Scary Movie 2

Cindy er tilbage sammen med Ray og Shorty, der alligevel overlevede strabadserne i ”Scream”. Denne efterfølger vil tage sig kærligt af klassiske gyser med hjemsøgte huse og overnaturlige tildragelser. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Gyser, Komedie
Instruktør Keenan Ivory Wayans
Medvirkende Anna Faris, Marlon Wayans, Shawn Wayans, Tori Spelling
Spilletid 83 min.
Biopremiere 31.08.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Shawn Wayans

Efter en række tv-roller fik Shawn Wayans sin første store filmrolle i "realty check"-parodien "Ghetto-blaster" (1996), som han desuden var med til at skrive og producere. Fra 1990 til 1992 medvirkede han i komedieserien "In Living Color" med Jim Carrey. Shawn er den næstyngste i Wayans-søskendeflokken, der også inkluderer Keenen Ivory, Marlon...

Anmeldere

Politiken
"Er filmen morsom? Nej, nej, nej og ja. En gang imellem. Men alt for meget rammer i overført forstand under bæltestedet."

Berlingske
"...hvis man gerne vil vide, hvad en gal krøbling kan gøre ved en død kalkuns endetarm, er dette en meget oplysende film."

Jyllands-Posten
"det eneste skræmmende ved `Scary Movie 2´er, at der sandsynligvis også kommer en 3'er."

Ekstra Bladet
"Der findes simpelthen ikke popcorn og cola nok i verden til at få dette spekulative makværk til at glide ned."

B.T.
"...stinker af venstrehåndsarbejde".

FilmReactor
"Keenan Ivory-Wayans, burde have en pæl banket gennem hjertet, inden hans skrækvision for fremtidige komedier går i opfyldelse og flere unge, uskyldige biografgængere bliver indlemmet i flokken af Hollywood slamsugere med døde øjne."

Cinemazone
"I en lind strøm af de mange forskellige kropsvæsker, som amerikanerne åbenbart anser som en integreret del af god humor, kommer hilsener, parodier og løse idéer inspireret af andre film væltende i et vanvittigt tempo."

Brugere

22/02-10plat men sjov
For det første er der ingen handling i denne film. For det andet er den tit rimelig plat. Trods det har den også nogle mega sjove scener. Fx den scene med katten, den er fed. En udmærket sjov film, men så heller ikke mere.

11/01-07Plathed nu som en to'er
Der var nogle få gange hvor undertegnede morede sig... men det var også det eneste ved den film... desværre...

27/08-06Blod, bræk og latter....!
Blod, bræk og latter vil flyde i denne hysteriske opfølger til Scary Movie, som efter min mening er seriens hidtil bedste indskud. Komikken er i top, skuespillet er plat men genialt, og selve parodierne sidder lige i skabet.

09/12-05Rystende dårlig
Scary Movie var en parodi på især Scream, og det fungerede nogenlunde. Scary Movie 2 byder på spoofs på bl.a. Poltergeist, Eksorcisten og Charlies Angels. Det er desværre slet ikke lykkedes for Wayans brødrene at skabe en så fuldstændig latterlig stemning, der gjorde etteren bare tilnærmelsesvis seværdig. Toeren er hysterisk, mangler på alle områder komisk timing og er fuldstændig elendig. Kun én gang formåede filmen at frembringe et smil på mine læber, og det var i scenen, hvor Nike-reklamerne paroderes. Ellers var ALT ANDET elendigt og fulstændig katastrofalt dårligt!

12/04-05Useriøs
Jeg må indrømme at jeg faktisk fandte filmen en smule sjov, og meget meget meget meget meget meget meget meget meget meget mere underholdende end husket.

Nogle gange rigtig plat, så den ikke er sjov... Men den indholder så sandelig også scener med næste ægte humor! Der er stort set underholdning fra start til slut... Bare ikke altid lige godt. men man keder sig aldrig.

16/01-05Dårligt.. Hvis ikke dårligere!
Elendigt nonsens.. Hahahahahahah (som om) !

Ufattelig tæt på den ene stjerne, men... Ja..

11/01-05RIGTIG GOD!
Filmen er rigtig god og meget sjov. Papegøjen er også herresjov!

05/01-05Not so scary 2
Mere af det samme fra Wayans brødrene. Denne gang gør de tykt nar af film som: "the haunting" men også ældre film som "Eksorcisten" og "Days of thunder" m./Tom Cruise får et hug. Budweiser reklamen er her udskiftet med Nike´s Basketball reklame, som også får en tur.

Det morsomste må være starten med James Woods i Max Von Sydow´s rolle i Eksorcisten. Det er også spøjst, at sidde og se præsten udføre Mystikal´s "Shake Yo ass" på klaver sammen med forsamlingen.

Jeg kan ikke lade være med at synes, at Anna Faris er en spøjs pige og jeg kunne ikke lade være med at grine, da Marlon Wayans skal lære hende slang eller "jive" på godt gammel 70ér sprog i den første scene med hende. Hun ser sindssyg ud i ansigtet, når hun står og kaster håndtegn, mens hun står bøjet ind over den stakkels pige...

05/01-05Okaj Film
Efter at have set Scary Movie i biografen, og var mere død, end levende af grin efter jeg havde forladt biografen. Så måtte man jo også ind og se 2eren.... Og var på nippet, til skuffelse.
Filmen lever på ingen måde, op til sin forgænger.
Plottet er vel på sin måde okaj, alle "gysere" handler vel om det samme. Mange af scenerne er da rimelig morsomme (Ka godt li at Marlon Wayans, kysser sin plante godnat!). Men så er der 2 ting jeg ikke forstår: Døde Shorty & Brenda, ik i 1teren? Ska selvfølgelig ses, men kun en gang.

25/12-04Totalt latterlig!
Anonym
En totalt latterlig "Gyser-komedie" som der faktisk er latterlig på den dårlige måde! som der heller ikke hverken er uhyggelig eller morsom! Rent ud sagt: EN IDIOTISKT FILM LAVET AF IDIOTER! MERE IDIOTISK END "IDIOTERNE"!!! :DFakta

Medvirkende
Cindy Campbell Anna Faris
Shorty Marlon Wayans
Ray Shawn Wayans
Alex Tori Spelling
Christopher Masterson
Fader Kerris Andy Richter
Jamie Lee Curtisto Kathleen Robertson
Chris Elliott
Tim Curry
Brenda Regina Hall
Jasonia Voorhees Natasha Lyonne
Bag kameraet
Instruktion Keenan Ivory Wayans
Manuskript Alison Fouse, Greg Grabianski, Dave Polsky, Michael Anthony Snowden, Craig Wayans, Marlon Wayans, Shawn Wayans
Musik George S. Clinton
Genrer og relationer
Genre Gyser, Komedie
Undergenre Spoof
Nøgleord Det overnaturlige, Sequel, Spøgelseshus
Relaterede film Scary Movie 5
Premieredatoer
Biograf 31.08.2001
Dvd 05.12.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 83 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 78.175
Selskab Dimension Films, Brillstein-Grey Entertainment, Gold/Miller Productions, Wayans Bros. Entertainment
Biodistributør Constantin Film

Se også...