The Host - vandrende sjæle (The Host)

'Sjæle' fra rummet flytter ind i menneskers kroppe og overtager deres tanker og erindringer. Men den unge kvinde Melanie, der er oprører i modstandsbevægelsen, er for stærk til, at sjælen Wanderer kan få fodfæste i hendes krop. Den fremmede ånd må deles om pladsen med Melanies egen sjæl, og det bliver et problem, da Melanie og Wanderer forelsker sig i to forskellige mænd. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Science Fiction, Thriller
Instruktør Andrew Niccol
Medvirkende Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt, Max Irons
Spilletid 126 min.
Biopremiere 28.03.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Dilemmaet mellem menneskers mangelfuldhed og de fremmedes topeffektive (men totalitære) velfærdsstat ofres der ikke dybe tanker på."

Berlingske
"Replikkerne er korte og naive, og de unge skuespillere kommer til at se lidt for stive ud. "

Jyllands-Posten
"En på én gang bagstræberisk og pseudofuturistisk fabel om en fremtidsvision så fortænkt, at den ikke berører sit publikum overhovedet."

B.T.
"De unge skuespillere giver flot liv til budskabet om de ægte følelser, der aldrig kan undertrykkes og manipuleres. Og i en vigtig birolle giver én af branchens bedste, William Hurt, hele historien tyngde."

Cinemazone
"...nøjes aldrig med at træde vande i trekantdramaet men forsøger at stille en masse spørgsmål om opførsel, tolerance og intergalaktisk balance – på en vældig pædagogisk måde. "

Ekko
"Der er sine steder habile visuelle effekter, men overordnet er der noget halvbilligt og sjælløst over The Host i Andrew Niccols uinspirerede instruktion. "

Brugere

03/08-13Kedelig og uinspirerende
The Host er desværre en mislykket invasionsfilm, som aldrig rigtig bliver spændende eller vedkommende. Læs hele min mening om filmen her: http://torbenwoodfilm.blogspot..../the-host.html

10/04-13Invasion of the Body Snatchers (clean version)
Mens Stephenie Meyer var ved at gøre Twilight-serien færdig, tog hun en afstikker til et sci-fi og "The Host", som indtil videre er eneste bind i en bebudet trilogi, og som naturligvis også måtte blive til film.

"The Host" udspiller sig på en nærfremtidig version af Jorden, der er blevet besat af en art snyltevæsener fra rummet. De erobrer nye planeter ved at overtage beboernes sind, og Jorden er blevet forvandlet til et renskuret utopisk samfund, hvor alle lever i fred og harmoni med hinanden og naturen - men altså også uden fri vilje. Historiens hovedperson er så en ung kvinde, der i første scene bliver indfanget af besætterne, men er viljestærk nok til at overtale sin snylter til at flygte og opsøge en lille koloni af mennesker, der stadig kæmper imod overmagten.

Præmissen i "Th...

28/03-13Rumvæsner og science fiction-romantik af tredje grad
Rumvæsner, der har taget bolig i næsten alle mennesker på jorden, nærkontakt af romantisk tredjegrad og identitetsproblematikker – jep, der er hældt tankevækkende stof i science fiction-gryden.

Desværre forbliver det ved halvglatte kvæk, mens vrøvl og flad kærlighedsflimmer får overtaget i en ellers flot visualiseret fremtidsdystopi.

Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...f-tredje-grad/

Fakta

Medvirkende
Melanie Stryder Saoirse Ronan
The Seeker Diane Kruger
Jeb Stryder William Hurt
Jared Howe Max Irons
Ian O'Shea Jake Abel
Maggie Stryder Frances Fisher
Kyle O'Shea Boyd Holbrook
Jamie Stryder Chandler Canterbury
Healer Skye Andrea Frankle
Doc Scott Lawrence
Bag kameraet
Instruktion Andrew Niccol
Produktion Stephenie Meyer, Paula Mae Schwartz, Steve Schwartz, Nick Wechsler
Manuskript Andrew Niccol
Forlæg Stephenie Meyer
Fotografi Roberto Schaefer
Klip Thomas J. Nordberg
Scenografi Andy Nicholson
Musik Antonio Pinto
Genrer og relationer
Genre Science Fiction, Thriller
Nøgleord Baseret på roman, Invasion fra rummet, Rumvæsner
Premieredatoer
Biograf 28.03.2013
Dvd 01.08.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 126 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Nick Wechsler Productions, Chockstone Pictures, Inferno Entertainment
Biodistributør United International Pictures
Dvd-distributør MIS.Label

Se også...