The Green Hornet

Brett Reid er en playboy, der ikke har travlt med andet end at feste igennem. Men en dag dør hans far pludselig og efterlader ham L.A.s største mediekoncern. Tilskyndet af den opfindsomme Kato, der arbejdede for faren, beslutter Brett at yde sit til samfundet. I skikkelse af selvtægtsmanden Green Hornet går han sammen med Kato til kamp mod underverdenens boss nr. 1, Chudnovsky. © Scope

Produktionsår 2011
Genre Action, Komedie
Instruktør Michel Gondry
Medvirkende Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Christoph Waltz
Spilletid 115 min.
Biopremiere 27.01.2011
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Cameron Diaz

Efter seks års modelarbejde filmdebuterede den høje blondine med det uimodståelige brede smil i komedien Jim Carrey-komedien 'The Mask' (1994). I sandhed en imponerende debut når man taget i betragtning, at hun ikke havde uden anden skuespilerfaring end et par dramalektioner i gymnasiet. Efter et par indie-film kunne det store publikum glæde ...

Anmeldere

Politiken
"Med både tæt-og løstpakket plot og uhæmmet støjniveau - rekord i smadrede biler? - flimrer filmen forlæns mellem high school-farcens pubertetsvid og superheltefilmens teknikkult, også spejlet i den unødvendige omlægning til 3D."

Berlingske
"Rogen bruger sin normalt ganske charmerende personlighed til at lave fjottet grin med genren, men overstyrer satiren så meget, at det øver vold mod filmens præmis."

Jyllands-Posten
"Væk er de filmiske eksperimenter, og i hus er en halvdårlig film, der kunne have været lavet af en hvilken som helst anden instruktør."

Information
"Det hele er så papagtigt og uinspireret, som det næsten kan være."

Ekstra Bladet
"Gondry har åbenbaret lagt både sit krøllede sind og sin visuelle opfindsomhed i garderoben, inden han gik i gang med denne ligegyldighed."

B.T.
"Biljagterne i »The Green Hornet « er hæsblæsende og specialeffekterne er førsteklasses. Men desværre kan de tilfredsstillende scener i denne amerikanske action-superheltefilm alligevel tælles på halvanden hånd."

Cinemazone
"...flakser rundt i alle retninger og i processen vil man næppe kede sig, hvis man sætter pris på lidt pjattet rod, men en vellykket film er det sidste, man kan kalde Gondrys første rigtig store Hollywood-projekt."

Brugere

20/06-11Superhelte-ramasjang og masser af eksplosioner
Umiddelbart er det et umage par, man finder bag 'The Green Hornet'. Seth Rogen bærer titelrollen som maskeret helt, mens Michel Gondry instruerer - han er manden bag krøllede perler som 'Evigt solskin i et pletfrit sind' og 'The Science of Sleep'. Resultatet er også det hidtil mest strømlinede fra Gondrys hånd, men der er stadig masser af sprælskhed og upoleret charme i denne løsslupne superhelte-komedie.

- Læs evt. videre på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/...-eksplosioner/

06/02-11Klassisk helt dræbt af Seth Rogen
Historien om The Green Hornet går helt tilbage til en radioføljeton fra 1936. Han var en slags tidlig superhelt i Batman-stil - kendt playboy om dagen, maskeret selvtægtsmand om natten, hjulpet af sin asiatiske assistent, Kato. Tidligere har The Green Hornet også optrådt på tv-serie, men dette er heltens første spillefilm. Den har været undervejs i årevis, men blev først til noget, efter at Seth Rogen for et par år siden blev koblet på både manuskriptskrivning og hovedrollen.

Resultatet er desværre en meget underlig størrelse. "The Green Hornet" er tro mod sine forlæg, ved at den fortæller karakterens skabelseshistorie, og hvordan han og Kato går i kamp mod byens store gangsterboss. Men filmen rammer aldrig en gennemgående stil, fordi den veksler mellem hurtige, tegneserievoldelige a...

03/02-11Fin film
Denne anmelder har modtaget usædvanligt meget flak for sin anmeldelse af tegneseriefilmatiseringen af 'Kick-Ass' fra sidste år, ikke mindst fordi netop denne film blev godt modtaget af såvel kritikere som publikum, med sidstnævnte i nærmest ukritisk ekstase over filmens billedsprog og skæve fortællestil.

Jeg genså forleden 'Kick-Ass' og jeg står ved alt hvad jeg skrev i min anmeldelse, til trods for den ballade, det har medført. Jeg fandt 'Kick-Ass' forvirret, spaltet og ugennemført, men visse højdepunkter, der dog aldrig toppede helt, fordi filmen ikke vidste, hvor den ville hen, hvad, om noget, den ville sige og hvorfor den sagde det.

Læs hele anmeldelsen her http://www.navlefnuller.dk/anme...een-hornet/187

29/01-11Gondry Flytter Hjemmefra
SPOILERS

Michel Gondry har altid været en studentikos drengerøv. Hidtil har hans film været meget fortænkte, men med Green Hornet tager han omsider springet ud i den ultimative coole drengerøvsfilm med en stil og attitude, der slænger The Spirit på og som i de gode øjeblikke næsten tangerer Tarantino, Nolan, Burton og Rodriguez.

Anmelderne er stået af en masse. Ikke kun de danske. Og det siger måske noget om vores verden i øjeblikket. Smilet er stivnet, humoren er væk og alvoren har i den grad monopoliseret kunstarterne, så det overskud det kræver at værdsætte camp og kitsch er spillet væk i et forfejlet forsøg på at ville det rigtige. Man aner ikke hvor man skal stå længere. Man stoler ikke på sig selv, men på den stramme mine, bonertheden. Gondry og Rogen er ligeglade. De har ska...

28/01-11Underholdende
Filmen minder på en måde om Kick-Ass med en lidt ynkelig superhelt som hovedperson, her er det bare en forkælet millionærarving, der kan købe og gøre hvad han vil. Christoph Waltz er virkelig morsom som en skurk, der gør sig mange overvejelser over hvor skræmmende han er og hvordan han får skruet nogle seje kommentarer sammen.
Alt i alt en sjov og underholdende, omend lidt rodet, film, som man ikke skal tage for alvorligt. En blanding af Charlie's Angels og Kick-Ass.

Fakta

Medvirkende
Britt Reid / Green Hornet Seth Rogen
Kato Jay Chou
Lenore Case Cameron Diaz
Chudnovsky Christoph Waltz
Michael Axford Edward James Olmos
Scailon David Harbour
Tupper Edward Furlong
Jack Reid Tom Wilkinson
Chili Chad Coleman
Anna Lee Analeigh Tipton
Popeye Jamie Harris
Bag kameraet
Instruktion Michel Gondry
Produktion Neal H. Moritz
Manuskript Evan Goldberg, Seth Rogen
Forlæg George W. Trendle
Fotografi John Schwartzman
Klip Sally Menke, Michael Tronick
Scenografi Owen Paterson
Musik Danny Elfman
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Undergenre Superheltefilm
Nøgleord Selvtægt
Premieredatoer
Biograf 27.01.2011
Dvd 31.05.2011
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2011
Spilletid 115 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 25.325
Selskab Original Film Feature Films
Biodistributør Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures Releasing
Dvd-distributør Sony

Se også...