Olsen-Banden på de bonede gulve (Olsen-Banden På De Bonede Gulve)

Egon har en plan! Han skal bruge en boremaskine, en karton honning- og sveskejuice samt en bunke døde rotter. Målet er H. C. Andersens originale fjerpen, som selveste Statsministeriet har rekrutteret Olsen-Banden til at rapse fra Det Danske Export Museum. Det gælder angiveligt rigets sikkerhed og omdømme. Eller også er det bare bandens ærkefjende, Hallandsen, der igen har taget røven på Egon ... © Scope

Produktionsår 2010
Genre Komedie
Instruktør Jørgen Lerdam
Medvirkende Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Esben Pretzmann, Annette Heick
Spilletid 100 min.
Biopremiere 14.10.2010
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Nicolaj Kopernikus

Nicolaj Kopernikus er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 1994. Han debuterede i tv-filmen "Who's Hitler" (1995) og havde derefter mindre roller i tv-serien "Charlot og Charlotte" (1996) og tv-filmen "Jacobs liste" (1997). Den sympatiske skuespiller brød for alvor igennem i Jonas Elmers hverdagsdrama fra Nørrebro, ”LetR...

Anmeldere

Politiken
"Sproget yngler, og satiriske ideer står i kø, så man næsten affinder sig med en vis fersk plastikglathed i farver og baggrunde og et par forudsigelige gags undervejs."

Berlingske
"...en rimelig underholdende omgang med velvagte stemmer til figurerne, der kunne have været både værre og bedre, men som givetvis vil more både store og små."

Jyllands-Posten
"Måske er tiden løbet fra Olsen-Banden, og det er nok meget godt."

Ekstra Bladet
"...tilfører intet godt nyt til konceptet, men lukrerer udelukkende på fordums storhed og er desværre en af største filmiske misforståelser, jeg længe er stødt på ."

B.T.
"Den er en uskadelig fornøjelse – ikke helt skide god, men o.k. nok til at ta’ de tredimensionelle briller på og hygge sig, mens man tænker tilbage på, hvor meget bedre de gamle Olsen-Banden-film er."

Cinemazone
"Man bør simpelthen forvente mere af en film, der både vil imponere med folkekær nostalgi og en nervepirrende historie, og som vil forholde sig til en politisk virkelighed i dagens Danmark."

Brugere

18/10-11Skamfuldt og pinligt
Dette er en af de mest skamfulde og pinlige danske filmproduktioner i moderne tid. Filmen forsøger at være morsom, men jeg tror næsten der ville være større chance for at mærke bare en sitren i smilebåndet under en aften i selskab med Tobias Talbot.

Der er absolut INTET i filmen, der er "godt fundet på", medrivende eller spændende. Hvis der er noget der bare er LIDT godt, så er det skamløst løftet fra tidligere Olsen-bande-film. Alle involverede i produktionen burde direkte SKAMME sig - især animatorer og instruktør, som sørger for rigelige mængder "falden-på-halen"-komik og masser fuldstændigt usjove prutte-jokes. Nikolaj Peyk har med dette "manuskript" begået en brøler jeg ikke troede mulig.

Stemmeskuespillet er dog langt hen ad vejen i orden. I Yvonnes og Jensens tilfælde tæt ve...

17/10-10ADVARSEL!!!
Det er den ringeste film der er lavet i mange år! Den er ikke sjov på noget tidspunkt, den er total pinlig. Jeg hørte ikke et eneste grin i salen, og der var heller ikke grund til det. Og 3D effekterne er ikke ringe - for de er der slet ikke! Ikke en eneste gang bliver det brugt til noget, det er ren penge ud af lommen. Man burde kunne klage og få pengene igen, øv hvor var det ringe!!!

14/10-103D 1
Kan denne film ikke ses i en normal, ikke-3D version?

10/07-10jvj

Fakta

Medvirkende
Egon Olsen (stemme) Martin Buch
Benny Frandsen (stemme) Nicolaj Kopernikus
Kjeld Jensen (stemme) Esben Pretzmann
Yvonne Jensen (stemme) Annette Heick
Jensen (stemme) Anders Matthesen
Betjent Holm (stemme) Jonas Schmidt
Hallandsen (stemme) Søren Sætter-Lassen
Statsministeren (stemme) Henrik Lykkegaard
Johnny (stemme) Mick Øgendahl
Allan (stemme) Simon Jul Jørgensen
Bag kameraet
Instruktion Jørgen Lerdam
Produktion Tomas Radoor
Manuskript Nikolaj Peyk
Klip Per Risager
Musik Henrik Lindstrand, Bent Fabricius-Bjerre
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Animation, Folkekomedie
Nøgleord 3-D, Olsen-banden
Relaterede film Olsen-banden, Olsen Banden på dybt vand
Premieredatoer
Biograf 14.10.2010
Dvd 19.04.2011
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2010
Spilletid 100 min.
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 330.159 (#242)
Selskab Nordisk Film, A. Film
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...