Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Mildred Hayes' datter er blevet myrdet, men da politiet i provinsflækken Ebbing ikke synes at have travlt med at opklare sagen, tager Mildred selv affære. Hun opsætter tre kæmpe reklameskilte ved indfaldsvejen, som anklager byens ærede politimester Willoughby for inkompetence. Dette sætter gang i en indædt kamp mellem fandenivoldske Mildred og den lokale ordensmagt. © Scope

Produktionsår 2017
Genre Komedie
Instruktør Martin McDonagh
Medvirkende Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes
Spilletid 115 min.
Biopremiere 11.01.2018
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

I biografen

Biografer
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vises i 85 biografer i dag:


Anmeldere

Politiken
"Dumme Dixon er meget tæt på at totalskade hele dramaet. Men Woody og særligt Frances holder den alligevel kørende hele vejen hjem."

Berlingske Tidende
"Livet er ikke sort-hvidt, og det er »Three Billboards Outside Ebbing, Missouri« bestemt heller ikke. Heldigvis. Til gengæld er den en film, man både kan grine af, græde over og blive både forpustet og lidt klogere af."

Jyllands-Posten
"Og det er særligt en grund til, at Martin McDonaugh ikke formår at gøre "Three Billboards outside Ebbing, Missouri" til et helstøbt mesterværk. Han mestrer ikke til fulde balancen mellem det humoristiske og det tragiske."

B.T.
"En betagende film med uforglemmelige præstationer, som jeg tror vil få mange nomineringer og klart er filmen, man skal overgå for at vinde Oscars i år."

Cinemazone
"I det hele taget er det vidunderligt, så elegant instruktøren Martin McDonagh får løst op for den knugende stemning med bidende og til tider underspillet satirisk humor af den slags, man lige kan lade stå et øjeblik, samtidig med at han giver vores fordomme nogle eftertrykkelige spark."

Ekko
"Det er originalt, uforudsigeligt og bevægende. Der skulle åbenbart en irsk-britisk humorist til at lave en af årets mest gribende amerikanske film."


Fakta

Medvirkende
Mildred Hayes Frances McDormand
Bill Willoughby Woody Harrelson
Jason Dixon Sam Rockwell
Charlie John Hawkes
James Peter Dinklage
Anne Willoughby Abbie Cornish
Penelope Samara Weaving
Red Welby Caleb Landry Jones
Angela Hayes Kathryn Newton
Robbie Hayes Lucas Hedges
Bag kameraet
Instruktion Martin McDonagh
Produktion Martin McDonagh
Manuskript Martin McDonagh
Fotografi Ben Davis
Klip Jon Gregory
Scenografi Inbal Weinberg
Musik Carter Burwell
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Sort komedie
Nøgleord Mord, Politi, Tandlæge, Vold
Premieredatoer
Biograf 11.01.2018
Øvrige oplysninger
Land USA, Storbritannien
Sprog Engelsk
Produktionsår 2017
Spilletid 115 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Blueprint Pictures
Biodistributør Nordisk Film