Fair Game

Miami advokaten Kate McQuean er pludselig skydeskive for en flok ex-KGB agenter, hvis planer om et storstilet bankkup hun intetanende har spoleret. Kriminaldetektiv Max Kirkpatrick er hendes eneste alliance i kampen mod de high-tec bevæbnede øst-banditter. En spirende kærlighed giver dem kræfter til at holde hinanden i live. © Scope

Produktionsår 1995
Genre Action
Instruktør Andrew Sipes
Medvirkende William Baldwin, Cindy Crawford, Steven Berkoff, Christopher McDonald
Spilletid 90 min.
Biopremiere 12.01.1996
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Brugere

09/01-05AARGH!!!
Skrækkelig low-budget actionflæsk! historien er dårligere end våde nudler og skuespillet er helt hen i vejret... actiondelen har også meget tilbage at ønske og generelt fungerer intet i filmen optimalt... hvis den overhovedet skal ses bør det være pga. William Bladwin, der er eneste lyspunkt i filmen!

Endnu engang er mit tidligere navn blevet misbrugt, det beklager jeg, men jeg er desværre magtesløs i denne sag...

24/09-04ren skod
Anonym
Rangerer blandt de dårligste action film i mands minde. Tænk "Sliver" møder "SWAT" eller anden rædselsfuld kombination. En "sexet" actionfilm som, på ucharmerende vis, er indbegrebet af 90'erne....på den ufede måde.

At den beskrives i positive vendinger som "mesterlig action" og "bedste actionfilm" er mig en gåde.

Cindy Crawford selv har udtalt at hun virkelig ikke kunne lide sin egen "præstation" eller filmen som helhed.

24/09-04action action action action
Anonym
.............og lidt sex


det bedste

16/11-03Mainstream Hollywood
Anonym
en overamerikaniseret standard hollywoodproduktion.
Der er politibetjenten/actionhelten, der aldrig kommer i større knibe end, at der er plads til at par "morsomme" bemærkninger.
Der er heltinden. En civilretsadvokat, der selvfølgelig er pisselækker, og er et naturtalent til diverse former for kampsport. Skurkene er russere, og så har vi en historie.

Salma Hayek ses i en tåbelig birolle som heltens ekskæreste, i en enkelt scene der intet har med filmens handling at gøre. Helten og heltinden får selvfølgelig hindanden. I en togvogn som HAN springer ind i da HUN sprang på toget for at flygte fra HAM???????? Nå, men hun fortryder og vil nu pludselig have ham.

Sådan går filmen frem og tilbage uden nogle overraskelser eller effektiv spænding.
et par velproducerede actionssekvense...

16/11-03Velkommen til corny-land
Anonym
Det er ikke ufortjent, når 'Fair Game' regnes blandt 90´ernes svageste amerikanske actionfilm.

Det skal med at denne vurdering - med undtagelse af tyve, nyligt genoplevede, minutter - er baseret på en syv år gammel videooplevelse. Men filmens hjælpeløse dilettantiske niveau er næppe forbedret med årene; Håbløs corny dialog, platte actionsekvenser, tilsat elendigt skuespil - ikke sært at filmens instruktør ikke siden har lavet film.

Cindy Grawford er rar at se på, men det fjerner ikke billedet af en ufrivillig komisk "sexet actionfilm".

16/11-03Fair nok
Anonym
'Fair Game' er en okay action-film lidt for overdynget med klichéer. William Baldwin spiller den sindssygt dygtige politimand som skal redde den smukke (meget smukke!) Cindy Crawford fra de væmmelige og rimelig klodsede skurke med deres urealistiske computerudstyr som skal gøre dem rige.
Filmen byder på ret fedt action og man keder sig ikke et sekund.

15/11-03Fed film
Anonym
Fed film. En af de bedste action-film.

15/11-03Over stok og sten...
Anonym
Jeg var sløj i går så jeg sad og så denne "Fair Game" og havde faktisk ingen forventinger, men blev overrasket med det samme! Denne film er intet mindre en hæsblæsende og den sætter i gang med det samme og man sidder nærmest "cleanet" op ad tv'et hele tiden! action elementerne, som der er overraskende mange af, fungerer fuldt ud og det hele er både meget blodigt og meget underholdende! Baldwin familien spiller faktisk bedre end de fleste har lyst til at indrømme og William er ingen undtagelse. Han er måske ingen Pacino, men han overbeviser fint i filmen her! Og så kan miss Crawford jo umuligt trække ned i noget. Hun er måske ikke verdens bedste skuespillerinde, men hold da helt ferie hvor ser hun godt ud! efter min mening er hun "eye candy" af høj kaliber!!

27/10-02Mesterlig action..........
Anonym
Den meget flotte actionfilm i 90erne sættes i gang med det samme. Underholdningsmæssig er den i topklasse. Fremragende scener, og den frække Cindy. Et actionfyldt og tempofyldt affære hele vejen, får man det svært at glemme med det samme.

Jagt og mere jagt findes der også nok af. Virkeligt en af de helt bedste actionfilm.................

Fakta

Medvirkende
Max Kirkpatrick William Baldwin
Kathryn "Kate" McQueen Cindy Crawford
Kazak Steven Berkoff
Meyerson Christopher McDonald
Emilio Juantorena Miguel Sandoval
Jodi Kirkpatrick Johann Carlo
Rita Salma Hayek
Rita John Bedford Lloyd
Zhukov Olek Krupa
Rosa Jenette Goldstein
Bag kameraet
Instruktion Andrew Sipes
Produktion Joel Silver
Manuskript Charlie Fletcher
Fotografi Richard Bowen
Klip David Finfer, Steven Kemper, Christian Wagner
Scenografi James H. Spencer
Musik Mark Mancina
Genrer og relationer
Genre Action
Premieredatoer
Biograf 12.01.1996
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 1995
Spilletid 90 min.
Solgte billetter 21.017
Selskab Warner Bros., Silver Pictures
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...