Bullet To The Head (Bullet to the Head)

I New Orleans bliver lejemorderen James Bonomos partner myrdet af Keegan, en tidligere lejesoldat. I Washington DC har kriminalbetjent Taylor Kwan også en høne at plukke med Keegan, som har dræbt fire af politiets mænd. Så hvad er mere naturligt, end at Bobo og Kwan hjælper hinanden med at finde Keegan og tage hævn? © Scope

Produktionsår 2012
Genre Action, Krimi, Thriller
Instruktør Walter Hill
Medvirkende Sylvester Stallone, Sung Kang, Jason Momoa, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Spilletid 92 min.
Biopremiere 14.03.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, også kendt som The Italian Stallion, blev berømt tilbage i 1976 med boksefilmen 'Rocky'. Han skrev selv manuskriptet og solgte det for små penge, med den klausul at han selv skulle spille hovedrollen. Filmen blev en kæmpe succes og vandt en Oscar for bedste film, ligesom Stallone blev nomineret både for bedste manuskript og be...

Anmeldere

Politiken
"Jeg kan dårligt komme i tanker om noget mere skadeligt end sådan en film for hormonbetændte og socialt udsigtsløse unge mænds forestillinger om, hvad ' ære' er, og hvordan man i det hele taget klarer sig her i verden. Og det er vel netop genrens stampublikum, som derfor ganske roligt kan løse billet."

Berlingske
"Der er noget sært gammeldags og komplet charmeforladt over »Bullet to the Head«, der vælter sig i grafisk vold ( filmen er da også baseret på en relativt ukendt tegneserie!) og oneliners, der for de flestes vedkommende er så tunge og klodsede, at de falder til jorden med et brag."

Jyllands-Posten
" Selvom Sung Kang (" Fast and Furious") med sin koreanske oprindelse giver filmen en tiltrængt anledning til politisk ukorrekt humor, føles filmen på trods af sine kun 92 minutter alt for selvoptaget lang."

Ekstra Bladet
"Det er faktisk så fantasiløst og fordummende, at det er decideret forstemmende. Burde have haft en kugle for panden, inden den overhovedet nåede biograferne."

B.T.
"...når man forlader biografmørket hører filmens karakterer bestemt ikke til typen, der bliver siddende under vesten -også selvom vesten er skudsikker."

Cinemazone
"Fans af old school 80’er-action må altså gerne tilføje en ekstra stjerne og vil utvivlsomt efter de effektive 90 minutter sidde tilbage med følelsen af stor tilfredshed."

Ekko
"...alt i Bullet to the Head afvikles med sikker hånd, som havde han blot været væk to minutter for at slå en streg. Især er action-scenerne filmet og klippet, så man kan se, hvad der foregår, guf for enhver fan af oldschool-action."

Brugere

05/07-13Assassins 2
Så prøver Stallone igen på egen hånd, uden sit Expendables hold. Læs min mening om hans lejemorder film på følgende link:

http://torbenwoodfilm.blogspot....t-to-head.html

19/03-13Jep, den er skudt i hovedet ...
Sylvester Stallone vender på en måde tilbage til sine rødder med "Bullet to the Head" - og så alligevel ikke. For godt nok har filmen en klar feel af 80'er-buddymovie, men ligesom de to Expendables-film går den over-the-top på en måde, man altså ikke så i 80'erne.

Plottet er en simpel hævnhistorie: Stallone er en lejemorder fra New Orleans, der har en yngre makker, som bliver dræbt, efter at de har udført et mord, hvor klienten efterfølgende vil slette alle spor. Deres mål var en tidligere politimand, og offerets tidligere makker kommer til byen for at finde ud af, hvad der skete. Det ender naturligvis med, at Stallone og politimanden slår pjalterne sammen. Og så er der også lige en lækker datter, som Stallone har et anstrengt forhold til, men som stadig kan komme i fare.

"Bullet t...

13/03-13Gumpetung Stallone i trægt trav
Jeg er ret glad for Sylvester Stallone, derfor gør det sgu også en smule ondt at se ham okse rundt for at dele øretæver ud i den gumpetunge actionbøf 'Bullet to the Head'.

Godt nok er Sly gammelmands-cool og alt det der, men hans brummende charme redder ikke filmen fra sin ubehjælpsomme afvikling.

Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...i-traegt-trav/

Fakta

Medvirkende
James 'Jimmy Bobo' Bonomo Sylvester Stallone
Taylor Kwon Sung Kang
Keegan Jason Momoa
Morel Adewale Akinnuoye-Agbaje
Lisa Bonomo Sarah Shahi
Marcus Baptiste Christian Slater
Louis Blanchard Jon Seda
Hank Greely Holt McCallany
Ronnie Earl Brian Van Holt
Lola Weronika Rosati
Bag kameraet
Instruktion Walter Hill
Produktion Alfred Gough, Alexandra Milchan, Miles Millar, Joel Silver, Kevin King Templeton
Manuskript Alessandro Camon
Forlæg Alexis Nolent
Fotografi Lloyd Ahern II
Klip Timothy Alverson
Scenografi Toby Corbett
Musik Steve Mazzaro
Genrer og relationer
Genre Action, Krimi, Thriller
Nøgleord Baseret på tegneserie, Hævn, Lejemorder
Premieredatoer
Biograf 14.03.2013
Dvd 04.06.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2012
Spilletid 92 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Millar Gough Ink, Automatik Entertainment, EMJAG Productions
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...