Superhero Movie

Rick er en kikset nørd, indtil han bliver bidt af en genetisk modificeret guldsmed, der giver ham superkræfter. Iklædt en grøn, stram dragt beslutter Rick sig for at bekæmpe kriminalitet under navnet Guldsmeden. Rick mangler blot en værdig modstander i form af en superskurk. Heldigvis får den lede Lou Landes superkræfter som følge af et mislykket eksperiment. Han må stoppes, og det er lige en sag for Guldsmeden. © Scope

Produktionsår 2008
Genre Action, Komedie
Instruktør Craig Mazin
Medvirkende Drake Bell, Christopher McDonald, Sara Paxton, Tracy Morgan
Spilletid 85 min.
Biopremiere 04.04.2008
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"En håndfuld fine fnis er imidlertid for lidt i en af den slags film, hvor man gerne skal grine hjælpeløst på tværs af alle sine skrøbelige illusioner om god smag."

Berlingske
"...en usjov omgang, hvor det potentielle træk på smilebåndet hurtigt bliver til en anstrengt grimasse."

Jyllands-Posten
"Underligt, nogen gider lave sådan en film, underligt, nogen gider vise den, underligt, nogen gider glo på den."

Ekstra Bladet
"...man skal være endog meget lattermild for at finde det mindste morsomt."

B.T.
"Vittighederne, der varierer fra prut til falde-på-halen, er slidte med velplacerede."

Cinemazone
"...desværre er der også i denne på alle måder billige film for langt mellem humørbomberne og for kort mellem de platte parodier og den slatne satire."

Brugere

08/01-09man kan da ikke lade være med at smile
ja nu ser jeg sjældent sjove film,og hvis jeg gør er det a la høj pistol føring,og må da indrømme at jeg grinte af denne film,jamen er det rene plat plat og atter plat,men dahm vi grinede,vi sad nogne venner og havede fået et par glas rødvin,ja stille og roligt,og så satte vi den på,og skrald grinede og morede os kostligt og er jo altid godt at grine med andre mennesker for smil det smitter,så jo en rigtig plat og mega sjov film,slå hjernen fra,benene op på bordet og bare nyd denne skrub skøre film,ja vi havede helt ondt i maven bagefter...griiiiiiiiiin

24/04-08Ikke specielt sjov
"Spoof genren er efterhånden ved at være meget slidt, og ikke side Scary Movie 3, har en hylende morsom film af slagsen, set dagens lys. Det tætteste på dette, var Scary Movie 4, og den var ikke just fantastisk.

Superhero Movie føles ligeledes som endnu en gentagelse på genren, som fx Date Movie og Epic Movie gjorde - til gengæld griner man noget mere her, end de to før nævnte film.

Ind imellem griner man helt vildt, men det sker så sjældent, at det ikke redder filmen specielt..."

18/04-08Blockbuster....
Udover Scary Movie filmende, er Superhero Movie det bedste bud på en sand blockbuster. Den er fyldt med alt det bedste, indenfor spoof genren, og så har den så megen humor, og så mange komiske indslag at man ikke kan andet, end at elske den.

Denne gang viser Craig Mazin os kunsten at spooffe, superhelte film. Filmen tager sig kærligt af superhelte som "Spider-Man" "batman" "Fantastic Four" "Superman" og "X-Men"

Nogle af scenerne er lidt platte, men det må man leve med, for når folk som Craig Mazin og David Zucker går i gang, kan man aldrig vide sig sikker. Lige fra første sekund bliver man hurtigt grebet af den seriøse handling, som så lige pludselig bliver forvandlet til en masse "piss takes" på kendte superhelte film.

Effeckterne er delvist gode, historien er fænamonal og plot...

11/04-08Plat, Plat men sjov!
jeg synes at den var ligeså sjov som jeg havde regnet med at den var.
Sjov spoof film i Epic movie film(som også er genial) man skal dog lige ligge hjernen fra der hjemme inden man ser den, for handling er der jo lige som ikk meget af:)
det er tilgengæld ikk den bedste spoof film men jeg giver den dog 4 stjerner:)

05/04-08Elendig!
Sjældent har jeg set værre l*ort.. Den er overhovedet ikke morsom, og lad jeg ikke narre af traileren.. Den er helt igennem en lam film, som absolut ikke er værd at spilde tid på.

Fakta

Medvirkende
Rick Riker Drake Bell
Lou Landers Christopher McDonald
Jill Johnson Sara Paxton
Dr. Xavier Tracy Morgan
Fru Xavier Regina Hall
Wolverine Craig Bierko
Sig selv Mario Lavandeira
Onkel Albert Leslie Nielsen
Den usynlige pige Pamela Anderson
Faklen Simon Rex
Bag kameraet
Instruktion Craig Mazin
Produktion Craig Mazin, Robert K. Weiss, David Zucker
Manuskript Craig Mazin
Klip Craig Herring
Scenografi Bob Ziembicki
Musik James L. Venable
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Undergenre Spoof, Superheltefilm
Nøgleord Superhelt
Premieredatoer
Biograf 04.04.2008
Dvd 05.08.2008
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2008
Spilletid 85 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 59.770
Selskab Dimension Films
Biodistributør United International Pictures

Se også...