The Amazing Spider-man - 3 D (The Amazing Spider-man)

Trods en kærlig opvækst hos sin onkel og tante har teenageren Peter Parker aldrig tilgivet sin mor og far, at de forlod ham som lille. Men så finder han en kuffert, der måske rummer nøglen til forældrenes forsvinden. Sporet leder til dr. Curt Connors, hans fars tidligere kollega, der eksperimenterer med genetik. Og da Connors forvandler sig til udyret Lizard, må Peter finde sin indre helt og blive til Spider-Man. © Scope

Produktionsår 2012
Genre Action, Drama
Instruktør Marc Webb
Medvirkende Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary
Spilletid 136 min.
Biopremiere 03.07.2012
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Historien om, hvordan Peter Parker blev Spider-Man, er hverken særlig overraskende eller ny, men velfortalt er den ikke desto mindre. Filmen er rigtig godt castet."

Berlingske
"Når »The Amazing Spider-Man« virker rimeligt godt så kort tid efter tre andre fine film om samme helt, viser det mest af alt, hvor solid en tegneserietradition, man står på, end at den nye film er meget mere end solid underholdning, man kan indtage til sine popcorn."

Jyllands-Posten
"...sætter ikke ligefrem nye standarder for genren, men det er vellykket underholdning med prægnante præstationer."

Ekstra Bladet
"Der går lidt for mange computereffekter i det afsluttende opgør med The Lizard, men i bund og grund er ' The Amazing Spider-Man' en af de bedre i den linde strøm af superheltefilm med både hjerte og snit på det rigtige sted."

B.T.
"...resultatet er en genoplivet Spiderman, der ikke nødvendigvis er bedre men mindst ligeså god, som ham vi mødte i 2002."

Cinemazone
"The Amazing Spider-Man forekommer mere som et remake end et reboot, og der er derfor ingen overraskelser for kendere af Sam Raimis filmatisering, som nok er de fleste, når filmen kun har ti år på bagen."

Brugere

23/10-12Spindende Popcornunderholdning!
"Men alt i alt klarer filmen at underholde på den måde, den er blevet sat til. For der er spindende underholding til popcornene når denne velfortalte og nulstillet udgave ruller på det store lærred..."

Læs Filmanmeldelsen og andet Fakta:
http://filmfax-filmanmelder.blo...pider-man.html

08/08-12Overraskende god
Det skortede ikke på grove skældsord, da Sony annoncerede, at Spider-Man stod over for et reboot. Hvorfor nu det? Havde Sam Raimi ikke just lavet et par glimrende film med Toby Maguire i rollen som den mest populære superhelt i de danske børnehaver?

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.navlefnuller.dk/anme...-spiderman/290

27/07-12Spider man
Kender man spiderman kender man den forrige historie fra de 3 forrige film. er man ÆGTE spiderman fan kender man denne.
De har fremlagt hirstorien helt perfekt og man glæder sig kun enu mere til opfølgeren. Der er seriøst ikke meget andet at sige, filmens action og humor er lige i skabet. DOG svigter den lidt og meget på nogle punkter. Den første er at jeg ikke selv synes dramet var særlig gennemført. synes direkte det gik for hurtigt og at det desvære (som typisk i nutidens film) ikke føltes i dybtegående. Det som om at dramet så som kærligheden mellem pigen og helten og den tragiske død af onkel ben bare er detalger der hurtig skal overståes. Måske kræver det vilke æjne der ser på det men jeg synes det var for lidt. og den største og ikke mindst skamfulle fejl i hele filmen er hovedro...

19/07-12~
Hvis man ikke venter sig mere end fejende flimmer og gedigen glimmer i et letfærdigt, ungdommeligt og højt gear, er det en ganske udmærket forestilling. Sådan en popcornflim, hvor man nærmest ikke nåede at ærgre sig over at slikposen var tom et kvarter inde i forløbet.

Fakta

Medvirkende
Peter Parker / Spider-Man Andrew Garfield
Gwen Stacy Emma Stone
Dr. Curt Connors / Lizard Rhys Ifans
George Stacy Denis Leary
Onkel Ben Parker Martin Sheen
Tante May Parker Sally Field
Dr. Ratha Irrfan Khan
Richard Parker Campbell Scott
Mary Parker Embeth Davidtz
Eugene 'Flash' Thompson Chris Zylka
Bag kameraet
Instruktion Marc Webb
Produktion Avi Arad, Matthew Tolmach, Laura Ziskin
Manuskript James Vanderbilt, Alvin Sargent, Steve Kloves
Forlæg Steve Ditko, Stan Lee
Fotografi John Schwartzman
Scenografi J. Michael Riva
Musik James Horner
Genrer og relationer
Genre Action, Drama
Undergenre Coming-of-age, Romance, Superheltefilm
Nøgleord Baseret på tegneserie, Seriefilm
Relaterede film Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man 2 - 3 D
Premieredatoer
Biograf 03.07.2012
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2012
Spilletid 136 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Columbia Pictures, Marvel Enterprises, Laura Ziskin Productions, Marvel Studios
Biodistributør Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures Releasing

Se også...