Fast & Furious: Hobbs and Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Den tidligere FBI-agent Luke Hobbs og den kriminelle Deckard Shaw befinder sig normalt på hver sin side af loven, men en ny fjende tvinger dem pludseligt til at slå kræfterne sammen. De må hjælpe Shaws søster, Hattie, som er MI6-agent og på jagt efter terroristen Brixton Lore, der har stjålet et biologisk våben med evnerne til at give ham superstyrke samt muligheden for at udslette menneskeheden. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Action, Komedie
Instruktør David Leitch
Medvirkende Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham
Spilletid 135 min.
Biopremiere 01.08.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Det er noget rod. Men med førstehjælp fra Ryan Reynolds og komikeren Kevin Hart i et par skæve gæsteroller holder Dwayne Johnson akkurat liv i humoren med en selvironisk distance til sin machomuskuløse alfaposition."

Jyllands-Posten
"Humoren burde indfinde sig i de konstante mundhuggerier mellem de væsensforskellige slagsbrødre, men både manuskript og komisk talent er skræmmende utilstrækkeligt til at løfte den opgave."

Information
"Al denne fart og tempo bliver dog efterhånden lidt ensformigt, og det er, når filmen vender tilbage til menneskene, at den er bedst - også selv om den indimellem er lovlig sentimental."

B.T.
"...langt hen af vejen utroligt underholdende. Den testosterontunge rivaliseren - og en perlerække af fornærmelser - mellem Hobbs og Shaw er ret veloplagt, og actionscenerne lader ikke de andre film i franchisen noget tilbage. Især en bil-og motorcykeljagt gennem London får pulsen op."

Ekko
"...et fladt og klichéfyldt manuskript, der er mere interesseret i at se dem smadre løs end i at udforske komikken i karaktererne."

Soundvenue
"Dwayne Johnson og Jason Statham er virkelig sjove i den energiske og konstant underholdende ‘Hobbs and Shaw’, og Fast & Furious-franchisens herligt uhøjtidelige første spinoff er slet og ret en af de bedste 80’er/90’er-agtige actionkomedier, der tilfældigvis er blevet lavet med et par årtiers forsinkelse."

Brugere

15/04 15:11Fast & Nonsensical Buddy Movie
Narkobetjenten Hobbs og lejesoldaten Shaw bliver modstræbende rekrutteret af efterretningstjenesten til at samarbejde om at stoppe en hemmelighedsfuld terrororganisation, som vil udslette menneskeheden med en supervirus.

Superagentserien Fast & Furious, der engang var en bilfilmserie, får sit første rendyrkede spin-off med en historie, der begynder at flytte serien endeligt ind i et superhelteunivers i form af en kybernetisk opgraderet superskurk. Dwayne Johnsons agent Hobbs var ellers ret overmenneskelig i forvejen, og her bliver han forfremmet fra bi- til hovedperson i en buddy movie, der følger alle klicheerne for den slags i samspillet med Jason Stathams lejesoldat, som engang var en skurk i serien. Men det formodes vi vist at have glemt på nuværende tidspunkt. For det handler kun...

Fakta

Medvirkende
Luke Hobbs Dwayne Johnson
Hattie Shaw Vanessa Kirby
Madam M Eiza González
Deckard Shaw Jason Statham
Brixton Idris Elba
Magdalene Shaw Helen Mirren
Bag kameraet
Instruktion David Leitch
Produktion Hiram Garcia, Dwayne Johnson, Chris Morgan, Neal H. Moritz, Jason Statham
Manuskript Chris Morgan
Fotografi Jonathan Sela
Scenografi David Scheunemann
Musik Tyler Bates
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Undergenre Actionkomedie, Agentkomedie
Nøgleord Agent, Biologisk krigsførelse, Soldat
Premieredatoer
Biograf 01.08.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2019
Spilletid 135 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Universal Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...