Antboy 3

Teenageren Pelle Nøhrmann har fået nok af sit hemmelige liv som superhelten Antboy og starter på efterskole sammen med sin kæreste, Ida. Samtidig bliver Antboys gamle ærkefjende, superskurken Loppen, udskrevet. Han får job i firmaet Exofarm, der ledes af den onde Alicia Dufort. Da også en rivaliserende, ultrasej superhelt melder sin ankomst, må Antboy tage en sidste tørn som forbryderbekæmper. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Action, Familiefilm, Science Fiction
Instruktør Ask Hasselbalch
Medvirkende Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Nicolas Bro
Spilletid 85 min.
Biopremiere 11.02.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Nu kan der næppe koges mere suppe på pissemyrens pølsepind, men dansk films klejne superhelt klarer også trilogiens sidste del med charmen og uskylden i behold."

Berlingske
"At lave sådan tre film med stigende kvalitet i sin egen lille sympatiske lomme i et dansk filmmiljø, hvor nytænkning for sjældent er indlysende, er faktisk en bedrift, der næsten er en superhelt værdig."

Jyllands-Posten
""Antboy"-filmene er ufattelig sympatiske, men i den tredje af slagsen går der simpelthen for meget efterskole-og venskabsfnidder i den. Den provinsielle setting er også ved at blive en begrænsning snarere end en styrke for universet."

Ekstra Bladet
"Der er noget gennemgribende sympatisk ved at omplante superheltegenren til et dansk villakvarter i børnehøjde, men igen er historien ikke helt god nok til at opveje det begrænsede budget, der trods kreative løsninger stadig kan ses på lærredet."

B.T.
"...en fin nedepå-jorden-superhelte-film, og mon ikke mange inkarnerede Antboyfans vil finde vej til de danske billetluger i en grå og trist vinterferie, hvor selv en lille pissemyre kan få mørkets kræfter til at ryste i bukserne, score den søde pige og redde sit vaklende venskab."

Cinemazone
"Den sidste film er så afgjort den mindst overbevisende; plottet fremstår forvrøvlet og uforløst og de centrale figurer er reelt nået at vokse ud af rollerne. Pelle og Wilhelm ser ganske enkelt for store ud til at rende troværdigt rundt i en børnefilm."

Ekko
"Puberteten og dets genkendelige skisma gør sidste film i trilogien om den lille myredreng, der nu er blevet stor, til en vedkommende oplevelse."

Brugere

13/03-16Fremskridt for den lille helt
I tredje afsnit af Antboy-serien er Pelle Nøhrmann på vej på efterskole, da en ny superhelt på skateboard dukker op og gør ham rangen stridig som Middellunds beskytter. Samtidig bliver Antboys ærkefjende, Loppen, løsladt, og han bliver tilmed genansat i sit gamle forskerjob af en ny chef med skumle planer.

Der er med andre ord forandringer på menuen i denne tredje film over Kenneth Bøgh Andersens bogserie. Hovedtemaet er, at Pelle/Antboy har nået en alder, hvor der er kommet nye prioriteter i hans liv, herunder at han nu helt officielt er kæreste med heltinden fra de to første film. Men nye prioriteter gør det også til en udfordring at holde fast i gamle venskaber og alliancer, og Pelle kæmper igen med selvtilliden, da den nye helt tager rampelyset.

De udfordringer ligger som bund ...

Fakta

Medvirkende
Pelle Nøhrmann / Antboy Oscar Dietz
Wilhelm Samuel Ting Graf
Ida Amalie Kruse Jensen
Gæmelkrå / Loppen Nicolas Bro
Alicia Dufort Paprika Steen
Maria / Den røde furie Astrid Juncher-Benzon
Amanda Cecilie Alstrup Tarp
Mor Lærke Winther Andersen
Far Frank Thiel
Niller Adam Ild Rohweder
Bag kameraet
Instruktion Ask Hasselbalch
Produktion Lea Løbger
Manuskript Anders Ølholm
Forlæg Kenneth Bøgh Andersen
Fotografi Niels Reedtz Johansen
Klip Peter Brandt
Scenografi Sabine Hviid
Musik Peter Peter
Genrer og relationer
Genre Action, Familiefilm, Science Fiction
Undergenre Superheltefilm
Nøgleord Baseret på roman, Seriefilm, Superhelt
Relaterede film Antboy, Antboy: Den Røde Furies Hævn
Premieredatoer
Biograf 11.02.2016
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2016
Spilletid 85 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Selskab Nimbus Film Productions
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...