Spider-Man: Far From Home

I tiden efter krigen mod Thanos og Tony Starks død har Peter Parker ikke megen lyst til at fortsætte samarbejdet med Nick Fury. Dette ændrer sig dog, da Peters sommerekskursion til Europa forstyrres af såkaldte elementærvæsener, og en mystisk ny superhelt kommer ham til undsætning. Fury overdrager styringen af Stark Industries' våbenarsenal til Peter, hvilket viser sig at have uventede følger. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Action, Adventure, Komedie
Instruktør Jon Watts
Medvirkende Tom Holland, Zendaya , Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson
Spilletid 129 min.
Biopremiere 02.07.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal fik sin første filmhovedrolle som 18-årig i familiedramaet 'October Sky' (1999) som den unge NASA-ingeniør Homer Hickham. Den fuglte efter et lille årti med mindre roller, hvoraf den første var som Billy Crystals søn i 'Herretur' (1991). I indie-filmen 'Donnie Darko' (2001) viser Jake, at hans hjerte tilhører roller...

Anmeldere

Politiken
"Så uden nogensinde at blive en storfilm - endsige rigtig uhyggelig - smiler denne blanding af superaction og high schoolromance med lidt af den trykte tegneseries barnligt uskyldige tjubangbegejstring."

Jyllands-Posten
"... der er godt greb om dobbeltheden i figuren, om sammenstødet mellem det ungdommeligt ubekymrede og den tunge arv efter nu hedengangne Tony Stark."

Information
"...er en vældig underholdende og veloplagt film, der finder en noget nær perfekt balance mellem sin unge hovedpersons privatliv og hans hemmelige identitet som superhelt."

B.T.
"...har humor, action, spænding, overraskelser og alt, hvad man kan bede om i en superheltefilm."

Ekko
"Actionscenerne er hæsblæsende og fungerer med masser af smadder, og det er medrivende, når Spider-Man svinger sig rundt i det europæiske bybillede med ildspydende droner lige i hælene."

Soundvenue
"...hiver den hjem på charmen og en overrumplende finale, men kæmper også med at finde sine ben at stå på i en post-Avengers-virkelighed."

Brugere

14/04 17:39Peter Parker's European Vacation 14
Peter Parker forsøger at lægge Spider-Man på hylden og vende tilbage til et normalt teenageliv, men på en studietur til Europa bliver han rekrutteret til at hjælpe en ny superhelt med at stoppe en serie angreb fra elementarvæsener.

Frisk fra eventyr i rummet og de højspændte konflikter i de seneste Avengers-film flytter Marvel Studios helt gnidningsfrit Spider-Man tilbage i det ungdomsfilmunivers, han har fået i denne version. Fans af tegneserierne vil hurtigt gennemskue plottet i "Far from Home", men derudover er der velfungerende letbenet underholdning på menuen - inklusive gode actionscener og virkelig flotte visuelle effekter, som der også skal være i netop denne historie.

Instruktør Jon Watts hæver niveauet en lille tak fra forgængeren "Homecoming", og Tom Hollands Spider-Man ...

26/01 12:39Nettet Er Nede
Nyeste kryb på nettet af Spider-Man film føles mest som et mellemspil der skal holde gryden I kog, efter den store finale i ”Avengers: End Game” og før Marvel atter får gang i deres cinematiske univers.

Teknisk er det en flot film, også velspillet og underholdende sine steder. Der er så dømt lidt for meget teenager i tonen i dens fokus på flere af karaktererne, der forekommer mere irriterende end egentlig gode.

Historien om den enigmatiske superhelt ”Mysterio”, spillet tilbagelænet af Jake Gyllenhaal, der konstant dukker op og bekæmper megalomaniske superskurke, den synes jeg ærlig talt også er ret svag og gennemført utroværdig, selv for universet.

Det irriterer mig også, at det altid skal være så spektakulære ødelæggelser, hvor det nærmest ikke kan blive overdrevet nok. Samt...

Fakta

Medvirkende
Peter Parker / Spider-Man Tom Holland
Michelle Jones Zendaya
Quentin Beck / Mysterio Jake Gyllenhaal
Nick Fury Samuel L. Jackson
May Parker Marisa Tomei
Happy Hogan Jon Favreau
Maria Hill Cobie Smulders
Bag kameraet
Instruktion Jon Watts
Produktion Kevin Feige, Amy Pascal
Manuskript Chris McKenna, Erik Sommers
Forlæg Steve Ditko, Stan Lee
Fotografi Matthew J. Lloyd
Klip Leigh Folsom Boyd, Dan Lebental
Scenografi Claude Paré
Musik Michael Giacchino
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Komedie
Undergenre Superheltefilm
Premieredatoer
Biograf 02.07.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2019
Spilletid 129 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Columbia Pictures, Marvel Studios, Pascal Pictures
Biodistributør Sony

Se også...