The Hills Have Eyes 2

En deling soldater fra Nationale Garde finder en forskningsstadion i den øde del af New Mexico forladt. Fra de nærtliggende bjerge opfanger de et nødråb og delingen går straks i gang med en redningsaktion. En rigtig dårlig ide viser det sig, for bjergene er befolkede af blodtørstige mutanter med hang til menneskekød. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Gyser
Instruktør Martin Weisz
Medvirkende Daniella Alonso, Michael McMillian, Jessica Stroup, Jacob Vargas
Spilletid 89 min.
Biopremiere 11.05.2007
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Instruktøren Martin Weisz formår ikke at løfte det lamme manuskript, og da de unge skuespillere slet ikke får lov at træde i karakter som andet end potentielle ofre, er der ikke meget at hente."

Berlingske
"Dens effekter er ganske vist lavet lige efter bogen, men her er tale om en dum bog, som man ærligt talt snart ikke gider genlæse flere gange."

Jyllands-Posten
"...er på sine egne præmisser ganske ferm, men også for slap i handlingsforløbet. Så man gyser aldrig rigtigt, hvad der er skidt for en rigtig gyser."

Information
"...har meget andet på hjerte end modbydeligheder - det er endnu en film i den tilsyneladende endeløse række af torturporno, som Hollywood begaver os med for tiden."

Ekstra Bladet
"Det er aldrig uhyggeligt. Bare uhyggelig kedeligt."

Cinemazone
"Mest kritisabelt er det imidlertid, at The Hills Have Eyes 2 ikke byder på ét eneste alvorligt effektfuldt gys."

Brugere

10/01-08Voldspsykopatiske Gentlemen
Jeg kan ikke påstå at jeg havde gode forventninger til 2’eren af ”The Hills Have Eyes”, da jeg ærligt ikke fandt den forrige var noget særligt. Jeg fik heller intet særligt, men filmen var dog ikke så meget svagere end den forrige som jeg nok ville have troet.

Som forventet var der rigeligt med vold, blod og ulækre indfald, der kan man vel dårligt beskylde filmen for ikke at levere. Der var bare ikke meget historie eller fortælleteknisk snilde at hænge det op på.

De første 45-50 minutter forekommer da også en totalt ligegyldige, hvor man højst bliver irriteret over det svage skuespil, de ringe replikker og de dårlige indfald, selv om der sker noget fra start og frem.

Derfor er det sjældent uhyggeligt eller blot medrivende når disse mildt overdrevne mutant-monster-mennesker an...

31/10-07God underholdning
Der er mange der synes at det er en total dårlig film og at historien i filmen er rigtig flad. Måske ja. Men hvorfor se filmen hvis man forventer noget lign. Titanic eller Borte med blæsten eller andre storfilm. Tag filmen som underholdning på en ganske alm. hverdag. Jeg synes bestemt at filmen i en hvis grad er ganske underholdende. jeg mener bestemt ikke at den holder som gyser, men mere som action og drama, for jeg for ikke de små hop, som man gør i en rigtig god gyser. Jeg tildeler filmen 4 stjerner fordi den underholdte mig og fordi den ikke var kedelig at se på. Det er en film jeg godt ville købe på DVD.

22/10-07Ikke rigtig uhyggelig
"The Hills Have Eyes 2, bliver desværre bare aldrig rigtig uhyggelig. Det gjorde etteren som sådan heller ikke, men der kunne man trods alt finde trøst i middelmådige karakterer, hvilket man ikke kan i denne film... karaktererne fremstår ikke som andet end ofre, der højst sandsynligt ikke overlever..."

20/09-07De Nådesløse 4
"The Hills Have Eyes" skræmte den danske filmelsker og nummer 2 også.
Martin Weisz har instrueret denne hardcore splatterfest og det ser ud til at han har styr på det. Han har før stået bag en række musikvideoer så dette er hans debutfilm.
Filmens række ukendte skuespillere ejer bestemt ikke nogen form for talent men det gør skam heller ikke spor fordi at "The Hills Have Eyes 2" er kun til for at skræmme og chokere. I filmen følger man en gruppe unge hjemmeværnssoldater, som der er blevet sendt ud til såkaldte Sektor 16, hvor der før i tiden blev prøvesprængt Atombomber, derfor lever der en lille mutantrace som er meget vrede og selfølgelig vil have hævn. filmens handling har ingenting at gøre med den gamle oprindelige film. filmens manuskript er rent ud sagt noget værre lort men det s...

19/05-07hmm... 1
Anonym
jeg har ikke set 2'eren, men jeg har set 1'eren...
og helt ærgerligt så har jeg aldrig set en mere uintelligent film, og jeg kan ikke forstille mig at 2'eren er meget mere værd at se på.
1'eren er splat over hele linien...
det er jo bare ulækkert, jeg forstår ikke at der er nogen der vil spilde sin tid på "the hills have eyes."
så...man må virkelig ikke have noget at give sig til hvis man gider og se på sådan noget, rent ud sagt, lort!!!

13/05-07Ugens tilbud: hjemmeværnstartarbøf med tarmsoufflé
Efter Alexandre Ajas særdeles effektive og succesfulde remake af The Hills have eyes skulle der ikke gå mange sekunder før end en 2er blev planlagt. The Hills have Eyes 2 (som intet har med Wes Cravens 2er at gøre) viser med al tydelighed, at Martin Weisz ikke rummer samme talent som Alexandre Aja. Derfor er det stadig en ganske effektiv horrorfilm, hvor det igen er brutalitet og eksplicitte væmmeligheder, der er i højsædet på bekostning af egentlig uhygge.

Formlen er den samme som i 1eren og utallige andre horrorfilm. En lille gruppe mennesker isoleres i fremmede omgivelser, hvor de falder i hænderne på nogle ofte ret ubehagelige typer. Denne gang er det en hold hjemmeværnsfolk som drager ud i de golde bjerge, og at kalde den gruppe af kannibalistiske mutante, som de render ind i for...

28/04-07Værste gyser ever !!! 2
Brug jeres penge på noget andet, for dette er sgu noget værre bras !!!!

Fakta

Medvirkende
Missy Martinez Daniella Alonso
David 'Napoleon' Napoli Michael McMillian
Amber Johnson Jessica Stroup
Crank' Medina Jacob Vargas
Delmar Reed Lee Thompson Young
Stump' Locke Ben Crowley
Spitter Cole Eric Edelstein
Jeffrey Millstone Flex Alexander
Mickey Elrod Reshad Strik
Hades Michael Bailey Smith
Bag kameraet
Instruktion Martin Weisz
Produktion Wes Craven, Peter Locke, Marianne Maddalena
Manuskript Jonathan Craven, Wes Craven
Fotografi Sam McCurdy
Klip Sue Blainey, Kirk M. Morri
Scenografi Keith Wilson
Musik Trevor Morris
Genrer og relationer
Genre Gyser
Undergenre Slasher
Nøgleord Kannibalisme, Mutant
Premieredatoer
Biograf 11.05.2007
Dvd 18.09.2007
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 89 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 8.344
Biodistributør Twentieth Century Fox

Se også...