Men Så Kom Polly (Along Came Polly)

Ruben vurderer risiko i forsikringsbranchen. Men at han hans kone ville forlade ham på deres bryllupsrejse, havde han ikke regnet ud. Og det på trods af at Ruben også bruger metoderne fra sit arbejde til at styre sit privatliv. Derfor er han en smule forbeholden, da søde Polly dukker op. Er hun risikoen værd? © Scope

Produktionsår 2004
Genre Komedie
Instruktør John Hamburg
Medvirkende Ben Stiller, Jennifer Aniston, Philip Seymour Hoffman, Debra Messing
Spilletid 90 min.
Biopremiere 05.03.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman er en af den slags alsidige og uhyre talentfulde skuespillere, der selv i mindre roller er med til at hæve helhedsindtrykket af middelmådige film. Han excellerer både i tragiske taberroller - den homoseksuelle lydmand i ”Boogie Nights” (1997) og den ensomme kontormand i ”Happiness” (1998) - og som ar...

Anmeldere

Politiken
"Som karikeret portræt af yngre, selvoptagede storbymennesker ud af velstillet, amerikansk middelklasse er filmen stereotyp og harmløs, men også velspillet og vittig indtil det punkt, hvor den taber sine sidehistorier..."

Berlingske
"Den eneste virkelig morsomme i filmen er Phillip Seymour Hoffman, der endnu engang viser en ny side af sit mangfoldige talent."

Jyllands-Posten
"Faktisk gør filmen en del ud af sved, prutter, lort og lokummer - for meget efter min mening, men smag og behag er jo forskellig."

Weekendavisen
"...der er trods alt adskillige grin gemt undervejs i den traditionen tro totalt forudsigelige historie."

Ekstra Bladet
"Jeg græmmes."

B.T.
"Ingen ved for alvor, om man går efter den traditionelle komedie eller den skæve og mere ulækre vinkel."

Filmland
"...en hyggelig film - men den er desværre for blød i sværen til at man kan kalde den sprød."

Cinemazone
"...en film, der trods gode takter og solide skuespillere - hovedrolleindehaverne inklusive - forbliver klichétynget og ordinær."

Brugere

17/12-07Slem skuffelse
"Her troede jeg, at jeg skulle se en nogenlunde seriøs romantisk komedie, men i stedet blev jeg bombarderet med lort, bræk og dårlige jokes, i en sådan grad, at jeg faktisk helt fik det dårligt! Ben Stiller og Jennifer Aniston fungerer ikke ligefrem ret godt sammen, men derimod viser Philip Seymour Hoffman endnu engang sit gigantiske talent; Desværre er det bare ikke nok til at hæve filmen synderligt meget, og derfor lander den alligevel på to stjerner..."

15/11-07dejlig
jeg har lært en lektie. for at bedømme en film, skal du selv se den for at kunne bedømme den. ikke bare gå ind på diverse hjemmesider og bare mene det samme som alle andre. og jeg mener at den starter og slutter godt. man kan i sandhed få det bedste ud af en film ved blot at sidde og holde mund og vente først til sidst med at udtrykke sig

06/08-07Harmløs og ligegyldig
Selvfølgelig skal man accepterer den romantiske komedies præmisser, når man sætter sig til at se en film som Along came Polly, og efterfølgende bedømme den ud fra disse præmisser. Men selv ud fra denne målestok er Along came Polly en særdeles harmløs og tynd kop te, som intet nyt bringer til genren.

Handlingen er så forudsigelig og intetsigende, at havde det ikke været for det gode skuespillercast og de enkelte faktisk ret sjove scener, var her en mulighed for at kede sig ihjel. Filmen holdes primært oppe af altid gode Ben Stiller - som dog er set langt sjovere end her - og af Philip Seymor Hoffman, som klart er filmens sjoveste indslag. Jennifer Aniston er meget sød og elskelig, men også meget anonym rollens størrelse taget i betragtning.

Romantiske komedie kan sagtens laves med m...

10/10-06Ikke skidt..
Ikke nogen stor film, men jeg morede mig nu ret godt alligevel...I perioder..

Humoren er baseret på pinligheder og generelt infantile jokes og det er lige mig...

Det hjælper sikkert også at jeg har en svaghed for Ben Stiller og Phillip seymour hoffman som i den her film leverer det sjoveste jeg har set fra hans side..

Og så er Hank Azaria alias Apu/Moe/Chief Wiggum osv. med som fransk forfører...Det gør han også ret morsomt..

