The Grudge 2

Denne gang er det Karens søster Audrey, der må tage livtag med den mystiske og mildest taget makabre forbandelse. For ikke at komme slemt af dage som forbandelsen andre ofre må Audrey forsøge at finde kur, men det er selvsagt lettere sagt end gjort og tiden er ved at rinde ud. © Scope

Produktionsår 2006
Genre Drama, Gyser, Thriller
Instruktør Takashi Shimizu
Medvirkende Edison Chen, Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Jennifer Beals
Spilletid 95 min.
Biopremiere 27.10.2006
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Filmens plot er slattent og får kun i få øjeblikke hårene til at rejse sig."

Berlingske
"...det vrimler med så mange blå spøgelser, at de hurtigt ikke virker mere uhyggelige end egern i Søndermarken. »Forbandelsen - The Grudge 2« er både skingrende absurd og forbandet kedsommelig."

Jyllands-Posten
"Handlingen, der springer mellem Tokyo og USA, er lige så tynd som den er usammenhængende, foruden at man kan gætte filmens slutning meget tidligt."

Ekstra Bladet
"...der hviler en forbandelse over 'The Grudge 2': Den er forbandet kedelig."

B.T.
"For lidt spænding, for lidt historie og for lidt mening."

Cinemazone
"Håndelaget er ikke dårligt, men opfindsomheden er langsomt feset ud af fortællingen, og dermed adskiller The Grudge 2 sig på ingen måde fra den traditionelle metervare af gysere."

Brugere

20/08-09Elendig
En af de værste "gysere" længe. Banal og tåbelig, og i modsætning til forgængeren er den ikke engang uhyggelig. Den har bare et hjernedødt plot som ikke engang bevæger sig noget sted hen.

19/08-09Gys når det er bedst!
The Grudge 2 inderholder så mange geniale gyserscener at det bliver helt ekstremt. Blandt de bedste er scenen inde i filmfremkaldningslokalet. Et ideelt sted at lave en skrækscene! En anden meget opfindsom sekvens i filmen er episoden på hospitalet. Scene hvor lyset går ud og kommer tilbage hele tiden var jo var så god at jeg var helt paf! Men scenen med fjernsynet må dog alligevel være dømt til filmens bedste. Den er helt uforglemmelig!

Handlingsmæssigt er Grudge-filmene ikke det helt store. Hvis man bare vil have gys er Grudge perfekt. Men hvis man er på udkig efter en gyser med mere handling vil jeg anbefale The Ring. Den er knapt så uhyggelig men til gengæld har den en rigtig god og spændende handling.

Jeg var ikke helt sikker på om jeg vil give den 5 eller 6 stjerner. Gysersc...

30/10-08Måske The Grudge 3. 1
Anonym
Prøv det her link til The grudge 3 (Måske).

http://www.youtube.com/watch?v=hzrrhgfv_po

12/05-08Fin film...
...skræmte mig i hvert fald.

04/11-06En 2'ers forbandelse
Hollywood's egen forpinte og udmattede forbandelse tager atter sin tørn: En god film avler en skidt efterfølger, og "The Grudge " lader helt og holdent cyklusen videregå.

Der var noget sært fascinerende ved at se Sarah Michelle Gellar forsvinde ind i en kultur hun ikke forstod, og genopvække de mest skræmmende sider af Japan. "The Grudge" var alt i alt vellykket, måske fordi den var instrueret af originalens egen ophavsmand, Takashi Shimizu. Stemningen var creepy, billederne køligt elegante og skuespillet ganske habilt. Se, bytter man "creeby", "køligt elegante" og "habilt" ud med sine modsætninger, og omdøber datiden til nutidsform, er det i store træk beskrivelsen af opfølgerens lavkvalitet. Selvom "The Grudge 2" ser så uendelig meget op til sin forgænger, ender den som den tirrende...

29/10-06Nu stopper festen....
Hvor The Grudge var okay, dog ikke nær så uhyggelig som Ju-on, må det siges at nummer 2 bør stoppe festen. Der er desværre ikke mere at komme efter.

Fakta

Medvirkende
Eason Edison Chen
Aubrey Davis Amber Tamblyn
Allison Arielle Kebbel
Trish Jennifer Beals
Vanessa Teresa Palmer
Miyuki Misako Uno
Karen Davis Sarah Michelle Gellar
Lacey Sarah Roemer
Jake Matthew Knight
Kayako Saeki Takako Fuji
Bag kameraet
Instruktion Takashi Shimizu
Produktion Robert G. Tapert
Manuskript Stephen Susco, Takashi Shimizu
Fotografi Katsumi Yanagishima
Klip Jeff Betancourt
Scenografi John Marcynuk, Iwao Saito
Musik Christopher Young
Genrer og relationer
Genre Drama, Gyser, Thriller
Nøgleord Forbandelse, Sequel
Relaterede film The Grudge 3
Premieredatoer
Biograf 27.10.2006
Dvd 13.03.2007
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2006
Spilletid 95 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Selskab Ghost House Pictures, Vertigo Entertainment
Biodistributør Nordisk Film

Se også...