She's All That

På en highschool i L.A. dropper skolens smukkeste pige, Taylor, sin fyr, Zack. Med sit lækre udseende og høje popularitet kan han vælge og vrage sig frem til en ny flirt. Men vennerne lokker ham ud i et væddemål, hvor han skal forvandle skolens mest utjekkede pigenørd Laney Boggs til prom queen. Jagten går ind - men hvad gør man, når man ligefrem bliver forelsket i hende? © Scope

Produktionsår 1999
Genre Komedie
Instruktør Robert Iscove
Medvirkende Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard, Paul Walker
Spilletid 95 min.
Biopremiere 25.06.1999
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Robert Iscove

(INSTRUKTØR)
Amerikanske Robert Iscove har været involveret i et væld af tv-produktioner, deriblandt afsnit af "Miamipatruljen" (1984-89), "Alfred Hitchcock Presents" og "Star Trek: The Next Generation" (1987-94). Som spillefilmsinstruktør har han øjensynligt tænkt sig at gøre ungdomskomedierne til sin specialitet. ”She’s All That” (1999)...

Anmeldere

Scope
Langtfra det hele

"Årets amerikanske ungdomsfilm". Måske, ja. Men danske? Mnnneejjjj. "She's All That" er overfladisk og noget usammenhængende. Personerne mangler dybde og karakter, men trods en tynd historie er der en fin lille gnist mellem hoverpersonerne.

Sted: Harrison High School i Los Angeles. Personer: Zack (Freddie Prinze Jr.) - skolens konge, 13-tals elevrådsformand med stort fodboldpotentiale, rige forældre, lækker kæreste og optaget på samtlige af landets prestigefyldte universiteter. Taylor (Jodi Lyn O'Keefe) - skolens dronning, Zacks superhotte kæreste, der dropper ham til fordel for Brock Hudson (hvad er det for et navn??!) (Matthew Lillard), der er en "stjerne" på MTVs "Real World"-serie. Dean (Paul Walker) - Zacks såkaldte ven, der efter det offentlige brud mellem det royale par ikke tøver med at udfordre ham til et væddemål: at kurtisere en hvilken somhelst pige på skolen og sørge for, at hun bliver årets "prom queen". Det er Laney Boggs, (Rachael Leigh Cook) den uimødekommende kunstnernørd med de store briller, der bliver det uskyldige offer for væddemålet. Scenen er sat, dramaet kan begynde.

Forudsigeligt eventyr
Historien er relativt forudsigelig: Filmens hovedpersoner skal så grueligt meget igennem, inden de finder ud af, hvad der egentlig er vigtigt her i livet. Og det kan godt afsløres, at det ikke har noget at gøre med popularitet. I forhold til en anden film i genren, nemlig "10 Things I Hate About You" (premiere den 23. juli), hvis historie er mere eller mindre den samme, så kommer denne i mål hestelængder bagud hvad angår humor, stil og skuespil. Freddie Prinze Jr. er acceptabel, selvom han minder om en mindre ambitiøs Brandon fra Beverly Hills 90210, mens Rachael Leigh Cook har svært ved at overbevise som kikset nørd, dertil er hun for sødmefyldt (selv når hun er sur) og køn (selv i badedragt og med briller). Hvad Oscar-modtageren Anna Paquin (for "The Piano") laver som Zacks lillesøster i så ringe en film vides ikke.

Overflødig film
Der er ingen visuel udfordring i high-school miljøet, som ligner en tro kopi af førnævnte tv-serie, og humoren mangler så absolut. Ikke engang spor af selvironi - det ville have hjulpet gevaldigt. Enkelte scener som Brocks dansescene og en rapgruppe, der hepper på Laney som prom-queen, virker platte og overflødige, fordi filmens personer i forvejen er så stereotypiske, at der ikke er grund til at illustrere det yderligere.

Apropos dårlige sider, så demonstrerer hovedpersonerne et par stykker til fulde. Laney tager hævn på en lidet raffineret måde overfor en plageånd fra billedkunst, mens Zack ydmyger to bøller foran hele skolen, der har mobbet Laneys lillebror. Scener som disse gør ikke personerne mere runde, men fungerer blot som en illustration af hvor dumme, naive og snæversynede, de kan være. Dog skal det siges, at der indimellem er tegn på selvstændig tankegang og et par tøvende skridt imod løsrivelse af de uskrevne regler. De findes selvsagt i scenerne mellem Zack og Laney, som er de eneste, der virkelig gør filmen seværdig. Alt i alt kan "She's All That" opsummeres til at være endnu en ungdomsfilm, som skal score kassen på unge, kendte stjerner, et tidstypisk soundtrack (med Fatboy Slims Rockafeller Skank som countrylignende fællesdans) og med en happy-end.

