Birds of Prey (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Efter at have brudt med Jokeren beslutter Harley Quinn at lægge sit liv om. En aften gør hun sig upopulær hos Gotham-gangsteren Roman Sionis, og efterfølgende krydser hendes veje andre, som også har problemer med Roman, nemlig sangeren Dinah, selvtægtskvinden Helena, betjenten Renee og den unge tyv Cass, som Roman jager. Sammen beslutter den brogede kvindeflok sig for at stoppe Romans tyranni. © Scope

Produktionsår 2020
Genre Action, Adventure
Instruktør Cathy Yan
Medvirkende Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez
Spilletid 109 min.
Biopremiere 06.02.2020
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...hold nu kæft, hvor er den irriterende. Det er feminisme på dåse, færdiglavet og masseproduceret, så den passer ind i en underholdningsindustri, der lukrerer på tidens politiske klima. Åbenlyst selvmodsigende."

Jyllands-Posten
"...er desværre endt som flot actionkoreografi hængende på et meget tyndt skelet bestående af lige dele tyndt plot, karikaturtegnede figurer og et lige lovlig frit fortolket Gotham."

Information
"Det er ikke stor eller dyb kunst, men det er girlpower for alle pengene, og jeg gider godt se en film mere om Harley Quinn og de øvrige rovfugle."

B.T.
"...lykkes med det, der har været et problem i de fleste andre film i DC Extended Universe, nemlig at ramme en ren tone."

Ekko
"Pointen med, at en kvinde godt kan klare sig i livet uden en mand, bliver indimellem også slået fast med syvtommersøm. Men når det gøres med så meget charme og glimt i øjet, kan man kun nyde Harley Quinn og resten af hendes vilde kvindeslæng give den fuld hammer."

Soundvenue
"...ender desværre som en tam affære i endnu en udstilling af, hvor svært det åbenbart er at lave de her omvendte skurken-er-helten-film."

Fakta

Medvirkende
Harleen Quinzel Margot Robbie
Helena Bertinelli Mary Elizabeth Winstead
Dinah Lance Jurnee Smollett-Bell
Renee Montoya Rosie Perez
Victor Zsasz Chris Messina
Roman Sionis Ewan McGregor
Bag kameraet
Instruktion Cathy Yan
Produktion Sue Kroll, Bryan Unkeless
Manuskript Christina Hodson
Fotografi Matthew Libatique
Klip Jay Cassidy, Evan Schiff
Scenografi K.K. Barrett
Musik Daniel Pemberton
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure
Undergenre Actionkomedie, Superheltefilm
Nøgleord Batman, Kønsroller, Selvtægt
Premieredatoer
Biograf 06.02.2020
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2020
Spilletid 109 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab DC Entertainment
Biodistributør Warner Bros. Pictures

Se også...