Praktikanten (The Intern)

Den aldrende enkemand Ben keder sig i sin pensionisttilværelse. For at få lidt gang i hverdagen søger han om at blive seniorpraktikant hos et smart modefirma på internettet. Chefen, den hårde og fortravlede Jules, føler absolut intet behov for assistance. Men hun bliver klogere, for Ben har meget at byde på - ikke mindst venskab. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Komedie
Instruktør Nancy Meyers
Medvirkende Robert De Niro, Anne Hathaway, Adam Devine, Nat Wolff
Spilletid 121 min.
Biopremiere 01.10.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Robert De Niro

Robert De Niro voksede op i New Yorks Little Italy og debuterede i en alder af 10 år som løven i en opsætning af "Troldmanden fra Oz". Efter at have kæmpet med småroller siden midten af tresserne fik han et mindre gennembrud i Martin Scorseses "Gaden uden nåde" (1973). Året efter fulgte "The Godfather II", og resten er historie, som man siger. ...

Anmeldere

Politiken
"...er en sødladen komedie, der fremstiller den professionelle kvinde som forfjamsket og fantastisk og fortidens mand som en klippe. Det er en lille smule sjovt og meget lidt dybt."

Berlingske
"...Nancy Meyers har lov til at smøre lidt idealisme på i en god sags tjeneste. Nemlig en hjertevarm komedie der også bliver rørende."

Jyllands-Posten
"...er et underholdende bekendtskab, naturligvis på grund af De Niro og Anne Hathaway, men også Rene Russo overbeviser som en nærgående massør."

Ekstra Bladet
"Dialogen er flad, de sporadiske vittigheder er sløje, og plottet er i det hele taget totalt overlæsset med klichéer fra start til slut og nok så intetsigende."

B.T.
"Dialogen er som smurt i den fineste olivenolie. Samtlige billeder fra New York City driver af stemning og kærlighed til byen. Og så er det igen skønt at se én af filmbranchens allerbedste (De Niro) i en tilbagelænet rolle skabt specielt til ham."

Cinemazone
"Meyers virker til at have misforstået konceptet om feminisme, hvis hun tror, at arbejdslivet ikke er et sted for stærke kvinder, hvis det ikke driver med sukker ned ad dem."

Brugere

28/06-18LIVETS PRAKTIK
Hvor ønsker vi at bevæge os hen som samfund? Hvad er forskellen på kvinder og mænd? På ung og gammel? Disse spørgsmål kan man med rette debattere med sine medbiografgængere efter denne film.

I ”Praktikanten”s instruktørstol sidder Nancy Meyers. Kvinden bag film som ”Det Indviklet”, hvor Meryl Streep slås med forholdet til sin eksmand, og ”Når du mindst venter det”, hvor Jack Nicholson med vanlig charme gør haneben til Diane Keaton. Denne gang er det sværvægteren Robert De Niro, der spiller hovedrollen og han suppleres af den yngre Anne Hathaway, som efterhånden selv er blevet et Hollywood-ikon. Vores protagonist er den pensionerede forretningsmand Ben (De Niro), der grundet sin kones død mangler indhold i sit liv og derfor vælger at søge en praktikplads hos et tjekket tøjfirma. (Meyer...

09/09-16Feelgood - De Niro
Robert De Niro, som tidligere var mest kendt for sine skarpe fremstilling af personer på kant med samfundet, har fundet en ny niche som vis og eftertænksom "gammelfar". Og det gør han selvfølgelig glimrende, uden at få en fibersprængning på grund af overanstrengelse.

Historien er på mange måder banal. En hårdtarbejdende iværksætter Jules (Anne Hathaway) bruger mere tid på sin virksomhed, end på familien derhjemme - og som så mange før hende, tør hun ikke overlade arbejdsopgaver til andre, men insisterer på at gøre alting selv. På trods af at det tydeligt går ud over både arbejdspladsen og privatlivet, afviser hun alle forslag om en aflastende, administrerende direktør.

Her kommer Ben (De Niro) ind. Enkemand, som søger efter et formål med resten af livet - hurtigt bliver han lynafle...

Fakta

Medvirkende
Ben Whittaker Robert De Niro
Jules Ostin Anne Hathaway
Jason Adam Devine
Nat Wolff
Rene Russo
Reid Scott
Anders Holm
Andrew Rannells
Linda Lavin
Bag kameraet
Instruktion Nancy Meyers
Produktion Suzanne McNeill Farwell, Nancy Meyers, Scott Rudin
Manuskript Nancy Meyers
Fotografi Stephen Goldblatt
Klip Robert Leighton
Scenografi Kristi Zea
Musik Theodore Shapiro
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Enkemand, Pensionist
Premieredatoer
Biograf 01.10.2015
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2015
Spilletid 121 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Selskab Waverly Films
Biodistributør Warner Bros. Pictures

Se også...