Hostage

En gang var Jeff Talley politets fremmeste forhandler i gidseltagninger. Men en dag gik det galt, og Jeff slikker nu de mentale sår som politichef i en lille by. Da nogle unge vil stjæle en rig mands bil og ender med at forskanse sig i hans hus med familien som gidsler, bliver der igen brug for Jeffs evner som forhandler. Det er han nu ikke meget for til at begynde med. © Scope

Produktionsår 2005
Genre Krimi, Thriller
Instruktør Florent Emilio Siri
Medvirkende Bruce Willis, Kevin Pollak, Jonathan Tucker, Ben Foster
Spilletid 113 min.
Biopremiere 03.06.2005
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Kevin Pollak

Kevin E. Pollak var stand-up komiker i mange år, før han begyndte en skuespillerkarriere i slutningen af 80'erne. Den halvskaldede, lavstammede fyr var en af 'The Usual Suspects' i Bryan Singers krimiperle fra 1995 og har ellers været med i 'Et spørgsmål om ære' (1992) og 'She’s All That' (1999). Blandt Pollaks specialiteter er hans Will...

Anmeldere

Politiken
"Nervepirrende - jo, hvis man ellers kan abstrahere fra, at scenen befolkes af så åndede klichékarakterer, at de næsten kun kan være af pap."

Berlingske
"Trods en intens visuel stil og klaustrofobisk stemning skabt af instruktør Florent Emilio Siri, går der efter den første time kliché og rutine i filmen."

Jyllands-Posten
""Hostage" begynder hæderligt. Derefter det går jævnt ned ad bakke. Slutfacit er, at den er en ringe thriller."

Information
"...en film som nok er hæderlig actionunderholdning, men alt andet lige ikke er mere end en parentes på Willis' cv og på listen over actiongenrens titler..."

Ekstra Bladet
"...en omgang vildt overlæsser action-thriller-junkfood."

B.T.
"...vil...gå i glemmebogen som endnu en rutinepræget actionfilm med Bruce Willis."

Cinemazone
"...mimer billige politi-serier eller primitive seriemorderfilm."

Brugere

31/12-08Skørt gidseldrama!
Et år efter gidseldramaet sker der et til gidseldrama og den er da noget bedre. Men skør er filmen jo!

3 stjerner til Bruce!

16/11-07Skuffende Willis-film
Den er yderst klichepræget og uoriginal. Dertil er den ikke gribende eller spændende og karakterene er ikke interessante og manuskriptet er dårligt og uvedkommende.

Besidder slet ikke samme nerve, som de bedre i genren og det er en ringe film - muligvis Bruce Willis' dårligste indtil videre (set). Derimod kan især den første Die Hard film, men helt sikkert også resten anbefales.

En ringe film, men til gengæld blev min forventning til nummer 4 af ovennævnte filmserie indfriet - se Die Hard, de er fede - glem Hostage!

15/11-07Bruce's Best....
Uden tvivl Bruce Willis bedste film "Nogensinde"

07/07-07For mange gidsler
Bruce Willis har en rigtig Bruce Willis-rolle som en lokal politichef med fortid i SWAT, der bliver udfordret, da tre lokale lømler bryder ind i en rigmands hus, tager ham og hans børn som gidsler og skyder en politibetjent. Samtidig viser det sig, at rigmanden har mafiaforbindelser, og nogle af hans "venner" tager Willis' familie som gidsler for at få fat i en dvd fra huset.

Plottet er søgt, men fungerer egentlig udmærket som udgangspunkt for en actionthriller, der bygger stemningen fint op de første to tredjedele. Desværre går det helt galt i den sidste tredjedel, hvor plottet skal forløses. Én af de tre lømler viser sig at være en psykopatisk galning (og derfor næsten udødelig) - og sidehistorien omkring mafiaen og den anden gidseltagning kommer langt ud i det utroværdige. Mens Bru...

12/01-07dobbelt gidseldrama, dobbel fiasko
gidseldrama a la dobbel whopper!
lidt for mange bolde i luften i dette gidseldrama. desværre ender det med at de alle falder til jorden. ærgeligt. filmen starter ellers godt.

12/05-06HAHAHA!! 1
Tjek li indledningscretisne ud!!

En eller anden fyr hedder "Robert Knepper"...

Ha var flad af grin!!

09/05-06nostalgisk, men mislykket forsøg
Banaliseret og konventionel amerikansk actionthriller (baseret på en roman af Robert Crais), hvor man har hentet den franske instruktør Florent Siri (der sidst stod bag den ujævne og rodede The Nest) til Hollywood studierne for at give filmen et mere råt og realistisk præg. Dette resulterer i nogle meget flotte og flamboyante indledningscredits, men potentialet til en gammeldags omgang action-underholdning forspildes (og moraliseres overfladisk og pinefuldt), og Hostage er endt som endnu et uophidsende og umindeværdig samlebåndsprodukt, der aldrig hæver sig over kategoriseringen tidsspilde.

Den aldrende, men altid seværdige Bruce Willis anfægter sig endnu engang en (på papiret) psykologidrevet rolle, hvor vores helt introduceres latterligt overnonchalant, men traumatiseres naturligvis...

23/11-05SE DEN!
Til denne film, SKAL man lade være med at lytte til de anmelderne .... jeg har altid været i mod anmelderne, har godt sagt været ligeglad med hvad de sagde!! FÆRDIG BUM!

Filmen handler kort sagt om nogle idioter, da tager en rig familie som gidlers. og den tidligere forhandler fra L.A. Jeff Talley, må finde nye kort frem på bordet, da to ting dramatisk udvirkliger sig både i hans job og i hans privatliv.

Det nok været den bedste film jeg har set med Bruce Willis, efter Die Hard filmene, gad jeg ham ikke rigtigt, ...

Filmen er god og glæder mig meget til jeg får læst bogen af Robert Crais!

25/10-05Hurtigt glemt! 6
Skematisk, forudsigelig og samlebåndsagtig thriller, der ikke rigtigt byder på andet end slidte klicheer. Momentvis lige ved at være spændende, men ligegyldig film.

03/08-05Fesent
Anonym
Nok den dårligste Action film jeg længe har set, og så er Bruce desværre med i en rolle der ikke passer til ham.
Filmen er alt for gennemskuelige til det kedelige, og plottet er ikke bedre end en lunken øl.
Historierne når ikke at blive fortalt fra, og man sidder tilbage med en meget mærkelig fornemmelse.
Mine klassekammerater var forresten også meget enige med mig.Fakta

Medvirkende
Jeff Talley Bruce Willis
Hr. Smith Kevin Pollak
Dennis Kelly Jonathan Tucker
Mars Ben Foster
Tommy Smith Jimmy Bennett
Jennifer Smith Michelle Horn
Sean Mack Jimmy 'Jax' Pinchak
Kevin Kelly Marshall Allman
Jane Talley Serena Scott Thomas
Amanda Talley Rumer Willis
Bag kameraet
Instruktion Florent Emilio Siri
Produktion Mark Gordon, Arnold Rifkin, Bob Yari
Manuskript Doug Richardson
Forlæg Robert Crais
Fotografi Giovanni Fiore Coltellacci
Klip Richard Byard, Olivier Gajan
Scenografi Larry Fulton
Musik Alexandre Desplat
Genrer og relationer
Genre Krimi, Thriller
Premieredatoer
Biograf 03.06.2005
Dvd 24.10.2005
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2005
Spilletid 113 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 13.002
Selskab Miramax Films, Cheyenne Enterprises, Stratus Film, Equity Pictures Medienfonds, Hostage
Biodistributør Nordisk Film

Se også...