene af den grund skal filmen for enhver pris undgås. Vi vil sgu have lov at se hendes kasser i fuld størrelse!

19/07-05Total fed!
Anonym
Jeg elsker bare denne film. Jeg så den over i Amerika og den er vildt fed. Jeg elsker bare Herbie, han er bare sød. Filmen er spækket med en masse latter, men samtidig er den meget sørgelig. Den skal helt klart ses.

Fakta

Medvirkende
Maggie Peyton Lindsay Lohan
Maggie Peyton (stemme) Sara Olsen
Ray Peyton Sr. Michael Keaton
Ray Peyton Sr. (stemme) Peter Gantzler
Trip Murphy Matt Dillon
Trip Murphy (stemme) Ken Vedsegaard
Ray Peyton Jr. Breckin Meyer
Ray Peyton Jr. (stemme) Paw Henriksen
Kevin Justin Long
Kevin (stemme) Thure Lindhardt
Bag kameraet
Instruktion Angela Robinson
Produktion Robert Simonds
Manuskript Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Alfred Gough, Miles Millard
Fotografi Greg Gardiner
Klip Wendy Greene Bricmont
Scenografi Daniel Bradford
Musik Mark Mothersbaugh
Genrer og relationer
Genre Familiefilm, Komedie
Premieredatoer
Biograf 19.08.2005
Dvd 28.12.2005
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2005
Spilletid 101 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 51.955
Selskab Walt Disney Pictures, Robert Simonds Co.
Biodistributør United International Pictures

Se også...