Og så må vi ikke glemme Aniston..Mmmmmm

18/02-05uoriginal men vildt god
filmen er uoriginal. men det det eneste negative at sige om den. det er topunderholdning og aniston og stiller er gode i deres roller. jeg er vild med filmen og den kan klart anbefales.

05/01-05- For gud ved hvilken gang -
”Along Came Polly” er på mange måder, hvad man kan forvente. Altså en film hvor de sjove indfald veksler med indsmigrende romantik. Det er jo nok også derfor genren hedder romantisk komedie, men det ændrer bare ikke ved, at man har set det hele alt for mange gange før, og netop derfor er denne genre også den mest ensporede af slagsen for tiden.

Stiller ses i en for ham typisk rolle, og selvom han kan være god afdæmpet (som er tilfældet her), er han nu engang endnu bedre og sjovere i tøjleløs udgave. Aniston er mere sød end sjov, mens Phillip Seymour Hoffman til gengæld er vanvittig sjov i en morsom rolle som falleret barnestjerne.

Positivt er, at det hele er fermt lavet, og de mange klicheer overskygges af og til af et vittigt manuskript. Historien bliver aldrig kedelig, fordi der ...

06/12-04Polly er for god!!
Anonym
Jeg syns filmen er sjov, men til tider lidt kedelig. jennifer aniston spiller en mere rodet version af rachel fra tv-serien venner, og det gør hun jo heldigvis godt, syns jeg{33

28/10-04Og Med Hende Klicheerne
Anonym
Den forsigtige forsikringsmand Reuben (Stiller) skal giftes, men på bryllupsrejsen hopper hans kone (Messing) i kanen med en anden (Azaria). Deprimeret tager han hjem til det hus han havde købt til dem, men så dukker Polly (Aniston) op.

Overraskende afdæmpet og udramatisk kærlighedskomedie, der trods den tamme historie, har sin charme (men ikke nok til en rigtig god bedømmelse) på grund af en okay sjov Stiller (elsker når han danser) og en sød Aniston.

Vi får som så ofte før i denne forslidte genre, kastet en masse klicheer i hovedet og den følger temmelig tæt den typiske kurve for sådanne film (forelskelse, krise og genforening).

Jeg må alligevel indrømme, jeg blev en anelse positivt overrasket over Aniston’s karakter, for sådan en film, der beskrives som en fri og livsglad ...

09/10-04Typisk, men morsom!
Anonym
Endnu en af de slags komedier, som er set mange gange før og vil blive ved med at dukke op i fremtiden. "Men så kom polly" er alligevel en lille underholdende og morsom sag, som man ikke kan stå for.

Ben Stiller er som altid skide morsom, mens Aniston er sat ind for at pynte lidt op på tingene, og det fungerer ganske fint.

Historien er så typisk som den kan blive, men det tilgiver man filmen ret hurtigt, da filmen er skidemorsom.

03/10-04’Let it rain’
Anonym
Debutantinstruktøren John Hamburg har før leveret manuskriptet til Jay Roachs sublim morsomme Meet the Parents, hvor Ben Stillers mere subtile humor var forrygende. Derfor var forventningerne til Along Came Polly ikke uventet skruet et stykke i vejret, men hvad der kunne have været en atypisk kærlighedskomedie med en kant (a la Farrelly-brødrene) er blevet til en pinlig ordinær og smålummer film, hvor der desværre er langt mellem grinene.

Hovedhistorien er alt andet end opfindsom. Ben Stiller spiller risikoanalytikeren, der har planlagt meget af hans liv, men finder naturligvis udfordring, her i form af en ubetalelig morsom Hank Azaria som fransk dykningslærer, der fratager Stiller hans kone på bryllupsrejsen, hvorved han selv drager hjem. Bang, surprise. Stiller må lære at forholde s...Fakta

Medvirkende
Ruben Ben Stiller
Polly Prince Jennifer Aniston
Sandy Philip Seymour Hoffman
Lisa Debra Messing
Alec Baldwin
Mitch Nathan Dean
Larry James DuMont
Javier Jsu Garcia
Cheryl Amy Hohnq
Miguel Mark Adair-Rios
Bag kameraet
Instruktion John Hamburg
Produktion Danny DeVito, Michael Shamberg, Stacey Sher
Manuskript John Hamburg
Fotografi Seamus McGarvey
Klip William Kerr
Scenografi Andrew Laws
Musik Theodore Shapiro
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 05.03.2004
Dvd 15.09.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2004
Spilletid 90 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 22.412
Selskab Jersey Films, Loofah Productions
Biodistributør United International Pictures

Se også...