Brugere

27/11-09She`s all that, he`s not, and i`m Tobias P.
Hvor surt at min første anmeldelse som Tobias Pp, bliver denne næsten komplet ligegyldige film.. Dette er den samme tunge film vi har set 1000 gange før. Filmbølgen der fuldte med American Pie filmene som jeg heller ikke kunne fordrage, handler om populær dreng (Freddie Prinze jr), møder upopulær pige (Racheal leigh cook) og laver et ondskabsfuldt væddemål om hende med sine sterotype frastødende venner. Men der er dømt kærlighed fra drengen Prinze Zack`s side, hvilket man ikke mærker i bare et uskyldigt sekund, da filmen generalt hellere vil vise hans råhed og hans autoritære styringsmetoder som han gennem hele filmen benytter sig af. Det er et typisk manus for en onsdag-aften tv film, hvor vi får hvad vi vil have..men! Måske ikke helt alligevel, da det jo kan diskuteres om det at man li...

15/02-08Kedeligt...
Jeg hader snakkefilm.
Det er det jeg hader mest ved film,
og det er der her, det ikke engang sjovt det de siger.
Ja, den er ikke en komedie som så kedelig den er. Der er slet ikke noget plot, fordi, tja det er bare røv åndsvagt plot fordi de bare skal have gjort en nørd pænere.
Den er nærmest ulækker.
(talemåde)
Se den IKKE!

06/01-08// Endnu en film til high scool-bunken, som desværre er ved at blive stor! //
Freddie Prinze Jr. kan ikke just blære sig med at være på rollelisten i Hollywoods store film. Han har da også lagt frem, hvad det egentlig er, han er god til, og det er altså ikke skuespil. Selvom han er oppe i 30 års-alderen, bliver han ved med at spille roller, hvor han skal fremstille at ligne en på 17 - jeg forstår det altså ikke! Lad det være sagt med det samme, She's All That er i den grad ikke nogen undtagelse. Jeg er næsten overbevist om, at det er den samme fyr som kommer med alle ideerne til diverse high school-film, og så er det bare nye 'manuskriptforfattere', der hver gang tager æren.

Selvom She's All That er en moderne remake af klassikeren Pygmalion af George Brandes Shaws (som bl.a. lagde grundlag for My Fair Lady) bliver den ikke meget bedre af den grund, tvætimod! ...

06/01-08Bla bla bla... 1
Lad mig sige det kort: Dette er en fuldstændig ligegyldig film, som drukner i sin egen elendighed. Skuespillerne, som medvirker i filmen, burde ikke være skuespillere. Folkene bag filmen mente nok, at man skulle føle med Zack (Freddie Prinze Jr.) når han vrænger sit flødebolleansigt i folder, som vistnok skulle forestille, at han var ked at det. Jeg grinede i stedet for, da det rent ud sagt var umuligt at føle med Zack, da skuespil ikke er en af hans, og for den sags skyld, alle de andre skuespilleres, spidskompetencer. Den eneste grund til at denne ligegyldige og overflødige film får en krøllet stjerne er, at Scope ikke vil lade mig give den 0 stjerner, for den har virkelig ikke fortjent mere.

06/01-06sød film.. lidt for sød
men som ren og skær underholdning er den udmærket.. lidt under standarden for en god teen film..

26/11-05kedelig
Anonym
kedelig, usammenhængende og ikke det mindste sjov.. Spild af tid!

11/06-05Bedømmelse: 00
Amerikanske pretty-boys Freddie Prinze Jr og Paul Walker er samlet på et sted. Sådan får man pigerne til at komme i biffen, så lortet kan tjene mange penge. Resultatet: En elendig film.

Værre fås det simpelthen ikke. Hverken skuespillet, historien og sådan ca. alt andet er noget værd, for denne film er nok den største kliche jeg længe har været udsat for. Hvordan man får lov til at lave sådanne film, er mig en gåde. Havde det her været til eksamen, ja så havde filmen dumpet med et brag. Henvender sig udelukkende til unge teenager tøser, og alle andre målgrupper burde holde sig langt væk.

Bunden er nået!

04/04-05Freddie du styrrer
Anonym
Den er vildt god....
jeg har den selv
selv den selv vær dag....
Freddis kone er Sarah Michelle Gellar og hun er verdens smukkeste pige...

Knuss Trine....

30/01-05Hygsom
Vældig hyggelig teenage film - dog ikke særlig uforudsigelig ;) Men nu meget go' til at stene til...

30/01-05....
Det er jo bare alle pigers drømme historie... den lækre Zack, gør den mest nørdede pige til skolens dronning, og så forelsker han sig endda i hende.

vældig sød.Fakta

Medvirkende
Zach Siler Freddie Prinze Jr.
Laney Boggs Rachael Leigh Cook
Brock Hudson Matthew Lillard
Dean Sampson Paul Walker
Taylor Vaughan Jodi Lyn O'Keefe
Wayne Boggs Kevin Pollak
Mackenzie Siler Anna Paquin
Simon Boggs Kieran Culkin
Jesse Jackson Elden Ratliff
Alex Kimberly 'Lil Kim' Jones
Misty Clea DuVall
Bag kameraet
Instruktion Robert Iscove
Produktion Peter Abrams, Richard N. Gladstein, Robert L. Levy
Manuskript R. Lee Fleming Jr.
Fotografi Francis Kenny
Klip Casey O. Rohrs
Scenografi Charles Breen
Musik Stewart Copeland
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Ungdomsfilm
Premieredatoer
Biograf 25.06.1999
Dvd 22.03.2000
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 1999
Spilletid 95 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 64.893
Selskab Miramax Films
Biodistributør Scanbox

Se også...