Warm Bodies

En zombievirus har gjort næsten hele klodens befolkning til kannibaler, og de få ikke-smittede har forskanset sig bag en høj mur. En dag sker det utænkelige, at en zombie, R, udvikler følelser for teenageren Julie. R redder Julie fra at blive ædt og tager hende med til sit gemmested, en forladt Boeing 747. Men de andre zombier får færten af Julie, hvis far tilmed er menneskenes mest indædte zombiedræber. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Gyser, Komedie
Instruktør Jonathan Levine
Medvirkende Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, Dave Franco
Spilletid 97 min.
Biopremiere 07.02.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...er blevet så overraskende charmerende, fordi den hele tiden forholder sig dobbelt til sin historie."

Berlingske
"Det er forfriskende at se en postapokalyptisk verden fra zombiernes vinkel, og filmen, der bygger på en roman af Isaac Marion, er skør, skæv og svær ikke at holde af."

Jyllands-Posten
"På sine egne præmisser både en tankevækkende og særegen film."

Information
"...da zombiernes mellemmenneskelighed vækkes, og da Julie indser, at »' kadaver' bare er en betegnelse for noget, vi ikke forstår,« udviser teenagefilmen også en fin lille samfundsansvarlighed."

Ekstra Bladet
"ersonligt ville jeg ønske, at ' Warm Bodies' mere konsekvent havde placeret sin varme zombie-numse på ét sæde frem for hele tiden at flytte sig mellem kærlighedsdrama, komedie og decideret splatter."

Cinemazone
"...formår at gøre sig fortjent til sin ny genre-hybrid og kan kun varmt anbefales til alle med smag for romantiske komedier – med zombier."

Ekko
"Som zombiefilm er Warm Bodies opfindsom, men helt og aldeles tandløs"

Brugere

13/07-13Når en zombie bliver forelsket
Romantik, gys og humor blandet sammen, i denne usædvanlige kærlighedshistorie. Læs min mening om filmen her: http://torbenwoodfilm.blogspot....rm-bodies.html

27/02-13Lidt for doven zombiekærlighed
Klassiske og fantastiske genrer bliver mixet på livet løs i disse år, og ét af de nyeste skud på stammen er zombieromancen, som vist blev introduceret af Isaac Marion i hans tre år gamle debutroman, "Warm Bodies". Som altså også er blevet til en film.

Setuppet i "Warm Bodies" er genretypisk post-zombie-apokalypse. Zombierne lunter rundt i det meste af landskabet, mens de få overlevende mennesker har gemt sig i fæstninger, hvorfra de stort set kun kommer ud for at hente forsyninger. Dog er der også nogle særligt glubske zombier, kaldet 'bonies', som har mistet ekstra meget af deres menneskelighed.

I denne verden vandrer en zombie ved navn R rundt, og han er med til at overfalde en gruppe mennesker, der er ude efter mad. Men da R spiser en fyrs hjerne, overtager han også fyrens følel...

12/02-13Tro, håb og zombier
"Warm Bodies" fortæller en velkendt historie i temmelig anderledes rammer. Verden som vi kender den eksisterer ikke længere. Den er overrendt af zombier og det der er værre; de såkaldte bonies, som er brutale skeletlignende væsener, der om muligt er endnu mere behovsstyrede end de klassiske zombier.

Blandt de klassiske zombier finder vi teenageren R, som af en eller anden mærkelig grund er i stand til at tænke og kommunikere. Kommunikere er måske så meget sagt. Han formår at grynte og sige et par enkelt ord til sin bedste zombieven, når han ikke bruger tiden på at vandre hvileløst rundt - som zombier nu gør - med dårlig holdning, uren hud og hjerne mellem tænderne. Når han og de andre zombier bliver sultne, går de i samlet flok på jagt efter frisk menneskehjerne.

Læs hele anmeldels...

06/02-13Zombie-kærlighed er et dødt kadaver
Det er oplagt at drage paralleller mellem Warm Bodies og Twilight. Ja, faktisk er der flere fællestræk – desværre.

Begge suger livet ud af ellers skræmmende og fascinerende skræk-skabninger. Begge tumler rundt med den umulige kærlighed mellem monstre og piger. Begge har kønne teenagere i hovedrollerne som hormonforvirrede papfigurer. Bum.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...-dodt-kadaver/

Fakta

Medvirkende
R Nicholas Hoult
Julie Teresa Palmer
M Rob Corddry
Perry Kelvin Dave Franco
Nora Analeigh Tipton
General Grigio John Malkovich
Kevin Cory Hardrict
Perrys far Vincent LeClerc
Berg Jonathan Dubsky
Bag kameraet
Instruktion Jonathan Levine
Produktion David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea
Manuskript Jonathan Levine
Forlæg Isaac Marion
Fotografi Javier Aguirresarobe
Klip Nancy Richardson
Scenografi Martin Whist
Musik Marco Beltrami, Buck Sanders
Genrer og relationer
Genre Gyser, Komedie
Undergenre Romance, Zombiefilm
Nøgleord Baseret på roman, Post-apokalypse, Zombie
Premieredatoer
Biograf 07.02.2013
Dvd 11.07.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 97 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Summit Entertainment, Mandeville Films, Make Movies
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...