Highlander 3 (Highlander III: The Sorcerer)

Udødelige MacLeud tager til Japan, hvor han møder troldmanden Nakano med samme lange livsforløb. De to har meget til fælles og bliver da også venner indtil Nakano bliver gjort et hoved kortere af den lede Kane. Senere mødes MacLeud og Kane i New York for at afgøre hvem der er den sejeste med et sværd. © Scope

Produktionsår 1994
Genre Adventure, Science Fiction
Instruktør Andrew Morahan
Medvirkende Christopher Lambert, Mario Van Peebles, Mako , Deborah Kara Unger
Spilletid 99 min.
Biopremiere 21.04.1995
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Spillet, og spændingen, er på niveau med en halvdårlig tv-kriminalserie. Og filmen kunne med fordel være klippet ned til en minutkort musikvideo..."

Brugere

24/06-07Nu Må Det Stoppe
Virkeligt en film der aldrig skulle være lavet. Det er så synd for denne trilogi den startede ellers fremragende, med en god nyskabende historie som aldrig var set før. Desværre skal dårlige skuespiller ødelægge denne sidst del i serien.

24/07-04Udemærket....
Anonym
Den originale Highlander var en fantastisk film, som på alle måder fik udnyttede sine dimensioner på filmlærredet. Highlander 2 valgte at søge nye udfordringer, dog gik det denne gang helt i vasken. Man forsøgte at lave om på genren, samt tilføre sci-fi elementer - alt i alt noget der virkelig fik hele konceptet til at falde sammen.

Highlander 3 går tilbage til rødderne, der forsøget på ingen måde her at være nyskabende, og det er netop denne films styrke. Christoffer Lambert er tilbage i sit es, og Mario Van Peeples gør sit for at leve op til bad guyén fra den originale film.

Alt i alt et udemærket forsøg på at give os bare een vellykket forsættelse på den originale.

24/07-04There Can Only Be One (More?)
Anonym
Efter at Macleod (Lambert) har vundet sin dødelighed (første film), viser det sig at der alligevel er andre udødelige tilbage og da der jo kun kan være en (igen?), kan kampen atter starte.

Denne efterfølger her beder os om at glemme den horrible dårlige 2’er af “Highlander”, for så at få os til at sluge denne om muligt endnu mere tåbelige og rædselsfulde 3’er.

At lave en efterfølger til en definitiv film som “Highlander” er en mildt sagt torskedum ide, så hvad skal man kalde det at lave endnu en, tilmed så ringe iscenesat og produceret?

Van Peebles spiller afskyeligt kvalmende som skurk og Lambert er røvkedelig i hovedrollen.

Efterfølges af “Highlander: Endgame”.

Fakta

Medvirkende
MacLeod Christopher Lambert
Kane Mario Van Peebles
Nakano Mako
Sarah Deborah Kara Unger
Kriger #1 Raoul Trujillo
Kriger #2 Jean-Pierre Perusse
Stenn Martin Neufeld
Gammel japaner Frederick Y. Okimura
Takamura Daniel Do
John Gabriel Kakon
Bag kameraet
Instruktion Andrew Morahan
Produktion Claude Léger
Manuskript Gregory Widen, Brad Mirman, William N. Panzer, Paul Ohl
Fotografi Steven Chivers
Klip Yves Langlois
Musik J. Peter Robinson
Genrer og relationer
Genre Adventure, Science Fiction
Relaterede film Highlander - den udødelige
Premieredatoer
Biograf 21.04.1995
Øvrige oplysninger
Land Canada, Frankrig, England
Produktionsår 1994
Spilletid 99 min.
Solgte billetter 17.381
Selskab Miramax Films, Initial Entertainment Group

Se også...