De utrolige 2 - org.vers. - 3 D (De utrolige 2)

En rigmand og hans søster har sat sig for at bringe Metrovilles forbudte superhelte til ære og værdighed igen. Som spydspids for deres kampagne vælger de Elastipigen, alias Helen Parr. Hendes mand, Bob alias Hr. Utrolig, er ikke helt tilfreds med at skulle passe hjemmet og ungerne, mens mor redder verden. Men da en ny superskurk dukker op, viser det sig, at der er brug for hele superfamilien. © Scope

Produktionsår 2018
Genre Action, Adventure
Instruktør Brad Bird
Medvirkende Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner
Spilletid 118 min.
Biopremiere 30.08.2018
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Dialogen er skarp og elegant, intensiteten øges konstant, og figurerne er på én gang karikerede og psykologisk troværdige. ’De utrolige 2’ er intet mindre end formidabelt manuskripthåndværk."

Jyllands-Posten
"Filmen er så effektivt spændingsfyldt, at den kan måle sig med enhver agentfilm, der har umulige missioner som sit omdrejningspunkt, og samtidig tilbyder den humoristiske godbidder pakket i små fortryllende visuelle gaver."

Information
"De Utrolige 2 er nok ikke lige så original eller overraskende som den første film, der også blev til, før den altomsiggribende superheltemani ramte verden. Men den kan så meget andet - også på action-og spændingsfronten - og det er alt rigeligt."

Ekstra Bladet
"...det er jo det, Pixar kan, når de er bedst: Fungere på flere niveauer samtidig, så stort set alle aldersklasser (i hvert fald fra seks-syv år og op) vil finde noget at fornøje sig over og kunne spejle sig i. Det er en ret stor kunst."

B.T.
"Hele filmen emmer af dedikation og øje for detaljen, og hvis man tror, at det er en børnefilm, bare fordi den animeret, tager man grundigt fejl, det er en familiefilm i ordets bedste og bredeste forstand."

Cinemazone
"Det er en oplevelse i sig selv blot at se De utrolige 2, og heldigvis er plottet og alle de nye figurer også spændende. Vi taler altså både lækker indpakning og herligt indhold. Hvilken gave."

Ekko
"De Utrolige 2 viderefører humoren fra originalen og kombinerer den med tidløse problematikker som kønsroller, familiemønstre og skærmafhængighed."

Fakta

Medvirkende
Bob Parr / Mr. Incredible (stemme) Craig T. Nelson
Helen Parr / Elastigirl (stemme) Holly Hunter
Violet Parr (stemme) Sarah Vowell
Dash Parr (stemme) Huck Milner
Evelyn Deavor (stemme) Catherine Keener
Winston Deavor (stemme) Bob Odenkirk
Lucius Best / Frozone (stemme) Samuel L. Jackson
Voyd (stemme) Sophia Bush
Edna Mode (stemme) Brad Bird
Krushauer / Helectrix (stemme) Phil LaMarr
Ambassadør (stemme) Isabella Rossellini
Rick Dicker (stemme) Jonathan Banks
Bag kameraet
Instruktion Brad Bird
Produktion Nicole Paradis Grindle, John Walker
Manuskript Brad Bird
Fotografi Erik Smitt, Mahyar Abousaeedi
Klip Stephen Schaffer
Scenografi Ralph Eggleston
Musik Michael Giacchino
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure
Undergenre Animation, Superheltefilm
Nøgleord 3-D, Computeranimation, Disney, Pixar, Sequel, Superhelt
Relaterede film De Utrolige, De Utrolige 2 - org.vers. - 2 D, De utrolige 2 - dansk tale - 3 D
Premieredatoer
Biograf 30.08.2018
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2018
Spilletid 118 min.
Selskab Pixar Animation Studios
Biodistributør The Walt Disney Company

Se også...