Pacific Rim - 3 D (Pacific Rim)

Storbyer verden over plages af monstrøse kaiju-uhyrer, der vader op af havet og smadrer alt. Monstrene har længe været holdt i skak af gigantrobotter, de såkaldte Jaegere, som hver styres af to mentalt forbundne piloter. Men menneskeheden er ved at tabe kampen. Deres sidste håb er den uglesete Raleigh og den uprøvede Mako, som viser sig at være en kampdygtig duo, når de sammen bemander en gammel Jaeger. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Instruktør Guillermo del Toro
Medvirkende Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day
Spilletid 132 min.
Biopremiere 01.08.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Guillermo del Toro

(INSTRUKTØR)
Den flittige mexicanske filmmager begyndte i en ung alder at sætte sit præg på lands filmindustri. Ud over at studere manuskriptskrivning og lave sine egne kortfilm, arbejdede Del Toro en række år som makeup supervisor og dannede sit eget firma, Necropia, i begyndelsen af 1980’erne. Endvidere producerede og instruerede tv-programmer, undervis...

Anmeldere

Politiken
"For min skyld kunne Guillermo del Toro godt have brugt mere tid på sine anderledes figurer og mindre tid på de buldrende gladiatorbrag, som man alligevel aldrig rigtigt føler er realistiske."

Berlingske
"...er langt fra at være et mesterværk i filmhistorien, men filmen indeholder til gengæld næsten alt, hvad en stor underholdningscocktail fra Hollywood bør have. Effekter og teknik er brugt med god smag og samtidig sindssygt flot, og instruktøren har hjertet med i fortællingen, der i denne genre nærmest skal være banal."

Weekendavisen
"Filmen skaber sin egen bizarre logik, og på den anden side af absurditeten, når man har vænnet sig til støjen og de overdrevne effekter, er der en særegen, kolossal poesi i historien."

Information
"Pacific Rim er selvfølgelig ikke en film for alle, men har man som jeg - og mange andre - et blødt punkt for filmmonstre og store robotter, som dem man finder i især japanske tegneserier og film, ja, så er det den perfekte film. Den er alt det, Michael Bays tre Transformers-film burde have været - og meget mere til."

Ekstra Bladet
"...sommerens hidtil vildeste sansetrip - simpelt hen fordi der inde bag hele herligheden banker et stort hjerte."

B.T.
"...ikke siden James Camerons ' Avatar' har Hollywood serveret så perfekt en anretning af ufattelige specialeffekter."

Cinemazone
"...nervepirrende og visuelt elegant eventyr med behagelige figurer, der skal så meget igennem, før vi atter kan trække vejret."

Ekko
"Handlingen eller skuespilpræstationerne løfter heller ikke niveauet i sommerens sidste blockbuster, men filmen hiver alligevel sikkert sejren hjem ved at levere et spektakulært action-brag med visuelt design og lydeffekter i særklasse."

Brugere

02/08-13Spacific dream
Som dystopi leverer den endimensionelle historie vel i bedste fald pinlig propaganda for det militærindustrielle kompleks' frivole frelserposition, men på den kunstneriske side har del Toro mixet bolsjerne så fermt i frakkelommen at affæren samlet må have fire fedtfingre på sig.

31/07-13Mægtige monstre og enorme robotter er buldrende god underholdning
Du kan godt ånde lettet op, for selvfølgelig er Pacific Rim en yderst fornøjelig omgang kulørt underholdning. Jeg mener, gigantiske monstre i kamp med enorme menneskestyrede robotter.

Ja, en buldrende og berusende vinderkombination. Det er da også monsterentusiasten Guillermo del Toro, der instruerer – manden bag monstrøse titler som Pans Labyrint, Hellboy-filmene og Mimic.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/?p=14588

Fakta

Medvirkende
Raleigh Antrobus Charlie Hunnam
Stacker Pentecost Idris Elba
Mako Mori Rinko Kikuchi
Newton Geiszler Charlie Day
Gottlieb Burn Gorman
Hannibal Chau Ron Perlman
Tendo Choi Clifton Collins Jr.
Chuck Hansen Robert Kazinsky
Herc Hansen Max Martini
Bag kameraet
Instruktion Guillermo del Toro
Produktion Jon Jashni, Mary Parent, Thomas Tull
Manuskript Guillermo del Toro, Travis Beacham
Fotografi Guillermo Navarro
Klip Peter Amundson, John Gilroy
Scenografi Andrew Neskoromny, Carol Spier
Musik Ramin Djawidi
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Undergenre Monsterfilm
Nøgleord 3-D, Apokalypse, Monster, Robotter
Premieredatoer
Biograf 01.08.2013
Dvd 03.12.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 132 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Legendary Pictures
Biodistributør Warner Bros. Pictures
Dvd-distributør Warner Home Video

Se også...